ŚZFBJ - Komunikat

Spotkania i zloty, czyli życie fanów w realnym świecie.

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów

ŚZFBJ - Komunikat

Postprzez Ricky Skywalker on 25 Wrz 2006 03:09

Cóż, dla jednych ta informacja będzie niespodzianką, dla innych nie, ale chciałbym ogłosić, że z uwagi na fakt, iż czeka mnie w najbliższym czasie przeprowadzka, a co za tym idzie - dużo "robót domowych" i krótkoterminowe (miejmy nadzieję... ;) ) odcięcie od sieci, a w dalszej perspektywie - nikomu niepotrzebne klasówki znane jako "matura" i różnego typu zajęcia do niej przygotowujące - może się zdarzyć, iż nie będę się mógł pojawić na jakimś spotkaniu, a tym bardziej - że nie będę się mógł zająć organizacją od początku do końca. W związku z tym, po długich przemyśleniach i opiniotwórczych konsultacjach, jak również rozmowę z głównym zainteresowanym, zdecydowałem że czasowo, od października 2006 do końca maja 2007 funkcję koordynatora ŚZFBJ przejmie znany dobrze wszystkim sdms. Po zakonczeniu mojej sesji maturalnej siądziemy zapewne z sd przy jakimś piwku i uradzimy co dalej, ale póki co, tak to będzie wyglądać ;) W każdym razie wielkie brawa dla sd, że podjął się (w sumie to już ponownie) tego zadania :)

ŚZFBJ nie zmienią natomiast swej formy - logo, nazwa i styl spotkań pozostają jakie były :)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów