Moim zdaniem Alkę oceniono nieco za nisko (z tej dziewczyny coś jeszcze będzie!), Hobbit wygrał nieco niespodziewanie, ale wysokie miejsca Anglika i Niemca są po prostu nieporozumieniem. Świetną partię zagrał też Qba.
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music

trapper napisał(a):Jak Wam się podobał? (wiem ,wiem wygrać powinien Belg)

A brat mi mówił, że Niemca Wojewódzki objechał najbardziej... Ciekawe, czemu...?

A większej wiochy narobił sobie 'juror' ze Stanów... Nazywając kogoś hobbitem i mówiąc "w programie o takim prestiżu, nadawanym na cały świat" że jest brzydki i że nadaje się tylko do radia, bo tam go ludzie nie zobaczą i im się spodoba...

Nieco się przeliczyłam.

Gina napisał(a):Jesli ktoś wierzy w to co widzi, będzie zdegustowany Amerykaninem, jesli wierzy w stereotypy - Polakiem...

Gwoli sprawiedliwości nie nie znam głupszych ludzi, niż Amerykanów. I Brytyjczyków.

trapper napisał(a):I jak wytłumaczysz, dlaczego to oni nadają ton światowej nauce i gospodarce?

A swoją drogą to jak długo byłaś w USA żeby krytykować Amerykanów?
Ja nie byłem w USA i póki co nie planuje być, ale...żeby ich krytykować wystarczy mi ich polityka zagraniczna i ich "prezydent" dążący do tego by stać się dyktatorem...ehh ale..już siedze cicho 

Kourin napisał(a):Gwoli sprawiedliwości nie nie znam głupszych ludzi, niż Amerykanów. I Brytyjczyków.

wystarczy mi ich polityka zagraniczna
"prezydent"
dążący do tego by stać się dyktatorem

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
| Idol Forum: Różne Autor: Gina Odp: 255 |
Lost Highway World Tour Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 2 |
Europe Music Awards & the best band in the world !!! Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 24 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości