Mam pytanie odnośnie xywek. A właściwie 2.
1) jak was kiedyś przezywali i jakie mieliście przezwiska (lub jakie macie)
2) jeżeli z jakiegoś powodu nie moglibyście miec tej xywy na forum która macie teraz to jaką inną byście sobie wzięli?
No więc ja:
1. W podstawówce wszyscy znali mnie pod jedną ksywą. nawet często dzwonily do domu koleżanki i zamiast prosic Ewelinę (I hate this name) prosiły o mnie...podając moje przezwisko. Jakie? Ekhm, otóż nazywali mnie
Bela. Ale

, nie byłam ani gruba ani spita

Własciwie nie wiem jak to się wzięło- tak spontanicznie, ktoś nazwał mnie Wela (od mojego imienia), potem ktoś przekształcił to na Bela. Jedna girl ciąge się pytala czy może mnie nazywac
Wela ale to mnie szczerze wqrzało.
W LO czasem jakas koleżanka nazwie mnie
Ewela- to jeszcze zniosę, całkiem ok. Chłopacy czasem powiedzą Ewelinka (GOOOOOOD jak ja tego nie znoszę, why mnie pokarali takim imieniem). Ale kiedyś na jakiejś liście którą wywiesili i mogła ją cała szkoła oglądac napisali Trajalska (zamiast Trafalska). I od tego czasu osoby z którymi bardziej sie zadaję mówią na mnie
Trajalska.
2. A gdybym miała miec inną xywę na forum...Trudne pytanie hehe zadałam

Pamiętam jak dawno dawno temu gadałam z cRaShem i pytałam sie co mam wybrać bo może lepiej coś zamiast erki... Mówił że może Gina (ja pow. ze nie, qrde jakbym wiedziała że to jest z rezerwacją dla kogoś innego

), beauty queen from Mars- ale to wydało mi sie dziwne bo za bardzo pasowałoby do..hehe capt. cRaSha (znacie go nie?

). W sumie jakbym znała dawno dawno temu cd Richa to bym może Rosie wzieła- ale to też już miało rezerwacje.
Janie- no możliwe. Nawet w tej chwili bardzo możliwe że wzięłabym to.
Stranger- też mogłabym to wziąc. Heh po wczorajszych wnioskach i po ściągnięciu
misunderstood- mogłabym też dac to. Ale szczerze- musiałoby mnie natchnąć tak spontanicznie na bonjoviova xywę. Dlatego jeszcze pomysle i jakby co się dopiszę