A tak poza tym to nabyłam 'Pistolet'
Możecie być ze mnie dumni! 
Moderator: Gina
Możecie być ze mnie dumni! 

kuba chcial krzysiowi dogadac ale ten sie nie dal:]

Gośka napisał(a):Mam pytanie za 100 punktów, może mógłby ktoś nagrać tą powtórkę Kuby W. na video? DZIŚ - 14.45... Później ewentualnie coś by sie na stronę wrzuciło może

, ale za to widziałam i powiem, że nie podobało mi się palenie cygar... Co jak co ale osoby medialne nie mimo wszystko nie powinny propagowac takich rzeczy... (uważam, ze palenie jest głupotą).
i generalknie płyta jest 'wolna' ale top nie znaczy, że jest zła. Podoba mi się i liczę , że następnym singlem będzie 'Kiedy miasto śpi' - kocham ten kawałek! 

że nie podobało mi się palenie cygar... Co jak co ale osoby medialne nie mimo wszystko nie powinny propagowac takich rzeczy...
z reszta jak na moj gust to fajke powinni palic - to jest git 

ale palenie cygar to co innego niz palenie papierosowz reszta jak na moj gust to fajke powinni palic - to jest git

Ja nie nagrałam...

fajka jest fajna... przynajmniej w zapachu... a poza tym fajki się nie pali tylko ssie.
najlepiej z zapachowym tytoniem... chyba ze ma sie dostep do Old Tobey... ja mam

sdms napisał(a):Ja nagrałem... Skoczę do kumpla i zrzucę na kompa
?Gośka napisał(a): Co do samego programu, to był świetny, na luzie - to lubię![]()

Właśnie wygrałem tą płyte w Popliście, troche posłuchałem i .... sprzedałem. Nic specjalnego.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości