no ale tak poza tym, to Richie jest jakiś taki... fajniejszy...
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

Captain Kidd napisał(a):Bon Joviątko napisał(a):Za bardzo dyskryminujecie pozostałych... szczególnie Davida...
Co w takim razie powiesz o Hugh ?
Hugh nie jest członkiem Bon Jovi
Bon Joviątko napisał(a):Nie nazwałabym tego zdrowym i prawdziwym podejściem do sprawy...
Ja tak - lubi go za to, że jest sobą i o to w tym wszystkim chodzi...
A David nie jest sobą? Według mnie on jest równie naturalny jak Richie i Jon...
Ja zreszta powoli zaczynam tak samo lubić David jak Rycha. Sa momenty kiedy David jest zabawniejszy, a sa momenty gdzie Ryszard gurujeZauwazam coraz wiecej tych pierwszych ;]
No, to się bardzo cieszę
Bon Joviątko napisał(a):Oby do tego nie doszło....
Dlaczego ? Mozemy przeciez ustanowić dzien Rycha, Jona, jak i Davida, Tico, czy Hugh
Bon Joviątko napisał(a):naturalny jak Richie i Jon

Bon Joviątko napisał(a):Hugh nie jest członkiem Bon Jovi

Bon Joviątko napisał(a): Jak tak, to nie mam nic przeciwko. Ale muszą być wszyscy
Twisted Sister napisał(a):To co ma ktoś pomysł na konkretne daty?????

klaudi napisał(a):tak szczerze uważam że to Hugh jest najbardziej naturalnym członkiem zespołu bo w ogóle nie zachowuje się tak jak Jon czy Richie jest bardziej skromny i z tego powodu bardzo go szanuję

Captain Kidd napisał(a):Bon Joviątko napisał(a):naturalny jak Richie i Jon
Jon nie jest naturalny![]()
A dla mnie jest naturalnyBon Joviątko napisał(a):Hugh nie jest członkiem Bon Jovi
Równie dobrze mogłbym powiedzieć to o Davidzie, gdybym go nie lubił, nieprawdaz ? Hugh nalezy do zespolu, tyle, ze nie jest pelnoprawnym czlonkiem...
Captain Kidd napisał(a):No Alec oczywiscie tez (chociaz nie nalezy do zespolu, nieprawdaz Bon Joviatko ;]).
Należał i to się liczy 
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości