Strona główna ‹ FORUM ‹ Ogłoszenia, Pytania&Błędy

To nie znaczy że uważam wszelki brak zasad ale nieprzesadzajmy z tym
), zakładajac temat nie napisało sie swojego zdania tylko zacytowalo jakas informacje i napisalo 'a co wy o tym sądzicie', o wycieczkach osobistych, capslocku, zbyt wielu buzkach, pogrubieniach tekstu etc nie bede nawet wspomniac 
cRaSh napisał(a):nie wywolujcie wilka z lasu
i jaka przesada? poza jeszcze jednym forum, ktore znam, to tu Admini sa najlagodniejsi. wiec wypada sie tylko cieszyc

) wydaje.

gina ja to jestem ten polaczek z szabelką? czy lordi?

wiesz co nie masz racji. a co chcesz od Lordiego on ma racje

A tak wogole na szacunek trzeba zaslużyc
a i jeszcze Zasady sa po to by je łamac.
gina jakqs ty mądra i wogole dzieki z to ze mnie pouczylas jakas ty mila.
Ale caly czas zamiast komentowac to co jest ważne , komentujesz to co ma male znaczenie.
jezeli za drobne złamanie zasad jestes ukarany
checia ograniczenia wolnosci słowa jezeli jakas wypowiedz ci sie nie podoba to przedstaw racjonalne kontrargumety
nigdy nie mowiłem ze mam zawsze racje ale przydało by sie troche poszanowania dla zdania innych a nie proby udowodnienia kto tu jest szefem
ROKITA napisał(a):A tak wogole na szacunek trzeba zaslużyc . I przecierz jesteśmy kulturalni, i opanowani.
ROKITA napisał(a):Jestes strasznie za naszym administratorem
ROKITA napisał(a):a i jeszcze Zasady sa po to by je łamac.
Lordi napisał(a):mam duze watpliwosci
to forum ma najbardziej radykalnego admina jakiego spotkałem
ROKITA napisał(a):Ale caly czas zamiast komentowac to co jest ważne , komentujesz to co ma male znaczenie.
Lordi napisał(a):co do minifaq to ok nikt nie przeczy ze jest potrzebny ale nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu i jezli czepiasz sie o kazdy szczegół to cos tu jest nie tak.
Lordi napisał(a):nie zauwazyłem rowniez aby w moich wypowiedziach brakowało kultury i opanowania
Lordi napisał(a):jezeli za drobne złamanie zasad jestes ukarany to cos mi tu pachnie dyktatorskimi zapedami i checia ograniczenia wolnosci słowa jezeli jakas wypowiedz ci sie nie podoba to przedstaw racjonalne kontrargumety
Lordi napisał(a):pewnie dostane 2 ostrzezenie

proponuje nadac ci ostrzezenie piszesz cytaty bez napisania kogo cytujesz to utrudnia i w ogóle jest bez sensowne postronna osobq musi długo szukac az znajdzie ten cytat jezeli chcesz byc konsekwetny to nie masz innego wyjscia jak dac sobie ostrzezenie
odzywki w stylu January czy kroliczki moze nie sa złosliwe i obrazliwe ??
czy ograniczasz wolnosc słowa a kto usunoł posty ktore nie zgadzały sie z twoja opinia??
ok od nastepnego postu pisze z przecinkami
dostałem ostrzezenie za to ze zazartowałem na temat twojego podpisu
czyli moje wypowiedzi sa nie kulturalne a crush błyszczy kultura??
zapytanie o 2 ostrzezenie patrzac na zachowanie admin. nie było wykluczone w koncu go skrytykowałem
nie ja chciałem tego sporu i nie chce go dalej toczyc wiec przeciw pokojwi nic nie mam

ROKITA napisał(a):ja jestem za Lordim bo go znam ijest fajnym facetem.
ROKITA napisał(a):Nigdy nie rozmawialam z gina nawet na gg i sie znie znamy nie umie kogoś lubić i szanowac na zawolanie potrzebuje czasu
Lordi napisał(a):czyli moje wypowiedzi sa nie kulturalne a crush błyszczy kultura??
Lordi napisał(a):jezeli upomnienia dostaje sie za to ze odpowiedziało sie emonitem lub potwierdziło zdanie przedmowcy to juz jest przesada
ROKITA napisał(a):Niechcialam ale napiszę jestem dyslektykiem i dysgrafem żeby napisac w pelni posta tak jak wymagacie jest to ciężka praca dla mnie pisze z słownikiem.
cRaSh napisał(a):January- jak najbardziej zlosliwe, a kroliczki byly slodkie nawet.
cRaSh napisał(a):a mogles od tego
cRaSh napisał(a):pieknie ujete
cRaSh napisał(a):szkoda ze nie widziales posta rokity, ktory usunela rano, a ktorym skrzetnie opisala ze ma w dupie moj post i bedzie robila co chce
ROKITA napisał(a):zostaw te posty niech ludzie sie posmieja...
ale sie wpieniles i czego chcesz od nas, chcesz nas wywalic za co?
a za co dostalam ostrzezenie? a mam jeszcze 10 zyc chyba to moge grzeszyc... haha.
nie iwdze tego tu poprostu wzielam to na żart zeby sytułacje jakos uspokojic ale nie masz poczucia humoru.

Strona główna ‹ FORUM ‹ Ogłoszenia, Pytania&Błędy
| Horoskop negatywny, czyli... Forum: Różne Autor: Go Odp: 13 |
Bon Jovi dożywotnio w Księdze Rekordów Ginessa Forum: Ogólna dyskusja Autor: Adrian Odp: 14 |
Muzyczna edukacja czyli kto byl wielki i w jaki sposob Forum: Music, Music Autor: Days Odp: 9 |
Newsy | G??o??no i rockowo czyli kolejna p??yta Bon Jovi. Forum: Aktualności Autor: cRaSh Odp: 0 |
Czy nie sądzicie że Hugh jest bardziej spoko od Aleca? Forum: Hugh McDonald Autor: Anonymous Odp: 24 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości