fido napisał(a):Gina napisał(a):Ty masz fizia z tymi adresami....
Z kobietami nie z adresami...
Nie da się ukryć
Strona główna ‹ FORUM ‹ Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Drodzy Forumowicze!!! Wszyscy macie pozdrowienia od naszej kochanej Bonii. Gosia strasznie teskni za nami wszystkimi. Na razie nie ma dostwpu do neta i prosila, zebysmy do niej pisali listy. Napewno odpisze!

Nie wiem jak Wy ale ja strasznie tęsknie za bonią, to dzięki niej tu jestem

Tico napisał(a):To ja jeszcze raz wróce do Boni, dostałem dziś od niej list (za który dziękuję) Prosiła w nim abym pozdrowił Was wszystkich co w tym momencie czynie

erfea napisał(a):Podpisuję się pod postem kawyW sumie to mogłabym się osobiście zobaczyć z Bonią ... no ale nie mam z nią niestety kontaktu...

erfea napisał(a):Wiesz sd... chyba czułabym się dziwnie ... Dzięki za propozycję. Gdyby Bonia chciała to jesne - w każdej chwili, ale tak bez uprzedzenia nawiązywać kontakt... nie wiem ... Czuję się taka malutka...

sdms napisał(a):Rozmawiałem dziś z Bonią na gg... Narazie tylko gg jej działa i też chyba tylko do końca grudnia... Prosiła bym was wszystkich pozdrowił, więc to robie... Macie wszyscy pozdrowienia od Boni

macie moze numer gg do erfeii? byloby niezle a dopasc:P narazie neta mam wiec jest great!:P
Strona główna ‹ FORUM ‹ Ogłoszenia, Pytania&Błędy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości