Zalef

Ogólnie pojeta muzyka...

Moderator: Gina

Jaka powinna by

Ci
0
Brak głosów
Otw
5
38%
Zm
6
46%
Inna
2
15%

Liczba głosów : 13

Postprzez sdms 22 kwi 2004 10:00

Ha! Byłem na koncercie wczoraj w Łodzi :)... Było wyrąbiście.. zespół dał czadu :)... Oprócz piosenek z płyty, zagrali jeden starszy utwór oraz "Enter Sandman" Metallici i coś Ozziego (nie pamiętam dokładnie co... grali to na bisa)... I chyba nic więcej, ale pewny nie jestem... Zrobiłem sporo fotek... Jak tylko siostra wywoła (już jej dałem kliszę, więc może będzie nawet na jutro) to poskanuję i gdzieś wrzucę... Pozatym mam plakat z autografem dedykowanym fanklubowi... Krzysiu był bardzo zaskoczony jak o fanklubie usłyszał, więc widać gostek z BMG w ogóle z nim nie rozmawiał... Natomiast ja nie miałem za bardzo czasu z nim na ten temat rozmawiać, bo musiałem kumpelę na autobus odprowadzić :P.... No ale co do samego plakatu to Krzysiu napisał:
Zalef napisał(a):Dla fanklubu!
Zalef
LET THERE BE ROCK! :)

też zeskanuję, tylko, że to trochę duży plakat, więc będę musiał skanować w kawałkach... Ale jakoś to będzie :) ZALEF ROCKS!!!!! :grin: :horns: :pokoj:
Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 22 kwi 2004 15:33

Dla fanklubu!
Zalef
LET THERE BE ROCK! :)

czyż krzyś nie jest kochaniutki?

no ale oficialnego fc jak nie było, tak i chyba nie ma .. mze trzeba znow maila wysłac do bmg?
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez Gina 22 kwi 2004 15:56

Łeee sd gadał z Krzychem a ja go tylko na koncercie Maiden widziałam :crying: :grin: :grin: :grin:

Żartuję, congrats Sd (a widziałeś moją szkołę :xkroplad:)

Nikuś > jest kochaniutki :wub:

LET THERE BE ROCK! < podoba mi się :)
Nie podoba mi się natomiast fakt, że w/w pan nic mu o FC nie powiedział...
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez sdms 22 kwi 2004 18:12

Eee... Gina szkołę? Ty myślisz, że ja nie mam co robić tylko się na jakieś szkoły patrzać? :grin:.. Co do w ogóle jest ta szkoła? :P... Nieeee to nie dla mnie ;)

w każdym bądź razie dzięki :D

Pozatym nie ma to jak z rodowitą łodzianką dojść do klubu okrężną drogą, podczas gdy z dworca jest tam jakieś 5 min piechotą :grin:

Co do tego LET THERE BE ROCK!, to to tak fajnie było bo Krzyś już napisał dedykacje i miał oddawać gdy postanowił to dopisać podsunął sobie kartkę spowrotem i napisał :)

Co do gościa z BMG to bez komentarza.. Sytuacja wyglądała tak... Krzyś podpisuje plakaty, podchodzę ja... Proszę o dedykacje dla Doroty na jednym (ex-girl brata - prosiła mnie - znaczy on mnie prosił :P), a na drugim dla fanklubu. Krzyś napisał "dla f" i szok "dla czego?".. to mu wyjaśniłem krótko co i jak :)... ale że nie miałem za dużo czasu to nie mogłem z nim dłużej pogadać... No ale w maju będzie Zalef grał dość bliziutko to może się wybiorę :D.... A mogłem się kurde (głupek ze mnie) spytać o jakiś kontakt z Krzysiem wykluczający drogę pośrednią przez wytwórnię, bo to chyba sensu nie ma skoro oni mu nic nie przekazuj... Ehhh... No ale jakoś się to nadrobi :)

A i jeszcze jedno... Ginuś nie tylko gadałem, ale i mu rękę uścisnąłem :grin: :lmao:
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Gina 22 kwi 2004 18:23

sdms napisał(a): Pozatym nie ma to jak z rodowitą łodzianką dojść do klubu okrężną drogą, podczas gdy z dworca jest tam jakieś 5 min piechotą :grin:

phi... faceci to takie nieporadne stworzenia że ja nie wiem...
Jakbyś czytał moje posty w temacie o irze to byś chyba wszystko wiedział...
Bo ja na tym dworcu i pod drzwiami Dekom. jestem everyday

a do szkoły to ja wiem, ze ty nie uczeszczasz - to taki budynek. Dość duży, dośc ładny 15metrów od klubu....

A i jeszcze jedno... Ginuś nie tylko gadałem, ale i mu rękę uścisnąłem

ii tam, ja miałam kontakt z jego plecami i mi tylko rozmowa imponuje :xkroplad: :xkroplad: :xkroplad:
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez sdms 22 kwi 2004 19:16

Gina wiesz, skoro byłem tam z łodzianką, to myślałem, że ona wie jak tam trafić, a ostatecznie to ja nas w sumie doprowadziłem do tego klubu :P
a do szkoły to ja wiem, ze ty nie uczeszczasz - to taki budynek. Dość duży, dośc ładny 15metrów od klubu....

Eee..... Nie patrzałem się :grin:

ii tam, ja miałam kontakt z jego plecami i mi tylko rozmowa imponuje

A ja się w maju mam zamiar wybrać na koncercik plenerowy i może się wkręcę za kulisy i sobie z Zalefem zrobię zdjęcie :D

A propo zdjęć - już mam... zaraz poskanuję :) Nawet fajnie wyszły :P
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Go 23 kwi 2004 03:57

I jak zwykle chce mi się beczeć, kiedy czytam relacje z koncertów na którym miałam być :drinking: Następna faza to złość na świat (i na to, że rodzice tak późno dostają kasę). Później sprawdzam trasę i patrzę, gdzie następne koncerty, a później stawiając swój honor, przysięgam sobie, że tam będę i słowa ZAWSZE dotrzymuję :mwahaha:

Tak więc: GOŁDAP - to jest w górę nad moim miastem ( :lmao: ), tylko to jest prawie że na granicy i jakoś tak daleko...

OSTROŁĘKA - trochę bliżej, a wpisując to na http://www.pilot.pl, to nawet kilka wynikó jest blisko mnie, ale tu raczej o jakąś wioche nie chodzi :shiner:

CHEŁMEK k. Oświęcimia :grin: Obiecałam jechać do sd na te wakacje, mam do Arhy wpaść :grin: Kasa będzie na 100 % :grin: Jeżeli matura ustna z anglika mi nie przeszkodzi... :grin: Tylko następnego dnia muszę szybko wracać do Zamościa na IRE, bo to troche głupio będzie, jeżeli po jakichś Zgierzach jeżdzę, a do Zamościa nie :lmao:

BIŁGORAJ :lmao: :lmao: :lmao:

I tak sobie myślę jaki człowiek jest głupi... Zespół już dużo razy grał w Lublinie i w okolicach, a ja nigdy tam nie jeździłam... Za to teraz pół Polski przejadę :lmao:

A co do tego gościa z BMG, to brak słów... Taki z niego pożytek, że za pierwszym razem odpowiedział... a później delikatnie mówiąc nas olał... Na stronie (jak i na płycie...) podany jest jeszcze drugi adres: zalef.koncerty@interia.pl Może trzeba próbować tam? Raz tam pisałam, żeby dowiedzieć się właśnie o koncerty i gość który pod tym adresem siedzi wydaje mi się fajny... Tylko Bóg jeden wie, czy on może nam jakoś pomóc... Albo trzeba szukać innych ludzi z BMG, tylko co to nam da, jak znajdziemy jakiegoś od Ali Janosz (przepraszam, Alex :lmao: )
[size=75]Niemo
Go
It's My Life

{ GENDER }:

Postprzez sdms 23 kwi 2004 13:15

Gosiu w tym Chełmku masz być, bo jak nie to... :)... Ja tam będę na 80-90% ;)...

Co do tego maila to mi się wydaje, że on tylko w sprawie koncertów jest.. Najlepiej poszukać czegoś na stronie BMG :)

Aha... Macie 10 zdjęć (jeszcze trochę zostało do poskanowania, ale to jak wrócę z Krakowa)... Trochę niewiele widać, ale jakbym stał bliżej to bym zdjęć nie mógł robić bo by mi aparat rozwalili :P... Ale i tak nie jest źle.. Innym aparatem byłoby gorzej :P Adresy do zdjęć
http://sdms.w.interia.pl/zalef/xx.jpg
lub
http://sdms.republika.pl/zalef/xx.jpg
gdzie xx to numer od 01 do 10 :)

Enjoy :)
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Colleen 23 kwi 2004 16:36

sdms napisał(a):http://sdms.w.interia.pl/zalef/xx.jpg
lub
http://sdms.republika.pl/zalef/xx.jpg

Nie wchodzi ani jedno, ani drugie :crazy: Chyba że to ja mam coś nie tak z kompem :confuse:
And really bad eggs&#8230;drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly&#8230; stupid."

Obrazek
Colleen
Soymaer

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 23 kwi 2004 16:47

nie, wchodzi, ładniusie zdjecia, na republice śmiga aż miło :shiner:

i z tego co widze [ a widze niewiele bo mi słonce po ekranie ostro grzeje] to krzys [?] w koszulce moonspella [a to sie ceeeni :grin: ]
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez Gina 23 kwi 2004 16:51

Na republice MUSZA chodzić, na republice wszystko chodzi
republika to dobry serwisek :xkroplad:

zdjęcia fajne, ale jak dla mnie to głowną postacią na nich nie jest Krzychu ale pan/pani - raczej pan w bluzie Maiden :lmao:
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez Go 24 kwi 2004 01:15

Sd, pomyśl o fotografach, którzy do Iraku jeżdżą, żeby robić zdjęcia, oni by się nie bali pod scenę podejść :lmao: Jak dla mnie, na tych zdjęciach nic nie widać, oprócz "pierwszego rzędu" przy sd :shiner:
[size=75]Niemo
Go
It's My Life

{ GENDER }:

Postprzez erfea 24 kwi 2004 10:33

Chwila moment... Wchodzę i zaczynam czytać i oczom nie wierzę. Coś mnie chyba ominęło... Co prawda nie mam jeszcze 'Pistoletu' (bo nie mam kasy) i chyba się jeszcze zastanowię zanim go zakupię... ale uważam, że Zalef zrobił kawał dobrej roboty dla rocka w tym kraju i jestem mu za to wdzięczna... Anyway... jestem w szoku, że sd organizuje fanklub! Jakby co... to może też się zapiszę... :confuse:
Obrazek
erfea
Mistress Of Dragons

{ GENDER }:

Postprzez Gina 25 kwi 2004 06:46

erfea napisał(a): Anyway... jestem w szoku, że sd organizuje fanklub!

Ej.. bo się Gosia niedoceniona poczuje :]
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez sdms 25 kwi 2004 14:21

Gina napisał(a):
erfea napisał(a): Anyway... jestem w szoku, że sd organizuje fanklub!

Ej.. bo się Gosia niedoceniona poczuje :]

Nie ja, tylko grupa fanów Bon Jovi z naszego forum :P
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez erfea 25 kwi 2004 18:28

A to chyba, że tak :grin:
Przepraszam Gosię :horns:
Obrazek
erfea
Mistress Of Dragons

{ GENDER }:

Postprzez Gina 25 kwi 2004 19:58

http://muzyka.interia.pl/news?inf=495075 :boogie: :boogie: :boogie:
(żeby nie było że mówię po fakcie)

a co do FC.. wszystko jest przecież na poprzedniej stronie... :grin:
Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez kawa 25 kwi 2004 20:14

Thx Gina.
A właśnie przed chwilką zastanawiałam się, kto dziś u Kuby będzie. :grin:
"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
kawa
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez Go 26 kwi 2004 01:37

Ja zawsze o wszystkim wiem za późno :crazy:
Trudno, o 14.45 któregoś dnia jest powtórka, tylko muszę wyczaić który to :shiner:
[size=75]Niemo
Go
It's My Life

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 26 kwi 2004 09:55

niezly byl ten program hehehe kuba chcial krzysiowi dogadac ale ten sie nie dal:] :grin: najlepsze bylo z tym cygarkiem :lmao:
gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Music, Music