.... No ale co do samego plakatu to Krzysiu napisał:
Zalef napisał(a):Dla fanklubu!
Zalef
LET THERE BE ROCK!
też zeskanuję, tylko, że to trochę duży plakat, więc będę musiał skanować w kawałkach... Ale jakoś to będzie

Moderator: Gina
.... No ale co do samego plakatu to Krzysiu napisał:
Zalef napisał(a):Dla fanklubu!
Zalef
LET THERE BE ROCK!

Dla fanklubu!
Zalef
LET THERE BE ROCK!

)

... Nieeee to nie dla mnie
), a na drugim dla fanklubu. Krzyś napisał "dla f" i szok "dla czego?".. to mu wyjaśniłem krótko co i jak
.... A mogłem się kurde (głupek ze mnie) spytać o jakiś kontakt z Krzysiem wykluczający drogę pośrednią przez wytwórnię, bo to chyba sensu nie ma skoro oni mu nic nie przekazuj... Ehhh... No ale jakoś się to nadrobi 

sdms napisał(a): Pozatym nie ma to jak z rodowitą łodzianką dojść do klubu okrężną drogą, podczas gdy z dworca jest tam jakieś 5 min piechotą
A i jeszcze jedno... Ginuś nie tylko gadałem, ale i mu rękę uścisnąłem

a do szkoły to ja wiem, ze ty nie uczeszczasz - to taki budynek. Dość duży, dośc ładny 15metrów od klubu....
ii tam, ja miałam kontakt z jego plecami i mi tylko rozmowa imponuje

Następna faza to złość na świat (i na to, że rodzice tak późno dostają kasę). Później sprawdzam trasę i patrzę, gdzie następne koncerty, a później stawiając swój honor, przysięgam sobie, że tam będę i słowa ZAWSZE dotrzymuję
), tylko to jest prawie że na granicy i jakoś tak daleko...
)
... Ale i tak nie jest źle.. Innym aparatem byłoby gorzej
Adresy do zdjęć

Chyba że to ja mam coś nie tak z kompem 

Jak dla mnie, na tych zdjęciach nic nie widać, oprócz "pierwszego rzędu" przy sd 

Gina napisał(a):erfea napisał(a): Anyway... jestem w szoku, że sd organizuje fanklub!
Ej.. bo się Gosia niedoceniona poczuje

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości