Zalef

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Jaka powinna by

Ci
0
Brak głosów
Otw
5
38%
Zm
6
46%
Inna
2
15%

Razem głosów : 13

Postprzez sdms on 07 Kwi 2004 20:34

A ja przed chwilą widziałem koncert Krzysia w TV Pilot z Warszawy, razem z wywiadem :crazy:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Tico on 08 Kwi 2004 04:38

sd jakby go dorwać w wersji multimedialnej to byłoby coś :)
btw: fajny?
Załatwiłem serwer, co prawda jest to tylko domowy sprzęt bez rewelacyjnego łącza i póki co download to raczej zbyt obszerne być by nie mogło ale jakiegoś tam ograniczenia w sumie nie mamy, to tylko kwestia tego czy dogadam się z kuzynem czy nie :P Z czasem jeśli byśmy się rozrośli to byłaby szansa żeby dał nam miejsce na innym bardziej miłym serwerze :) Poza tym możemy dzięki temu serwerowi mieć domene utumno.pl czyli np zalef.utumno.pl albo zarezerwować sobie darmową art.pl . Czy Wy zorientowaliście się w serwerach, czy coś? No i co z BMG, mam do nich pisać czy czekamy na odpowiedz, Gośka?
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez sdms on 08 Kwi 2004 04:57

sd jakby go dorwać w wersji multimedialnej to byłoby coś :)
btw: fajny?

No napewno byłoby to coś... Niestety nie mam karty tv więc nawet nie miałbym jak nagrać... Zresztą widziałem tylko 2 utwory... Do tego mnie brat zagłuszał... Ale ogólnie to Krzysia prawie słychać nie było (to może być wynik zagłuszania brata)... A tak to fajny koncert :)....

To co robimy stronę? :)

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Go on 08 Kwi 2004 05:19

Dostałam dziś rano odpowiedź, że gość pogada z Krzyśkiem co i jak, no i jesteśmy w kontakcie. Zaraz mu jeszcze parę słów napiszę, no i myślę, że już można werbować ludzi do fc :boogie: Za chwilkę założę nowy mail i zaczne to jakoś promować.

Co do tej stronki, to myślę, że tam nie musimy specjlanie szaleć i to powinna być taka typowa dla fc. Przede wszystkim forum :lmao: , czat na którego będziemy się starać ściągnąć Krzyśka, foty z koncertów, z fanami, będzie sie organizować jakieś zloty, pilnować Krzyśka na różnych listach. Najlepiej skoncentrować sie na tym, czego nie posiada http://www.zalef.pl

Później dopisze reszte...

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Tico on 08 Kwi 2004 05:28

Gośka, ale może jakieś konkrety? Co załatwiłaś? Z tego co wiem to aby stać się oficjalnym fc (a chyba na tym nam zależy, CHYBA) potrzebna jest zgoda wykonawcy, menadżera i wytwórni, ale nie jestem pewny. Dlatego pytam się co załatwiłaś? Bo nie chcialbym żeby ta stronka i fc były tylko rzeczami stworzonymi przez fanów ale równiez patronowanymi przez wykonawce i jego wydawce. :grin:
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Postprzez Go on 08 Kwi 2004 05:36

Spokojnie, to dopiero pierwszy dzień :shiner: Powtarzam, gość ma dziś pogadać z Krzyśkiem i niedługo dostaniemy odp.

Poza tym być moze będziemy mieć płatny serwer + sponsora, ale to jeszcze nic pewnego i musicie mi dać chociaż dzień - dwa. No ale wiadomo, stronę już można zacząć robić. Na gg mówiłam sd, że my musimy się skupić przede wszystkim na tym, czego nie posiada oficjalna strona. Ta nasza powinna być BARDZO dla fanów, czyli bez forum sie nie obędzie :lmao:

A oficjalnym fc będziemy, ale przecież nie odrazu :confuse: Działalność zaczynamy i tak dobrze bo od samego początku będziemy mieć kontakt z Krzyśkiem, a żeby dostać autoryzację, jak to sam okrreśliłeś potrzebujemy konkretów. Przede wszystkim muismy zacząć zbierać ludzi.

I spokojnie, to nie stanie tylko na planach, bo mi też bardzo na tym zależy, a jak JA się czegoś uczepię, too ciągnę to do końca :mwahaha:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez sdms on 08 Kwi 2004 06:31

zapraszam na wzięcia udziału w ankiecie... macie czas do piątku do godziny 24 :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Go on 08 Kwi 2004 08:19

Zaczynamy rekrutację :grin:

zalef_fanclub@o2.pl <- oto nasz oficjalny email. W pierwszej kolejności powinniśmy werbować pod niego nowych członków, dlatego jeżeli ktoś zna jakiegoś fana Krzyśka, proszę namówić go na wysłanie zgłoszenia (imie, nazwisko, adres, rok urodzenia, ewentualne uwagi). FC będzie mógł wtedy oficjalnie ruszyć, gdy nazbieramy chętnych do uczestnictwa.

Razem z sd wysłaliśmy też już kolejnego maila do tego człowieka z BMG. Dziś po 18 zjawię się i powiem, czy dostałam juz odpowiedź. Napisałam tam o naszej przyszłej stronie www, krótko przybliżyłam cele naszego fc, o tym, że za jakiś czas będziemy starać się o autoryzację, no i oczywiscie, ze potrzebujemy pomocy BMG, ponieważ w chwili obecnej nie ma zbyt wielu materiałów w sieci.

I przede wszystkim proszę o cierpliwość. Tego naprawdę nie da się tak szybko załatwić, jakby niektórzy chcieli. W tym momencie wszystko jest na jak najlepszej drodze, więc nie marudzić :grin:

I akapit z dedykacją dla Tico:
NA PEWNO zależy nam, żeby stać się oficjalnym fc. Jesteśmy pierwsi z tym pomysłem, więc innej konkurencji do tego tytułu nie mamy :shiner: A tak na poważnie, w mailach staram się przedstawić pomysł stworzenia fc od jak najlepszej strony i myślę że ten człowiek od Krzyśka to doceni. I naprawdę - trochę cierpliwości... Nie odrazu Rzym zbudowano :grin:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez sdms on 08 Kwi 2004 08:25

Gośka napisał(a):I przede wszystkim proszę o cierpliwość. Tego naprawdę nie da się tak szybko załatwić, jakby niektórzy chcieli. W tym momencie wszystko jest na jak najlepszej drodze, więc nie marudzić

Ja tylko chciałem dodać, że mamy okres świąteczny jakby ktoś nie wiedział, więc tym bardziej proszę o cierpliwość... Wiadomo, że w BMG też pracują ludzie i też święta mają :)
Jak napisała Gosia... Nie od razu Kraków zbudowano czy tam inną wiochę :grin:

I jeszcze jedno... W razie jakby Gosi się nie powiodło... Miejsce na komnacie mamy zagwarantowane :)... Jak powiedział pan Jerzy: 'nie ma problemu' (pomińmy fakt, że początkowo Krzysia nie skojarzył, dopiero jak mu powiedziałem kto to :) )

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez NiKKi Rebel on 08 Kwi 2004 18:37

no prosze, akcja sie rozkreca - i bardzo dobrze :clap2:

Gosia, dobrze kombinujesz :thumbup:

Przede wszystkim forum

no ma sie rozumiec, bez forum ani rusz :xkroplad:

zapraszam na wzięcia udziału w ankiecie... macie czas do piątku do godziny 24

a wy sie nie znacie, 'zmeczeni snem' jest najlepsze :xkroplad: :xkroplad: :xkroplad:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Gina on 08 Kwi 2004 19:50

Ale otwórz oczy to takie hmm werbujace innych - otwórz oczy kup Zalefa wejdź na stronę :lmao:

a przede wszystkim to nie forum a serwer ;)
Byloby bosko jakbyśmy dostali coś "z urzędu"...

czekam, czekam niecierpliwie na nowe info :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Tico on 08 Kwi 2004 20:06

Wyszło na to ze ja niecierpliwy jestem :P
Mi chodziło o to, zeby na początku już mówić co chcemy, a nie że się niecierpliwie :P
Co do mail'a to Gośka Ty sprawujesz opieke nad nim? Tzn chodzi mi o to, żeby było wiadomo do kogo ludzie piszą :P
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Postprzez Go on 08 Kwi 2004 23:08

Narazie jest kiepsko, odpowiedzi od tego gościa przed świętami już się raczej nie spodziewam, no ale brak chętnych... Ludzie - ruszcie tyłki i ściągajcie chętnych :shiner: W chwili obecnej mamy jednego nowego klubowicza :lmao:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Days on 08 Kwi 2004 23:55

heh tak sobie czytam od jakiegos czasu te wasze posty i ... hm... jakby cos to ja chetnie pomoge ;) chociazby dla samego faktu pomagania :) podobaja mi sie piosenki Zalefa i w ogole lubie goscia :) wiec slowem - zwerbowaliscie mnie wlasnie do FC i pomocy przy stronce ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Go on 09 Kwi 2004 07:42

Jest nas już 11, w tym 7 osób z forum (ja, sd, Gina, Tico, Kawa, Days, Nikki; jak kogoś pominęłam, to krzyczeć) :grin:
Kiedy zlot robimy :lmao: ?

Days > każda pomoc się przyda.
A z tym sponsorem dla serwera raczej już nie wypali, więc możemy zaczynać na komnacie. Przede wszystkim sd musi postawić forum :grin:

Jeszcze jedna sprawa, jak ktoś głosuje w ankiecie na opcje "inna" niech poda swoją propozycję w poście. Może akurat sie zatwierdzi...

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez sdms on 09 Kwi 2004 17:28

Ok.. Jak tylko się pan Jurek pojawi na gg to z nim pogadam :)

A co do członków hmm... Ja namówiłem 3... Normalnie jestem z siebie dumny :lmao:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Go on 10 Kwi 2004 08:22

Nie sądzę, żeby coś sie zmieniło, więc oficjalnie stajemy się

FC Zalefa "Otwórz oczy"

Dziękuję za uwagę. I kto może załatwić fax przed upływem świąt, proszony jest o kontakt z sd.

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez bonfankaa on 10 Kwi 2004 18:29

a ja??ja tez cchce do fan klubu!!:D:D:D

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Tico on 18 Kwi 2004 15:25

Czy wiadomo już coś nowego??? :grin:
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Postprzez sdms on 18 Kwi 2004 17:14

Jako człowiek upoważniony informuję, że jak narazie gostek od Zalefa się nie odezwał... Dzisiaj do niego napiszę :)...

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Powróć do Music, Music