Wszyscy co sluchaja rocka i metalu to wyznawcy szatana

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Wszyscy co sluchaja rocka i metalu to wyznawcy szatana

Postprzez ROKITA on 31 Mar 2005 02:19

taki cytac przeczytalam w gazecie z lutego ' gazete zlapalam w rece dlatego ze lezala u mamy w pracy. i poptrostu ten cytat mnie zdenerwowal ,ale to byl tylko cytac.. w artykule napisano przeslanie do rodzicow jesli dzieci zaczna sluchac ostrej muzyki nosic koszulki czarne ciuchy zapuszcza wlosy to znaczy ze trzeba im tego zabronic i poprostu strzec... bo to prowadzi do satanizmu. co najlepsze napisano ze wlasnie tacy ludzie robia mordy rytualne zabijajac zwierzeta i ludzi, robia zbiorowe prgie i wogole. zostalo napisane to wsztstko w taki sposob ze kazdy kto nosi koszulke z zespolem i ma dlugie wlosy to jest satanista i trzeba go zamknac w wiezieni. poprostu tragiczne ogolnienie wszystkich ... jak tak mozna.. napisanie ze takie zespoly specjalnie chca wszystkich zgladzic i wogole ze oni namawiaja w piosenkach do mordow i powoino sie zabronic takiej muzyki dziecia mlodzierzy i wogole... rozumiem jak ludzie maja tam swoje jakies wyznania i wogole alre to nie znaczy ze wszyscy satanisci to rockowcy i metale przecierz to kpina! jua w wielu pismach mozna przeczytac takie glupoty , kiedys napisano w gazecie ze w szystkich klubach dla ludzi sluchajacej mocnej muzyki sa urzadzane mordy i wogole odprawiane obrzedy i po przeczytaniu takich pierdol tata nie chcial mnie puszczac nigdzie jak muzkazalam isc ze mna i zobaczyl ze jest ok to uznal ze glupoty pisza. NIEDLUGO NAS WSZYSTKICH WSADZA DO PIERDLA BO SOBIE TAK UBZDURAJA!!!!

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez Days on 31 Mar 2005 02:57

robia zbiorowe orgie i w ogole

qrde... skad oni sie dowiedzieli... ktora wygadala.. no ktora???
:lmao: :lmao: :lmao:

a tak serio to luz girlie luz... to przeciez jest takie paradne ze az szkoda ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez LoRdI on 31 Mar 2005 04:06

przez głupote prasy w polsce stereotyp metala satanisty to norma i szybko sie to nie zmieni
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Od: 17 Lis 2004 02:37

Postprzez nike on 31 Mar 2005 22:27

Days napisał(a):

qrde... skad oni sie dowiedzieli... ktora wygadala.. no ktora???
:lmao: :lmao: :lmao:

a tak serio to luz girlie luz... to przeciez jest takie paradne ze az szkoda ;)

ja nic nie mówiłam, naprawdę!! XD

a poza tym to ja nieczęsto się spotykam z takimi opiniami, raczej znajomi ze wszelkich grup wiekowych bardziej lubią tych co słuchają rocka, ale może jua się po prostu nie spotkałam z tymi WŁAŚCIWYMI osobami :P :P :P

There's nothing on the top but a bucket and a mop
And an illustrated book about birds
You'll see a lot up there but don't be scared
Who needs action when you got words

http://nikeh.deviantart.com
Awatar użytkownika
nike
Wanted Dead Or Alive

Od: 18 Gru 2004 03:16
Miejscowość: Perhavour

Postprzez trapper on 31 Mar 2005 23:12

Qrde balans, słucham rocka piętnaście lat i i na ani jednej jeszcze nie byłem. W którym miejscu robię błąd?!?!?!?! :grin:

gazete zlapalam w rece

Cóż to by łza opiniotwórczy periodyk?"Newsweek" czy "Polityka " raczej nie, a oszołomami z "Naszego Dziennika" nie ma się co przejmować.

Mały apel ode mnie-ludzie, dajcie sobie spokój z przejmowaniem się bzdurami. Wyjdźcie na pole, siądźcie na ławeczce, wystawcie buzie do słoneczka i rozkoszujcie się wiosną, a nie stresujcie się niezdrowo bzdurami. Koniec apelu

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez LoRdI on 31 Mar 2005 23:42

wiesz mam gdzies co mysla ludzie ale złosci mnie to ze takie niby szanowane, obiektywne i rzetelne media potrafia wygadywac takie bzdury.
nawet w wiadomosciach mozna było usłyszec o złych satanistach słuchajacych heavy meatalu czy rocka, gdy mowia o kapelach death czy black meatlowych tyle ze dla nich kazdy rodzaj metalu czy rocka to jedno i to samo. dodatkowo w kazdym z tych programow pokazuja zdiecia płyt czy zespołów ktore z satanizmem nic wspolnego nie maja.
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Postprzez Gina on 31 Mar 2005 23:55

LoRdI napisał(a): złosci mnie to ze takie niby szanowane, obiektywne i rzetelne media potrafia wygadywac takie bzdury.

obiektywne i rzetelne ? a które to są ? wiesz, dzisiaj nikt nie pisze prawdy, to sie nie opłaca, i teraz, niektórzy ludzie czytajac/ogladajac rozne rzeczy biora sobie na to poprawke, za szara mase ktora slepo wierzy we wszystko co przeczyta czy obejrzy nie bedziemy odpowiadac przecież... (ani tym bardziej sie przejmowac) - ja w kazdym razie nie zamierzam i nawet tlumaczyc im juz nie zamierzam. Ktos chce sobie zyc znajac tylko jedna strone medalu i jest im z tym dobrze ? Oki, nie przeszkadzam, zyje po swojemu, patrze z roznych stron a reszte olewam :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Captain Kidd on 01 Kwi 2005 00:06

Kurna tak się akurat składa, że dopiero co wróciłem z mordu rytualnego z wykorzystaniem przypadkowego przechodnia :D Normalnie zapuszczam włosy już od jakiegoś czasu - będę satanistą :P JEEEE !!! :D Mlodziezy i dzieciom winno sie zabronic, jak najbardziej, zwlaszcza tym drugim, ale jak juz to słuchania kicz hopu :P To narazie tyle. A teraz pozwólcie, iż pod wplywem rockowej piosenki rozbrzmiewajacej z mych głośników podążę właśnie ku następnej ofierze w celu wypatroszenia jej wnętrzności, oskalpowania oraz ewentualnego wykastrowania :D Idzie ktoś ze mną ?? :D :rofl:

A ta na poważnie, to pojebany był ktoś, i to nieziemsko :D Nie zdziwiłbym się, gdyby były to słowa szanownego ojca rydzyka :]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez ania_ughr on 01 Kwi 2005 00:09

juz czesciej spotykaąm sie z taka opinia w odniesieniu do starych dobrych hip hopowcow, ich wyglad nie tylko burz estetyke :grin: ale rowniez złowrogie blyski padajace z oczu moga porazic nawet wytrawnych metali-satanistow ukrywajacych pod ramoneską nóż kuchenny :grin:

I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
Awatar użytkownika
ania_ughr
przyjaciel

Od: 09 Sie 2002 01:28
Miejscowość: Krakow

Postprzez LoRdI on 01 Kwi 2005 00:12

Gina napisał(a):obiektywne i rzetelne ? a które to są ? wiesz, dzisiaj nikt nie pisze prawdy, to sie nie opłaca, i teraz, niektórzy ludzie czytajac/ogladajac rozne rzeczy biora sobie na to poprawke, za szara mase ktora slepo wierzy we wszystko co przeczyta czy obejrzy nie bedziemy odpowiadac przecież...

hehe to miało bys w cudzysłowiu o tej rzetelnej i obiektywnej :grin:
jasne ze szara masa im wierzy bo to media i politycy ja ukształtowali
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Postprzez ROKITA on 01 Kwi 2005 00:15

czesto mnie wyzywano od satanistów ale czad mam tylko czarne wlosy nosze krzyze i czarne ciuszki... to prawda ze z kosciolem mialam maly kontakt ale dzieki Sdmsowi zaczelam sie modlic i zaczelam myslec o powrocie do wiary... Ale fakt jest faktem jestem czarownica bo umiem wrozyc i interesuje sie okultyzmem ale jeszcze nie zabijam chodz mam ochote zabic jhednego adm. ale na to wszystko0 przyjdze czas
Wkurza mnie ze ludzie ogolniaja wszystko ostra muza +dragi+ magia+ sex= mordeerstwo. moze dragi i sex magia kto lubi ale dalsze to osoby znikome.

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez trapper on 01 Kwi 2005 01:14

fakt jest faktem jestem czarownica bo umiem wrozyc i interesuje sie okultyzmem
No, too chyba trochę mało, jeszcze trzeba jakieś uroki umieć rzucać. :grin:

Wkurza mnie ze ludzie ogolniaja wszystko ostra muza +dragi+ magia+ sex= mordeerstwo.
Ależ to normalne-to samo tyczy się GMO-najłatwiej jest potępiać coś, czego się nie rozumie.

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez ROKITA on 01 Kwi 2005 04:59

na kogo trzeba umiem zucac urok.....
wiele osob tak uwaza co ma mnie na codzien . jedynie moj usmiech spojrzenie i dotyk moze mi pomóc ..... jesli tak naprawde facet mi sie podoba bvo slumienie mi nie pozwal stosowac na nim magi.
Ostatnio edytowany przez ROKITA, 12 Kwi 2005 03:23, edytowano w sumie 1 raz

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez ediyo on 12 Kwi 2005 00:50

kto jak kto... ale fajni bj to najbardziej oddani sludzy szatana :grin: :

http://strefa.rockmetal.art.pl/artykuly/bonjovi.htm :lmao:

So brothers and sisters!!
Keep The Satanic Faith!! :horns:

TURN DOWN THE LIGHTS,
LIGHT A CANDLE... WELCOME...

RICHIE SAMBORA - STRANGER IN THIS TOWN

Image|||Image
Awatar użytkownika
ediyo
King Of Swing

Od: 06 Cze 2004 21:54
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Arha on 12 Kwi 2005 02:27

Ejjj, była kiedyś taka "fajna" stronka, a w niej taka "fajna" lista i fragmenty "Stairway to heaven" od tyłu puszczone i tabelka zawartości twórczości poszczególnych szmatanistycznych zespołów... najbardziej się na The Doorsach, Led Zeppelin i AC/DC wyżywali :lmao: od tamtej pory mnie już nic nie zdziwi... nawet 666 Fahrenheit (The Church Is Burning) :lol:

A właśnie, tutaj jest jeszcze o Bą Żowi: http://strefa.rockmetal.art.pl/artykuly/recepta.htm

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 12 Kwi 2005 03:19

hehehe 777 - nowy, lepszy szatan :P
a 667 - sasiad szatana :P

o matko uwielbiam wszystkie tego typu zabawy :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Colleen on 12 Kwi 2005 15:33

Wg mnie takie rozmowy są bezprzedmiotowe. W każdej grupie znajdą się źli ludzie, to,że ktoś słucha rocka i metalu o niczym nie świadczy, jak ktoś pisze takie artykuły w gazetach to znaczy, że jest ograniczony i nietolerancyjny, i wszyscy o tym wiemy, więc po co taki temat?:wink: Wiadomo, że twórca tego artykułu nie ma racji, więc olać, a nie się emocjonowować :grin:

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez cRaSh on 12 Kwi 2005 19:19

Colleen napisał(a):Wiadomo, że twórca tego artykułu nie ma racji, więc olać, a nie się emocjonowować

nie ma jak zdrowe podejscie :)

ale artykuly o BŻ nawet fajne wyszly...:)
moze poprosimy tego goscia o kilka felietonow na FOF :D

ROKITA napisał(a): bvo slumienie mi nie pozwal stosowac na nim magi.

moze za malo Bą Żowi sluchasz, nie miej zadnych skropulow :D
a btw Ty tak serio ? :lol:
bo
jeszcze nie zabijam chodz mam ochote zabic jhednego adm

nie wiem czy mam sie do prokuratury udac czy nie :rofl:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez ROKITA on 12 Kwi 2005 21:57

no wiesz mam pozwolenie na bron.............ale ja ci przecierz nie groze..(narazie),,, ale moje nerwy czasem wplywaja na mnie tak ze nie kontroluje sie......... ale teraz to jakos nie zabijanie adminow mi w głowie sa bardziej wazniejsze rzeczy do roboty. .....
A skad wiedziales ze chodzi o cienbie przecierz moglam mowic o kims calkiem innym... ale udez w stół a ,,,,,,,,. :daz:

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Strona główna OFFTOPIKI Różne