zażalenia czyli wszystko co nas denerwuje i męczy

Tutaj możecie zgłaszać wszelkiego rodzaju propozycje problemy i błędy związane z forum.

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

zażalenia czyli wszystko co nas denerwuje i męczy

Postprzez ROKITA on 31 Mar 2005 06:41

Mam wrażenie ze taki temat sie przyda będziemy mogli tu powiedziec wszystko co myślimy co nam sie niepodoba .
1. to że na forum większą uwagę zwraca się na cyrograf zasady ,regulamin.
Zamiast zajmowac sie poważniejszymi sprawami a jest ich zapewne wiele.
To nie znaczy że uważam wszelki brak zasad ale nieprzesadzajmy z tym . Najwazniejsze by ludzi nieobrażac ,niezniechęcac, i niedoprowadzac do glupich konfliktów .Przecierz tu kazdy jest z dobrych powodów .

zawsze jesli ktoś bedzie mial ochote zwrócic na cos uwage to jest gdzie.
są wszelkie sprawy co zalatwiane sa na tematach i nie sa z tym związane więdz zamiast tam to tu można napisać.

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez cRaSh on 31 Mar 2005 15:15

Pomysl dobry, ale nie po to pisze.

Temat napisany jest poprawnie, struktura postu przemyslana, uzyte sa znaki interpunkcyjne. Jak widac, jak chcesz to mozesz, dlatego zdejmuje ostrzezenie i oby tak dalej spox

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Gina on 31 Mar 2005 21:23

To nie znaczy że uważam wszelki brak zasad ale nieprzesadzajmy z tym

wiesz co, czytam sobie jedno forum na którym dostaje sie ostrzeżenie już za to że sie założy temat który był założony już wcześniej, za to, ze chociaż raz nabiło sie sobie posta, obraziło kogoś, napisało jednego posta który nie wniósl nic do dyskusji (składanie zyczen osobom slawnym tez sie liczy :>), zakładajac temat nie napisało sie swojego zdania tylko zacytowalo jakas informacje i napisalo 'a co wy o tym sądzicie', o wycieczkach osobistych, capslocku, zbyt wielu buzkach, pogrubieniach tekstu etc nie bede nawet wspomniac ;) I za 2 (slownie d w a ) takie ostrzezenia dostaje sie tam tymczasowego bana (2 tygodnie chyba) no i na poczatku wszyscy byli smiertelnie oburzeni (nie forum a wiezienie etc) ale po jakims czasie wszyscy przywykli. Ci wracajacy z banicji ( :grin: ) pisali o wiele lepiej, przejrzysciej, czytelniej i na temat i nie stalo sie to jakims przykrym wymogiem ale po prostu codziennoscia. Piszesz posta, myslisz o czym piszesz, piszesz tak zeby inni cie zrozumieli za 'pierwszym podejsciem', nie na zasadzie kto pierwszy ten lepszy ale na zasadzie kto madrzej i kto wiecej wniesie do dyskusji... i okazalo sie ze to wcale takie trudne/praco i czasochlonne nie jest i ze da sie pisac w taki sposob.

ja nie mowie zeby mundurki wprowadzac ale totalne olewanie regulaminu i traktowanie go jako guidelines nigdy nie wychodzi na dobre... bo sie po jakims czasie takiego forum nie da czytac po prostu.. a tego przeciez nie chcemy, nie ? :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez ROKITA on 31 Mar 2005 23:36

wiesz jak jest wszystko przejżyste to ok. ale wszelka przesada to wkurza mnie. A co bys może chciala takiej super atmosferki jak na tamtym forum ktorego zasady przetoczyłaś?

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez cRaSh on 31 Mar 2005 23:47

nie wywolujcie wilka z lasu :D
i jaka przesada? poza jeszcze jednym forum, ktore znam, to tu Admini sa najlagodniejsi. wiec wypada sie tylko cieszyc :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez LoRdI on 01 Kwi 2005 00:06

cRaSh napisał(a):nie wywolujcie wilka z lasu :D
i jaka przesada? poza jeszcze jednym forum, ktore znam, to tu Admini sa najlagodniejsi. wiec wypada sie tylko cieszyc :grin:

:rofl:

mam duze watpliwosci
to forum ma najbardziej radykalnego admina jakiego spotkałem
pewnie dostane 2 ostrzezenie :rofl:
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Od: 17 Lis 2004 02:37

Postprzez Gina on 01 Kwi 2005 00:23

Rokita > atmosfera tego forum podoba mi się o wiele bardziej. I chodzi mi o to, że wcale nie jest tutaj tak źle jak się co niektórym (patrz post nade mną :P) wydaje.

Nie podoba mi się że ktoś po zwróceniu mu uwagi, zaczyna bawić się w jakiegoś Polaczka z szabelka, który stara się pokazać, ze to jednak on miał rację i pokazać wszystkim ze co to nie on... (to tak a propos tematu)

Jeśli LoRdI nie widziałes bardziej radykalnego admina, to sorry, pokazałam wyżej ze sa bardziej radykalni, no ale w sumie fakt, myślę ze po takich wycieczkach osobistych nie miałbyś szansy ich bliżej poznać bo ban byłby dłuższy niz 2 tygodnie. I ja nie strasze w tej chwili. Po prostu jakoś tak chciałabym widzieć więcej kultury i szacunku (nie do funkcji jaka jakas osoba pelni ale do czlowieka) w postach niektórych ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez ROKITA on 01 Kwi 2005 00:37

wiesz co nie masz racji. a co chcesz od Lordiego on ma racje. A tak wogole na szacunek trzeba zaslużyc . I przecierz jesteśmy kulturalni, i opanowani.
Jestes strasznie za naszym administratorem...............
a i jeszcze Zasady sa po to by je łamac.

Dodane po 7 min:

gina ja to jestem ten polaczek z szabelką? czy lordi?
Ja tam moge byc polaczek ale z karabinem!

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Gina on 01 Kwi 2005 00:57

gina ja to jestem ten polaczek z szabelką? czy lordi?

co za różnica ? i Tak Lordi ma rację przecierz :grin:

Dobra wiesz co, 3 pierwszych linijek komentowac nie będę bo po pierwsze nie wiem w czym nie mam racji (przykład - argument ze nie mam i mozemy rozmawiac ;)) po drugie (dotyczace dwoch kolejnych linijek) nie ma sensu komentowac opinii :grin:

lecimy z tymi Zasadami :
jesli uwazasz ze sa po to zeby je lamac, to nie dziw sie ze mozesz zostac w jakis sposob za to lamanie ukarana.

I prosze bez zadnych ideologii... mowimy o minifaq na forum, o tym zeby sie tutaj wszystkim lepiej zylo i bez problemow czytalo i pisalo a nie o sposobach zycia ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez ROKITA on 01 Kwi 2005 01:09

gina [ort]jakqs[/ort] ty mądra i wogole dzieki z to ze mnie pouczylas jakas ty mila.
Ale caly czas zamiast komentowac to co jest ważne , komentujesz to co ma male znaczenie. A tak wogole miedzy mna a lordim jest [ort]rożniac[/ort] [ort]chodzby [/ort] [ort]płuci.[/ort] a co nie moge mu przyznac racji? ty przyznalas racje opowiedzialas sie za administratorem i nie [ort]moiwie[/ort] ze zle zrobilaś. Ja będe za nim tak jak on za mna w tej sprawie .
Ostatnio edytowany przez ROKITA, 01 Kwi 2005 01:14, edytowano w sumie 1 raz

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Gina on 01 Kwi 2005 01:12

a wiesz, ze masz racje ?
skomentowałam całego Twojego posta.
end of topic dla mnie ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez LoRdI on 01 Kwi 2005 01:16

co do minifaq to ok nikt nie przeczy ze jest potrzebny ale nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu i jezli czepiasz sie o kazdy szczegół to cos tu jest nie tak.
nie zauwazyłem rowniez aby w moich wypowiedziach brakowało kultury i opanowania
jezeli za drobne złamanie zasad jestes ukarany to cos mi tu pachnie dyktatorskimi zapedami i checia ograniczenia wolnosci słowa jezeli jakas wypowiedz ci sie nie podoba to przedstaw racjonalne kontrargumety
ok mage byc polaczkiem z szabelka a Rokita z karabinem ale ktos tu jest caryca Katarzyna
nigdy nie mowiłem ze mam zawsze racje ale przydało by sie troche poszanowania dla zdania innych a nie proby udowodnienia kto tu jest szefem
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Postprzez cRaSh on 01 Kwi 2005 01:17

wiesz co nie masz racji. a co chcesz od Lordiego on ma racje

i wszystko jasne :grin: January ma racje, a Admin sie myli :shiner:

A tak wogole na szacunek trzeba zaslużyc

Piekne slowa. Popraw mnie jesli sie myle, ale czy to ja jestem na forum od miesiaca?
Ja jakas opinie wsrod uzytkownikow juz mam, Ty ja sobie wlasnie wyrabiasz...

a i jeszcze Zasady sa po to by je łamac.

a co sie wiaze kroliczki moje z lamaniem zasad? przyjmowanie konsekwenkcji.

gina jakqs ty mądra i wogole dzieki z to ze mnie pouczylas jakas ty mila.

w koncu jako moderator i osoba ktora jest tu od poczatku tez musi zasluzyc na Twoj szacunek :grin:
Ale caly czas zamiast komentowac to co jest ważne , komentujesz to co ma male znaczenie.

tez sie sobie dziwie po co odpisuje na ten post...

Dodane po 10 min:

jezeli za drobne złamanie zasad jestes ukarany

no tak przeciez drobne zlamania to specjalnosc polaczkow.
gratuluje przecietnosci.

checia ograniczenia wolnosci słowa jezeli jakas wypowiedz ci sie nie podoba to przedstaw racjonalne kontrargumety

ze co? ja Ci cos ograniczam? piszesz co chcesz, tylko licz sie z nastepstwami.
a do kontrargumentow potrzebuje argumentow, a nie widze zadnego.

nigdy nie mowiłem ze mam zawsze racje ale przydało by sie troche poszanowania dla zdania innych a nie proby udowodnienia kto tu jest szefem

polecam przecinki, takie male a cieszy :grin: nikt nikomu nic nie musi udowadniac, to po prostu trzeba przyjac do wiadomosci.
ja nie udzielam sie tylko na tym forum, ale bedac userem na innych nauczylem sie ze nawet najmniejsze przekroczenie regulaminu powoduje natychmiastowa reakcje... i na tym forum bedzie tak samo.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez sdms on 01 Kwi 2005 01:56

ROKITA napisał(a):A tak wogole na szacunek trzeba zaslużyc . I przecierz jesteśmy kulturalni, i opanowani.

Naśmiewanie się z kogoś (post Lordiego), obrażanie innych i ironizowanie na ich temat nie należy do kulturalnych i opanowanych zachowań. Co do szacunku - może i trzeba sobie na niego zasłużyć (ale co do tego to już napisał cRaSh), ale nie można oprzeć się stwierdzeniu, że każdy człowiek zasługuje sobie na szacunek przez wzgląd na to, że jest człowiekiem...

ROKITA napisał(a):Jestes strasznie za naszym administratorem

A Ty strasznie za Lordim? W czym różnica? Racja jak zwykle leży po środku...

ROKITA napisał(a):a i jeszcze Zasady sa po to by je łamac.

A administratorzy i moderatorzy są po to, by karać tych, którzy łamią zasady...

Lordi napisał(a):mam duze watpliwosci
to forum ma najbardziej radykalnego admina jakiego spotkałem

Widocznie byłeś na niewielu forach...

ROKITA napisał(a):Ale caly czas zamiast komentowac to co jest ważne , komentujesz to co ma male znaczenie.

A ja myślę, że właśnie Gina komentuje to co ma znaczenie, bo rozmawiamy o zasadach forum, ich łamaniu i ponoszonych z tego powodu konsekwencjach.

Lordi napisał(a):co do minifaq to ok nikt nie przeczy ze jest potrzebny ale nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu i jezli czepiasz sie o kazdy szczegół to cos tu jest nie tak.

Jest też takie ładne powiedzenie: "Dasz dziecku palec, weźmie całą rękę"...

Lordi napisał(a):nie zauwazyłem rowniez aby w moich wypowiedziach brakowało kultury i opanowania

Jeśli naśmiewanie się z innych i stosunek olewatorski do władzy i zasad uważasz za kulruralne to gratuluję kultury...

Lordi napisał(a):jezeli za drobne złamanie zasad jestes ukarany to cos mi tu pachnie dyktatorskimi zapedami i checia ograniczenia wolnosci słowa jezeli jakas wypowiedz ci sie nie podoba to przedstaw racjonalne kontrargumety

Wiesz - co innego wolność słowa, a co innego przestrzeganie ogólnie przyjętych zasad... Rokita dostała wczoraj ostrzeżenie za to, że jej posty były pisane niegramatycznie, z błędami ortograficznymi, bez znaków interpunkcyjnych, tak, że nie dało się ich czytać oraz za pisanie WIELKIMI LITERAMI, co, jak pewnie większość wie (a powinni wiedzieć wszyscy), w Internecie oznacza (w większości przypadków) krzyk, a pozatym również utrudnia czytanie wiadomości... A ty wziąłeś ją w obronę jednocześnie obrażając cRaSha swoim ironicznym i olewatorskim wyśmianiem go... Więc nie wiem gdzie ty tu widzisz ograniczenie wolności słowa.... Bo jeżeli za wolność słowa uważasz pisanie bez zachowania zasad języka polskiego oraz obrażanie i wyśmiewanie innych, to radzę sięgnąć po słownik...

cRaSh ty też nie powinneś wypowiadać się w sposób ironiczny odpowiadając na posty innych... Po co prowadzić wojny i coraz bardziej zaostrzać sytuację, jak można wszystko przyjąć w sposób pokojowy? Ale Polacy to taki dziwny naród, który nie potrafi przyjąć słów krytyki pod swoim adresem i od razu, albo zaczyna wyśmiewać krytykującego, albo zaczyna z nim walczyć....

Lordi napisał(a):pewnie dostane 2 ostrzezenie

To mi przypomniało, jak w 8 klasie podstawówki jeden kumpel prosił babkę z fizyki o 1 z zachowania, bo miał ich mniej niż inny kolega... Żałosne...

Nauczmy się liczyć z konsekwencjami naszych działań...

Apeluję o pokój :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez ROKITA on 01 Kwi 2005 03:38

Sdms masz racje co do mojej osoby to prawda robie błędy w pisaniu bo piszę szybko. Tak zgadzam sie z tym że jestem tu krótko i wogole i szacunek należy sie każdemu czlowiekowi. Ale mnie jeszcze ludzie za poglądy nie zbesztali. Czyli nie mam takiej zlej opini jak inni co mysla ze są tu lubiani bo sa tu ważni,niestety to nie wystarczy .Długośc przebywania na forum nie świadczy o doświadczeniu i o tym że im dluzej tym bardziej cie powinno sie szanowac i lubic. To nie jest coś do czego można ludzi zmusic. Ja co prawda jestem tu niedlugo ale ludzie znają mnie z innych forum piszę od paru llat.
Wiem ze dojechalam Ginie ale z tym ze jest za administratorem nie mialo zle brzmiec ,ja jestem za Lordim bo go znam ijest fajnym facetem. Nigdy nie rozmawialam z gina nawet na gg i sie znie znamy nie umie kogoś lubić i szanowac na zawolanie potrzebuje czasu . Postaram się pisać normalnie i przestrzegac cyrografu. Jeśli ma ktos z was ochote pogadac to moje gg jest widoczne. chciala bym zebyscie tak nie jechali po Lordim ja rozpoczelam ta fare. Bo to robi sie żałosne . Co do mnie to sdms masz racje w paru przpadkach ale nie wszędzie . Ja mam swoje zdanie i go nie zmienie (do wladzy i szacunku).

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez LoRdI on 01 Kwi 2005 03:47

do crasha
proponuje nadac ci ostrzezenie piszesz cytaty bez napisania kogo cytujesz to utrudnia i w ogóle jest bez sensowne postronna osobq musi długo szukac az znajdzie ten cytat jezeli chcesz byc konsekwetny to nie masz innego wyjscia jak dac sobie ostrzezenie
odzywki w stylu January czy kroliczki moze nie sa złosliwe i obrazliwe ??
czy ograniczasz wolnosc słowa a kto usunoł posty ktore nie zgadzały sie z twoja opinia??
drobne złamanie upomniałes mnie ze odpowiedziałem na pytanie jednoznacznym emonitem ktory w pełni odpowiadał na pytanie bo to jest sprzeczne z regolamniem??
ok od nastepnego postu pisze z przecinkami

i jeszcze cos co juz usunołes
Lordi - chcesz sobie ze mna powalczyc, prosze. nie bedziesz pierwszy ani ostatni, tylko przemysl czy sie oplaca. a co do moich opisow moda, to przeczytaj jeszcze raz i zobacz sobie teraz na swoim przykladzie jak to wyglada.

kto tu z kim chce walczyc i jeszcze jakies grozby?? zastanow sie co piszesz i co dostałem ostrzezenie za to ze zazartowałem na temat twojego podpisu ?? a sdms jest tym oburzony i uwaza to za brak kultury??

do sdms
byłem na kilku forach i jeszcze nigdy nie spotkałem sie z takim admin.
nie przecze moze sa jeszcze ostrzejsci (moze to nie wlasciwe słowo ale zeby nie było dalszych sporów) ale ja na takiego nie trafiłem
czyli moje wypowiedzi sa nie kulturalne a crush błyszczy kultura??
"Dasz dziecku palec, weźmie całą rękę"... jezeli upomnienia dostaje sie za to ze odpowiedziało sie emonitem lub potwierdziło zdanie przedmowcy to juz jest przesada
jezeli uwazasz ze władza ma zawsze racje i nalezy sie jej podpozatkowac bezwzgledni to twoja sprawa
zapytanie o 2 ostrzezenie patrzac na zachowanie admin. nie było wykluczone w koncu go skrytykowałem wiec nie mogłem powstrzymac sie od drobnej złosliwosci moze to moj bład

nie ja chciałem tego sporu i nie chce go dalej toczyc wiec przeciw pokojwi nic nie mam
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Postprzez ROKITA on 01 Kwi 2005 04:17

a pierwszy praz spotykam sie że na forum błędy sa zaznaczane na czerwono. ale bedzie strasznie do czytania bo wiele osob na tym forum pisze z bledami. to dopiero zrobi problem z czytaniem.. Niechcialam ale napiszę jestem dyslektykiem i dysgrafem żeby napisac w pelni posta tak jak wymagacie jest to ciężka praca dla mnie pisze z słownikiem. . Prawde mówiąc boli mnie to jak zawsze ktoś dowala sie do mojej pisownoi nie jest to miłe a zaznaczanie błędów na czerwono rani bardzej, czuje sie jak w szkole podstawowej gdzie zawsze tak wyglądały moje wypracowania jak dostałam orzecznictwo to zaczęto mnie tam normalnie traktować . Tu jednak będę musiała się męczyć ze slownikiem i wertowac kartki by sprostac wymaganią bycia fanem bon jovi.
Ostatnio edytowany przez ROKITA, 01 Kwi 2005 04:22, edytowano w sumie 1 raz

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez cRaSh on 01 Kwi 2005 04:18

proponuje nadac ci ostrzezenie piszesz cytaty bez napisania kogo cytujesz to utrudnia i w ogóle jest bez sensowne postronna osobq musi długo szukac az znajdzie ten cytat jezeli chcesz byc konsekwetny to nie masz innego wyjscia jak dac sobie ostrzezenie

nie zgadzam sie z propozycja. a ty sie zastosuj do punktu 10 minifaq.

odzywki w stylu January czy kroliczki moze nie sa złosliwe i obrazliwe ??

January- jak najbardziej zlosliwe, a kroliczki byly slodkie nawet.

czy ograniczasz wolnosc słowa a kto usunoł posty ktore nie zgadzały sie z twoja opinia??

usunalem posty bo byly offtopami. co tez zaznaczylem z gory na wstepie. szkoda ze nie widziales posta rokity, ktory usunela rano, a ktorym skrzetnie opisala ze ma w dupie moj post i bedzie robila co chce :pokoj:

ok od nastepnego postu pisze z przecinkami

a mogles od tego :ohmygod:

dostałem ostrzezenie za to ze zazartowałem na temat twojego podpisu

trzeci raz Ci pisze ze za zlamanie minifaq, nie dociera do Ciebie? Wymienilem Ci wszystko na PW. Zastosuj sie na przyszlosc i bedzie luz.

czyli moje wypowiedzi sa nie kulturalne a crush błyszczy kultura??

pieknie ujete :lmao:

zapytanie o 2 ostrzezenie patrzac na zachowanie admin. nie było wykluczone w koncu go skrytykowałem

ostrzezenie dostales za kolejne zlamanie zasad regulaminu... 4 raz to pisze i wiecej nie bede.

nie ja chciałem tego sporu i nie chce go dalej toczyc wiec przeciw pokojwi nic nie mam

rada na przyszlosc- nie lam regulaminu, nie nabijaj sie z adminow a w pokoju zyc bedziesz :shiner:

i nie mecz juz, bo mi sie spac chce :yawn:

Dodane po 4 min:

do Rokici- testowalem nowego moda, troche wrednosci nigdy nie zaszkodzi, ale sorx:) miejmy nadzieje ze to bylo jednorazowe z mojej strony :>

a for takich jest duuuzo - chocby oficjalne http://www.phpbb.pl/forum

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez ROKITA on 01 Kwi 2005 04:35

to ten post który rano zostal usuniety

zostaw te posty niech ludzie sie posmieja...
ale sie wpieniles i czego chcesz od nas, chcesz nas wywalic za co?
a za co dostalam ostrzezenie? a mam jeszcze 10 zyc chyba to moge grzeszyc... haha.
tak wygladal ten post z rano co zostal usuniety! czy napisalam ze mam cie u dupie? nie iwdze tego tu poprostu wzielam to na żart zeby sytułacje jakos uspokojic ale nie masz poczucia humoru. Tu niebylo zadnej zlej opini o tobie ani zadnego obrazania twojej osoby. Wiedz sie nie obrazaj. Lordi widzial ten post bo mu wyslalam ..

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez sdms on 01 Kwi 2005 04:57

ROKITA napisał(a):ja jestem za Lordim bo go znam ijest fajnym facetem.

Co nie znaczy, że ma nie przestrzegać regulaminu...

ROKITA napisał(a):Nigdy nie rozmawialam z gina nawet na gg i sie znie znamy nie umie kogoś lubić i szanowac na zawolanie potrzebuje czasu

Każdy z nas powinien się nauczyć szacunku dla innych osób, nawet tych, których nie lubimy...

Lordi napisał(a):czyli moje wypowiedzi sa nie kulturalne a crush błyszczy kultura??

Po pierwsze cRaSh... Po drugie - tego nie powiedziałem...

Lordi napisał(a):jezeli upomnienia dostaje sie za to ze odpowiedziało sie emonitem lub potwierdziło zdanie przedmowcy to juz jest przesada

cRaSh już to wyjaśnił, ale jeśli nie dociera, to proponuję, żeby cRaSh napisał wszystko tutaj...

ROKITA napisał(a):Niechcialam ale napiszę jestem dyslektykiem i dysgrafem żeby napisac w pelni posta tak jak wymagacie jest to ciężka praca dla mnie pisze z słownikiem.

Praca nad sobą daje postępy... Bez pracy nad sobą nie ma rozwoju...

cRaSh napisał(a):January- jak najbardziej zlosliwe, a kroliczki byly slodkie nawet.
cRaSh napisał(a):a mogles od tego
cRaSh napisał(a):pieknie ujete

cRaSh - czy ty nie umiesz się powstrzymać od złośliwości? Rozumiem, że może cię to wszystko wkurzać, mnie wkurza, ale jakoś nie traktuję innych z pogardą itp. Popracuj trochę nad sobą...

cRaSh napisał(a):szkoda ze nie widziales posta rokity, ktory usunela rano, a ktorym skrzetnie opisala ze ma w dupie moj post i bedzie robila co chce
ROKITA napisał(a):zostaw te posty niech ludzie sie posmieja...
ale sie wpieniles i czego chcesz od nas, chcesz nas wywalic za co?
a za co dostalam ostrzezenie? a mam jeszcze 10 zyc chyba to moge grzeszyc... haha.

Być może cRaSh trochę przesadził z formą, ale generalnie tak można odebrać tę wypowiedź, szczególnie biorąc pod uwagę końcowe "haha".. całość brzmi tak jakbyś mówiła 'możesz mi dać ostrzeżenie ja i tak będę robiła, co chcę'...

nie iwdze tego tu poprostu wzielam to na żart zeby sytułacje jakos uspokojic ale nie masz poczucia humoru.

Nie wszystko da się obrócić w żart... Trzeba brać odpowiedzialność za swoje słowa i czyny... i tego powinien się nauczyć każdy biorący udział w tej dyskusji...

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Następna

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy