Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

Days napisał(a):robia zbiorowe orgie i w ogole
qrde... skad oni sie dowiedzieli... ktora wygadala.. no ktora???
![]()
![]()
![]()
a tak serio to luz girlie luz... to przeciez jest takie paradne ze az szkoda

robia zbiorowe orgie i w ogole
gazete zlapalam w rece

LoRdI napisał(a): złosci mnie to ze takie niby szanowane, obiektywne i rzetelne media potrafia wygadywac takie bzdury.

Normalnie zapuszczam włosy już od jakiegoś czasu - będę satanistą
JEEEE !!!
Mlodziezy i dzieciom winno sie zabronic, jak najbardziej, zwlaszcza tym drugim, ale jak juz to słuchania kicz hopu
To narazie tyle. A teraz pozwólcie, iż pod wplywem rockowej piosenki rozbrzmiewajacej z mych głośników podążę właśnie ku następnej ofierze w celu wypatroszenia jej wnętrzności, oskalpowania oraz ewentualnego wykastrowania
Idzie ktoś ze mną ??
Nie zdziwiłbym się, gdyby były to słowa szanownego ojca rydzyka 

Gina napisał(a):obiektywne i rzetelne ? a które to są ? wiesz, dzisiaj nikt nie pisze prawdy, to sie nie opłaca, i teraz, niektórzy ludzie czytajac/ogladajac rozne rzeczy biora sobie na to poprawke, za szara mase ktora slepo wierzy we wszystko co przeczyta czy obejrzy nie bedziemy odpowiadac przecież...

No, too chyba trochę mało, jeszcze trzeba jakieś uroki umieć rzucać.fakt jest faktem jestem czarownica bo umiem wrozyc i interesuje sie okultyzmem
Ależ to normalne-to samo tyczy się GMO-najłatwiej jest potępiać coś, czego się nie rozumie.Wkurza mnie ze ludzie ogolniaja wszystko ostra muza +dragi+ magia+ sex= mordeerstwo.

od tamtej pory mnie już nic nie zdziwi... nawet 666 Fahrenheit (The Church Is Burning)

Colleen napisał(a):Wiadomo, że twórca tego artykułu nie ma racji, więc olać, a nie się emocjonowować

ROKITA napisał(a): bvo slumienie mi nie pozwal stosowac na nim magi.

jeszcze nie zabijam chodz mam ochote zabic jhednego adm

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| zlot fanów hard rocka.... Forum: Spotkania Fanów Autor: ROKITA Odp: 1 |
Wszyscy piszą, a ja rysuję :] Forum: Twórczość Fanów Autor: Kourin Odp: 11 |
Jak wszyscy to wszyscy babcia... eeeee...... Days też Forum: Twórczość Fanów Autor: Days Odp: 0 |
23.09.2006 Wrocław Ogolnopolski Zlot Fanow Hard Rocka Forum: Spotkania Fanów Autor: ROKITA Odp: 6 |
VI ZLOT FANÓW HARD ROCKA Forum: Spotkania Fanów Autor: ACDC Odp: 0 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości