ja też nienie uważam za nic złego słuchania takowej muzyki
kiedyś była spoko laską
woda sodowa jej uderzyła?
Z tego co ja wiem, to ona zawsze była zarozumiała, niefajna bla bla bla

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
ja też nienie uważam za nic złego słuchania takowej muzyki
kiedyś była spoko laską

Klaudia napisał(a):ja też nienie uważam za nic złego słuchania takowej muzyki![]()

Żeby nie musieli się zastanawiac nad głębią przekazu

Jeśli chodzi o ludzi to w większości fajni są
Kiedyś grali rocka, ale teraz po singlach można Ich uważać za pop. Zresztą jak kto lubi Days napisał(a):pewnie dlatego ze nie jest autorstwa Ani, ktora moim zdaniem w ogole pisac nie powinna...
Yunka napisał(a):Bo oczy szeroko zamknięte... To sorry dla mnie to już komercha i tyle...
Colleen napisał(a):Ten zespół mnie doprowadził do próby samóbojczej [a konkretnie piosenka "Anastazja, oto jestem"]. Nienawidzę.
Days napisał(a): i dlatego twierdze, ze Ania nie powinna pisac... bo je to po prostu nie wychodzi.... przynajmniej na tyle cos slyszalam.... Spiewac spiewa ok, ale niech nie pisze!!!
Klaudia napisał(a):Klawiszowiec z Łez, to kuzyn mojej przyjaciółki.
Colleen napisał(a):tekst do "Oczy szeroko zamknięte" napisał jakiś znajomy lekasz Ani...Spoko.....
Yunka napisał(a):Wokalistka... No tak Ania jest dziwna
Gina napisał(a):Zresztą muzyka Łez jest radiowa, jest po to zeby ludzie jadąc do pracy posłuchali jej sobie w radio
Klaudia napisał(a):Z tego co ja wiem, to ona zawsze była zarozumiała, niefajna bla bla bla
Cień Anioła napisał(a):Klaudia napisał(a):Z tego co ja wiem, to ona zawsze była zarozumiała, niefajna bla bla bla
A skąd takie rzeczy wiesz...Ania się często zmienia...ostatnio była niemiła, ale teraz znów można z Nia normalnie pogadać i jest sympatyczna.
bo w tv przewąznie z play backu występują,bo mają co do tego powody.

Colleen napisał(a):
Ten zespół mnie doprowadził do próby samóbojczej [a konkretnie piosenka "Anastazja, oto jestem"]. Nienawidzę.
Po pierwsze - "Anastazja,jestem". Po drugie - nie wiem jak kogoś pisoenka potrafi doprowadzić do samobójstwa skoro nawet się jej dokładnego tytułu nie zna...i zawsze myślałam, że ktoś chce się zabić, bo życie jest nie za fajne, ale żeby chcieć popełniac samobójstwo przez muzykę to o matko, coś z Twoją psychiką jest nie tak

Cień Anioła napisał(a):Klaudia napisał(a):bo w tv przewąznie z play backu występują,bo mają co do tego powody.
Bo w tv to chyba wszyscy z play backu walą
Właśnie nie...wystarczy choćby spojrzeć na tegoroczne opole tj. przeboje jedynki. Niektorzy grali z play backu a niektorzy odwrotnie...

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
| Łaaaaaaaaaaaał! Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 18 |
JUNGLA A NIE CZŁOWIECZEŃSTWO? Forum: Różne Autor: bonfankaa Odp: 14 |
PRZESŁANIE Forum: Ogólna dyskusja Autor: JULIA Odp: 19 |
BOX - SET - OKŁADKA Forum: Ogólna dyskusja Autor: Adrian Odp: 86 |
TRZY SŁOWA Forum: Relax Autor: Go Odp: 1312 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości