nawet bylam zla ze kobiet nie chca
a teraz????otworzylam dzis koperte...widze..stepel :
URZAD MIASTA STOLECZNEGO WARSZAWY
Biuro Bepzpieczenstwa i Zarzadzania Kryzysowego
(adres)
nizej na prawo ladnie napisane : pani malgorzata itd..
otwieram i wyjmuje kartke..czytam i co???? WEZWANIE NR. 19/2004 mam termin stawienia sie przed komisja poborowa! i nie wiem o co chodzi!!!!!!to nie jest chyba kawal bo hehe wszystko takie no prawdziwe....wszyscy chlopcy znaja te druczki...moj brat tez hehe wiec powiedzial o co biega..najdzwiniejsze jest to ze kolezanka z klasy w stiudium medycznym tez dostala.....tylko ze poczta jej na czas tego nie przyniuosla i termin jej przepadl...
co jest grane?????
co wy o tym sadzicie ?by kobiety tez szly na komisje i mialy kategorie????
ja koncze skzole w tym roku i musze isc na studia!!!!bo inaczej...sami wiecie co moze byc
bonia z karabinem bedzie latac

i okaze sie czy wysylaja mnie do Łodzi na wakacje czy nie.a moze do Szczecina na pol roku..no to tu juz jest gorzej 
prawie nagie wchodzicie do pokoju gdzie siedza SAMI mezczyzni...4....a wy chodzice z miejsca na miejsce od jednego do drugiego..jedem mierzy wazy drugi bada wzrok...inny jeszcze mierzy cisnienie...nastepnie...idzecie namkozetke..kladziecie sie bezbronne ..nad wami nachyla sie dziad szczerzac zeby z satysfakcja i porusza brwiami mowiac"no to zaraz cie zbadam"
...dostalam tez juz ksiazeczke wojskowa....mowie wam ze oni to mieli interesujacy dzien a my dziewczyny czekajace az nas wyczytaja...straszny dzien