Zalef

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Jaka powinna by

Ci
0
Brak głosów
Otw
5
38%
Zm
6
46%
Inna
2
15%

Razem głosów : 13

Postprzez erfea on 26 Kwi 2004 15:42

Programu Kuby nie widziałam.... Elizabeth laciała na 1... Ale za to po południu wpadłam na jakiś inny program z Krzychem... chyba w regionalnej 3... gdzie pod koniec puścili fragment przedstawienia teatralno-telewizyjnego 'Mały Książe' Gdzie Zalef grał rolę tytułową. ...
A tak poza tym to nabyłam 'Pistolet' :shiner: Możecie być ze mnie dumni! :shiner:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Gina on 26 Kwi 2004 21:24

Tak się zastanawiam czy podoba mi się pomysł przegadania całego programu na jeden temat...
Nie podoba mi się.

kuba chcial krzysiowi dogadac ale ten sie nie dal:]

no nie zgodziłabym się do końca. 19latek nie da rady pokonać siły przebicia tego cwanego 40latka, tym bardziej jak ten drugi ma za sobą całe studio, większą popularność + sprowadza wszystko do seksu...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Go on 27 Kwi 2004 05:27

Mam pytanie za 100 punktów, może mógłby ktoś nagrać tą powtórkę Kuby W. na video? DZIŚ - 14.45... Później ewentualnie coś by sie na stronę wrzuciło może :shiner:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez sdms on 27 Kwi 2004 19:08

Gośka napisał(a):Mam pytanie za 100 punktów, może mógłby ktoś nagrać tą powtórkę Kuby W. na video? DZIŚ - 14.45... Później ewentualnie coś by sie na stronę wrzuciło może :shiner:

Ja nagram :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez erfea on 28 Kwi 2004 00:07

Ja nie nagrałam... nie mam na czym :shiner: , ale za to widziałam i powiem, że nie podobało mi się palenie cygar... Co jak co ale osoby medialne nie mimo wszystko nie powinny propagowac takich rzeczy... (uważam, ze palenie jest głupotą).
Co do płyty to wysłychałam jej już z 10 razy i powiem, że zrobiła na mnie spore wrażenia. Troche mało tak tego art-rocka z Loch Ness :disgust: i generalknie płyta jest 'wolna' ale top nie znaczy, że jest zła. Podoba mi się i liczę , że następnym singlem będzie 'Kiedy miasto śpi' - kocham ten kawałek! :boogie:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez Days on 28 Kwi 2004 00:22

że nie podobało mi się palenie cygar... Co jak co ale osoby medialne nie mimo wszystko nie powinny propagowac takich rzeczy...

ale palenie cygar to co innego niz palenie papierosow ;P z reszta jak na moj gust to fajke powinni palic - to jest git ;P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez erfea on 28 Kwi 2004 00:34

ale palenie cygar to co innego niz palenie papierosow ;P z reszta jak na moj gust to fajke powinni palic - to jest git ;P

fajka jest fajna... przynajmniej w zapachu... a poza tym fajki się nie pali tylko ssie. :grin: :boogie:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Postprzez sdms on 28 Kwi 2004 00:48

Ja nie nagrałam...

Ja nagrałem... Skoczę do kumpla i zrzucę na kompa :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Days on 28 Kwi 2004 02:04

fajka jest fajna... przynajmniej w zapachu... a poza tym fajki się nie pali tylko ssie.

fajki sie nie ssie tylko sie pyka ;P najlepiej z zapachowym tytoniem... chyba ze ma sie dostep do Old Tobey... ja mam :P

PS. ja mam ostatni dar do offtopowania ;P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez bonfankaa on 28 Kwi 2004 04:13

zapachowy tyton?hmm wisnia ladnie pacnie...pomieszana z wanilia... :shiner: smieje sie bo brat ma taki i sobie zwija w bibulki :mwahaha:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Go on 28 Kwi 2004 07:00

sdms napisał(a):Ja nagrałem... Skoczę do kumpla i zrzucę na kompa :grin:

I w takich momentach Cię lubię :grin:

Co do samego programu, to był świetny, na luzie - to lubię :grin: Palenie cygar mi się spodobało też, mimo że sama nie palę, często chodzę z dziewczynami do parku i chyba stałam się tzw. bierną palaczką i już przyzwyczaiłam się do wszystkiego, co dymi :shiner:

I takie pytanko... Sd, wysłałeś wkońcu to zaświadczenie do gościa z komnaty :lmao: ?

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Gina on 28 Kwi 2004 20:43

Gośka napisał(a): Co do samego programu, to był świetny, na luzie - to lubię :grin:

Już myślałam ze się wyleczyłam i że jestem normalna a tutaj znowu dochodzę do wniosku że mam inne poglądy na świat niż reszta ludzi.

No chyba że czerwony jak burak Krzysiek po pytaniu czy się masturbuje i nie dopuszczenie do głosu w kwestii swojej własnej płyty to rozmowa na luzie...

whatever
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Adrian on 28 Kwi 2004 21:05

Właśnie wygrałem tą płyte w Popliście, troche posłuchałem i .... sprzedałem. Nic specjalnego.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Tico on 28 Kwi 2004 22:03

Właśnie wygrałem tą płyte w Popliście, troche posłuchałem i .... sprzedałem. Nic specjalnego.

Gratuluje wygranej, potępiam sprzedarz :grin:
Co do samego programu to ja się zgadzam Gina z Tobą, chociaż ten program nawet lubie i śmieszy mnie ten maksymalnie krążący wokół seksu dowcip (nie ma to jak odmóżdzenie się w niedzielny wieczór), to Krzysiek wyraźnie był speszony, nie dziwie mu się. Ale cygarko mi się podobało :P
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez Go on 30 Kwi 2004 09:18

W COGITO bardzo ciekawy wywiad z Krzyśkiem. Co prawda po dwóch latach regularnego wspomagania wydawnictwa miałam już tej gazety nie kupować, ale jeszcze dziś zrobiłam wyjątek :grin:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Jackie on 10 Maj 2004 21:02

Do Zalefa się przekonałem kilka miesięcy temu. Byłem na jego koncercie w krakowskim klubie "Loch Ness" i był to jeden z najlepszych koncertów na jakich do tej pory byłem. Następnego dnia pożyczyłem od kumpla płytkę (jest świetna). :horns:
Awatar użytkownika
Jackie
Get Ready

Od: 16 Kwi 2004 22:57
Miejscowość: Andrych

Postprzez sdms on 19 Cze 2004 05:17

Jak pewnie część z was (wszyscy?) wie, byłem dziś na koncercie Zalefa i pogadałem sobie trochę z Krzyśkiem :).. Krzysiu wziął ode mnie email do fanclubu i obiecał się odezwać oraz przesłać jakieś materiały :).. Tak więc keep the faith sisters and brothers :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Go on 19 Cze 2004 05:32

A ja teraz oficjalnie poproszę - wyślij to oświadczenie do 'komnaty', bo to już nudne jest :confuse:

Żeby było jasne - chciałam przy świadkach zaznaczyć, że przez sd stoimy w miejscu ze stroną :shiner:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Powróć do Music, Music