Tytuł może nie powala ale okładka mi się podoba. Kocham jak coś się rzuca w oczy - ten czerwony awwww
What I Am tak podobało mi się średnio na początku, a teraz normalnie orginał dla mnie nie istnieje
tracklista :
What I Am
Cięte drzewa
Prawo Pięści
Wyrok
Krzyk
Nie pozwól im
Kiedy miasto śpi
Otwórz oczy
Pistolet
Zmęczony snem
Tico > czy nie "naprawdę mocne" oznacza słabe ? Bo ja bym jakiejś sieczki by "Zalef" usłyszeć nie chciała...
No ale przekonamy się za dwa tygodnie... Ja tam ufam i Kaśce Nosowskiej, bo jak napisał Tico, do syfu by ręki nie przyłożyła i Leszczowi, o syfie by nie powiedział, że to dobry kawałek muzy
(i argumentów, że patrzy na niego przez pryzmat Idola nie przyjmnę bo bo nie słyszałam z jego ust przychylnej recenzji płyty Ali na przykład...)
Długie włosy, czarne ciuszki napawają mnie lekkim obrzydzeniem.
Czyżby przykład dyskryminacji i szufladkowania ?
ale akurat co do Zalewskiego udział w idolu wydaje mi się trochę śmieszny
śmieszny ? tylko dlatego, ze ma długie włosy i czarne ciuszki ? Hmm no nie wiem, dla mnie jego wersje Jeremy, Urke, ba, umówiłem się z nią na 9 nawet, czy Wasting Love czy co on tam jeszcze śpiewał za w ogóle nie śmieszne i chyba najlepsze w całej drugiej edycji... On był dla II edycji Idola tym czym dla pierwszej była Ania Dąbrowska, Ewelina czy Szymon.. uszlachetniał ten komercyjny reality show po prostu...