zrobić coś dla innych

Strona główna OFFTOPIKI Handel

czy chcesz pom

to
15
88%
dobry pomys
2
11%
fajny plan ale nie wezm
0
Brak głosów
bez sensu, strata czasu, zreszt
0
Brak głosów

Razem głosów : 17

zrobić coś dla innych

Postprzez erka on 28 Sie 2002 20:49

Wpadłam na pomysł , tylko nie wiem czy chcecie żeby go realizować. jak wiadomo niektórzy mają nagrywarki, albo możliwości przegrywania kaset video a inni nie. Najgorsze jest chyba jeżeli ktoś nie ma kasy np. na płyty i nie może do końca poznać całej twórczości Bj z przyczyn mu niezależnych. No i tak sobie pomyślałam że przecież możemy zrobić coś dla siebie. Trochę było tu kłótni a w ten sposób może bardziej byśmy się z sobą zżyli, pogodzili no i wiecie.

Zresztą można pomagać nie tylko tym którzy kasy nie mają, ale tym którzy np. nie moga zdobyć bonusa do TD albo chcieliby miec jakieś mp3 na płycie albo koncert na video.

wystarczyłoby wysłać czystą kasetę vhs, albo czystą płyte albo po prostu normalną kasetę (jeżeli chcecie to miec na kasecie a nie na cd), parę groszy na znaczek i gotowe.

Chcielibyście w czyms takim uczestniczyć? jeżeli tak to co moglibyście zrobić i jeszcze jedno- kto o co by poprosił? :grin:

Aha- hehe oczywiście wszystko w rozsądnych ilościach a nie że kogoś zamuruje 5 kilogramowa paczka z czystymi cd-romami :wink:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Anonymous on 28 Sie 2002 21:00

Erka, rewelacyjny pomysł!!!

Ja niestety mam tylko same kasety i płyty bj i to tak niewszystkie, bo brakuje mi Fahrenheita:(( , i bardzo chciałabym mieć jakieś koncerty bj, a najbardziej ten z yokohamy 96', bo po tym, jak pierwszy raz zobaczyłam teledysk in these arms z tego koncertu, stał sie on dla mnie najbardziej pożądaną "rzeczą" bj.

Ale nie mowie, ze to jest rewlacyjny pomysł, tylko ze względu na tym, ze i ja mogłabym z niego skorzystac. Chodzi mi oto, że sa osoby, które nie mają nawet kilku kaset bj. Albo nowo zarejestrowanie uzytkownicy, którzy maja np. tylko "Crusha" czy niedługo- tylko "Bounce" :wink: , na pewno długo zajmie im skolekcjonowanie wszystkich płytek, a my mozemy im w tym pomoc i to przyspieszyć.

Ja jestem na dwa razy tak, i właczam sie do akcji z moimi kasetkami i płytkami. Aha mam jeszcze jakieś 20 teledysków na płytkach.
Anonymous

Postprzez brenda on 28 Sie 2002 21:13

Ja się na to piszę :grin: I co tu więcej mówić. Aha, wiem, że mam i przegrywarkę i dwa videa.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez erka on 28 Sie 2002 21:22

Zapomnialam dopisac- ja mam nagrywarkę i dwa videa ale niestety nie mam jak przegrywac kaset vhs, jednak cd jak najbardziej :)

znowu zapomniałam- Madziu ja mam Fahrenheita więc jeżeli chcesz...to można coś dlaej z tym zrobić:)
Ostatnio edytowany przez erka, 28 Sie 2002 23:08, edytowano w sumie 1 raz

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez sdms on 28 Sie 2002 21:23

Ja jestem na tak... Nie mam nagrywarki (jeszcze, ale wkrotce nowy komputer kupuje i bede mial).... Drugie wideo moge zalatwic... jednakze niewiele mam do przegrywania, bo mam tylko koncert z Zurichu (ale poczatek sie zwalil) i ten Jona dla MTV live.... a plytek tez jeszcze wszystkich nie udalo mi sie zebrac... Ale w miare mozliwosci moge pomoc

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Reddie on 28 Sie 2002 23:16

Ja jestem jak najbardziej na TAK!!!
Akcja mi się baaardzo podoba i myślę, że to świetny sposób na wyposażenie swojej wydeo, kaseto czy płytoteki w kilka okazów więcej :wink:
Ja mam w domku nagrywarkę do płyt i moge przegrac cosik jezeli ktos by chcial :grin:

You can't win... until you're not afraid to lose...
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez trapper on 28 Sie 2002 23:27

Mam nagrywarę. Dopóki jeszcze nie zacznę biegać z apteczką po piachu to chętnie wam pomogę.

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez cRaSh on 29 Sie 2002 00:01

heh piractwo gora :), ja niestety nie mam ani nagrywarki, ani 2 videł :wink: ale moge komus udostepnic CD z Zurichu i Cd z teledyskami do Crossroad (2 teledyskow nie ma chyba) i 1 (slownie: jeden) bootleg;)
- Bon JOvi Live In Albany/NY. 1993 z kiepska jakoscia
nie wiem jak chcecie to zalatwiac ale jak cos to piszcie :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez erka on 29 Sie 2002 00:07

ani 2 videł

te texty są po prostu urocze :wink: Cholerka będzie ich brakowało w roku szkolnym. cRaSh a masz jakieś bootlegi? Moglibyśmy się powymieniac no albo jak nie masz to służę, bo już niedługo hurtowo na poczte ide wysyłać więc jeden list w ta czy w tą nie robi różnicy.

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez trapper on 29 Sie 2002 00:10

Możnaby zrobić płytę z najlepszymi kawałkami w formacie mp3 .

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Anonymous on 29 Sie 2002 00:11

znowu zapomniałam- Madziu ja mam Fahrenheita więc jeżeli chcesz...to można coś dlaej z tym zrobić:)

Jejku, oczywiście, ze chcę. Przesłałabym ci czystą płytkę jeśli ci to tylko nie przeszkadza i byłabym ci strasznie wdzięczna! umowimy sie jakos na gg.
Anonymous

Postprzez cRaSh on 29 Sie 2002 00:31

RaSh a masz jakieś bootlegi? Moglibyśmy się powymieniac no albo jak nie masz to służę

no tak jak napisalem live albany i tylko pierwsza czesc z kiepska jakoscia. a co do sluzenia :grin: to ile bys chciala za plytke?

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez erka on 29 Sie 2002 00:43

to ile bys chciala za plytke?

będę gut woman i zrobie to gratisowo :grin: wystarczy tylko czyste sidiki (kto tak mówił ? hmm) wysłac i gotowe :grin: A z tego co mam:

1.These Days In Yokohama 1996- extra koncert
2. Live At Wembley- tylko czasem coś przerywa ale ogólnie jakość ok., bdb koncert
3. The Zurich Shout 93r.- jakość na bdb, koncert też super
4. When It Falls z 89r.- też dobry, bo z ery Nj, tylko jakośc hmm..troche ciszej gra mi się wydaje i czasem też coś przerwie na moment, tzn. zatnie sie, ale też ok.-tu jest to wzruszające Blood On Blood heh
5. The Chile Fever 90r.- tylko 1 cd, wydaje mi się ze to niecały koncert, fajne i głównie szybsze utwory ale bardziej polecam inne bootlegi
6. Destination Paris- solowy JBJ , bardzo sympatyczny koncercik :grin:

Tak więc jeżeli chodzi o szczegóły jak np. tracklista to prosze pisac na mejla: erka_bj@o2.pl

:grin: Aha- jakoś zła czy dobra- każdy bootle się przyda cRaSh więc jestem chętna :)

zauważyłam posta Madzi:) No więc jasne- jakby co prosze pisac na mejla powyżej :) (adres itp.) Teraz tylko pomyślałam bo słyszałam ze Klaudii nie chciało sie otworzyć sww w kompie i otwieral się tylko teledysk (bo była to wersja remasters). Fahrenheita też mam w wersji remasters i mam nadzieje ze nagra sie muzyka i clip a nie sam clip bo chyba rozwale kompa...Bo jakby co- moge jeszcze tacie do pracy wcisnąc, powinno się tam dobrze przegrać albo już w dramatycznej wersji nagrać na kasetę jeżeli nic innego sie nie uda. Ale zaraz sprawdze czy pojawiają się normalnie utwory jak wkladam to do nagrywarki:)

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez ŻONA_DŻONA on 29 Sie 2002 01:40

Fantastyczny pomysł !!!!

Niestety nie mam przegrywarki ani 2 video , ale znajomi są i zawsze z nimi mozna pogadac a przegrywarka niedlugo będzie ,powierce trochę dziure w brzuchu tatusiowi :grin: nie no zartuje ,ale postaram się cos załatwic . No i chętnie tez sama skorzystam :grin:

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez aniaf on 30 Sie 2002 17:08

Heh, powtarzam, ale pomysł jest świetny!!!

Bardzo chętnie coś komuś przegram. Mam 2 videa i przegrywarkę, co prawda nie mam wszystkich płyt BJ, ale mam np. bonus TD, "Lunar Eclipse" Davida, czy na VHS koncert z Londynu. Mam też Crossroad na VHS i konert z Zurichu (ten co na ZDF leciał), aha no i jeszcze storytellers (english) jakby ktoś nie widział :grin:
aniaf
Get Ready

Od: 20 Mar 2002 21:11
Miejscowość: Sopot

Postprzez marta_bongiovi on 30 Sie 2002 21:59

Fajowy pomysł i ja również z chęcią się dołączę, chociaż mój zasób dotyczący BJ nie jest zbyt imponujący, a do tego nie mam ani dwóch video ani przegrywarki, no ale od czego są znajomi :grin:
Mogłabym zaoferować np. cd innych zespołów (tatuś się nie obrazi, chyba:))

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Anonymous on 06 Wrz 2002 21:09

Chciałam podziękować Erce za płytki, które mi przysłała. Czynię to tutaj- na ogolnodostepnym forum, żeby jeszcze bardziej okazać swoja wdzięczność.

BARDZO CI ERKA DZIĘKUJĘ!!!
Dzięki Tobie bede mogła spędzić wiele bardzo sympatycznych godzin słuchania!!!
Anonymous

Postprzez erka on 06 Wrz 2002 21:51

Ja też bardzo sie cieszę że wszystko się podoba:) I rany ale to fajne uczucie wiedzieć że komus sprawiło sie też radośc (co dopiero czują Bon Jovi jak tyle osób kupuje ich płyty a potem pisze na zeszytach hasła w stylu ktf itp.) :grin:

ciesze się bardzo :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Klaudia on 08 Wrz 2002 02:22

Ja z miłą chęcią się przyłączę do akcji :angel: :grin: :angel:
Mam cd Davida, Richa itepe (teraz nie pamiętam wszystkiego... :wink: )

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Go on 10 Wrz 2002 08:38

No ja również dołączę się do całej akcji, tylko że przegrywać będę mogła tak gdzieś na początku października, gdy mój braciszek cioteczny kupi przegrywarkę :grin: :grin: :grin:

A narazie chciałabym skorzystać z Waszej pomocy... Otóż 23 września moja koleżanka ma urodziny ( :grin: fajna data, z czymś się kojarzy :grin: ). Kiedyś zaprosiłam ją do mojego domu, leciało TD i... zakochała się :wink: Od tamtej pory kupiła sobie Crusha + single z niego i singielek Everyday (to miał być mój prezent dla niej, ale ona go sobie szybciej załatwiła :black: ), no i wpadłam na pomysł, aby podarować jej pozostałe płyty... Oryginalne - w tej chwili mnie nie stać, a więc najlepszym wyjściem byłyby przegrane.... Narazie nie mam dostępu do nagrywarki, więc muszę poprosić Was :wink: Kto zgodziłby się pomóc tak, aby się wyrobić do 23 ??? Oczywiście prześlę czyste płytki... No i chodzi mi o przegranie CD od albumu Bon Jovi do These Days i dobrze byłoby, jakby można jeszcze przegrać CD Richa...

Jeżeli wszystko się uda, byćmoże w szeregi fanów wprowadzę nową osobę :fadein:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Handel