why znowu zapomniany???

Posty dotyczące najbardziej niedocenianego członka zespołu.

Moderator: *mods team

why znowu zapomniany???

Postprzez bonfankaa 15 wrz 2002 21:54

moj pierwszy temat w tym dziale :)

kurcze musze sie z wami tym podzelic..wicie co?myslalm ze z nadchodzaca plyta hugh zostanie przyjety do konca...ze bedzie pelnoprawnym czlonkiem zespolu a tu co widze? znowu ich 4 na teledysku..ujec z hughem bardzo malo..nie wspomne juz o zdjeciach promujkacych krazek :( to przykre musze powiedziec.....
dlatego pywam was..co myslicie na ten temat? woelibyscie by byl juz z bj czy jest dobrze jak jest teraz?podzielcie sie z nami :)
gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez Arha 16 wrz 2002 06:58

Jak dla mnie to sprawa między nim a chłopakami. Z resztą za mało go znam żeby wyrokować czy się nadaje czy nie. Co prawda po tych wszystkich latach i płytach... No ale skoro Jon&co. czują że są to winni Alecowi (bo ja to tak odbieram), to ich problem.
Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Arha
Lioncourt

{ GENDER }:

Postprzez erka 16 wrz 2002 11:26

No ja też tak mysle ze to ich wewnętrzna sprawa. Przecież oni go lubią, szanują etc. tylko że skoro postanowili że Hugh stanie sie pełnoprawnym członkiem zespołu po tylu latach ile grał z nimi Alec- to wszystko jasne. Jeszcze trochę :grin: A tak P.S.- parządni z nich goście że pomimo tych kłótni i wywalenia Aleca jednak pokazują że był dla nich kimś ważnym.
I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez ŻONA_DŻONA 16 wrz 2002 14:07

Tak jak dziewczyny , uwazam ,że to ich sprawa , chciałabym ,żeby Hugh był juz pełnoprawnym członkiem zespołu , ale kiedy to nastąpi zadecydują chłopcy.
Obrazek
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 16 wrz 2002 16:23

nio w sumie macie rację....a pomyślałyście co czuje sam Hugh?pewnie się do tego przyzwyczaił....i nie narzeka :)czasami sama nie wiem jak wole..zespół z Hughem czy bez....ciężko powiedzieć....
gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez brenda 18 wrz 2002 09:17

Raczej wątpię w to, że się przyzwyczaił. Albo ma taki charatkter, ze lubi być z boku, albo po prostu woli przemilczeć sprawę.
brenda
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez Gina 18 wrz 2002 11:59

hmm no ja raczej uwazam ze ma taki charakter...
na spokojnego wyglada :grin:

co do mnie to juz kiedys pisalam - uwazam ze to jest ich sprawa - i gdyby go zrobili pelnoprawnym czlonkiem na pewno bym nie narzekala.. ale jest tak jak jest od kilku dobrych juz lat i nic nie zmieniaja.. hmm czyli chyba im tam (wszystkim) dobrze...
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez Mystery 06 paź 2002 00:01

A ja uważam że jest dobrze tak jak jest czyli Bon Jovi to czterech facetów którzy zawsze byli razem - od samego początku istnienia zespołu aż do teraz ! A Hugh ? Fajnie że gra w zespole ale uplasowanie go na tej samej pozycji co Jona Richa Dave'a czy Tico nie byłoby fair !A swoją drogą może Hugh nie jest tak fotogeniczny jak reszta chłopaków i dlatego jest ''pomijany''? :grin:
BON JOVI - My blood, my love, my life
Mystery
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez nelke 28 gru 2002 23:21

Chciałabym zeby był już tak naprawdę z nimi, to musi być dla niego w sumie trochę przykre, że nikt go nie zauważa, ciekawe czy mu to przeszkadza, ale myślę ze na pewno.... szkoda mi go czasmi po prostu.
nelke
Livin' On A Prayer

{ GENDER }:

Postprzez kawa 13 sty 2003 00:39

Uwazam, ze Hugh zasluzyl juz sobie na miano pelnoprawnego czlonka zespolu. W koncu gra juz nimi dobrych pare lat, o Runaway wogole nie wspomne i powinien juz dawno zostac przyjety. Mam nadzieje, ze niedlugo to sie stanie!!! Trzeba zadzwonic do chlopakow i im o tym powiedziec i ich przekonac!!! :angel: :angel: :angel:
"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
kawa
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 13 sty 2003 17:55

Ja uważam, że Huhga powinni wkońcu przyjąć. Przecież nie gra z nimi rock czy 2, ale spory kawał czasu.
uważam też, że Hugh powinien pojawiać się na wiekszej ilości fotek z BJ. przecież jest tylko na małej części. :robot: :robot:

W każdym razie, ja Hugha lubie, i nie pogniewałabym się gdyby był official :Fade-color
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez ŻONA_DŻONA 13 sty 2003 18:53

Myślę, że jak ogląda stan swojego konta bankowego na pewno nie jest mu przykro, a podczas programów przeprowadzanych z zespołem siedzi w domu i liczy kase. :wink: Chocioaż uważam, że to trochę nieładnie ze strony reszty chłopaków, ale tak jak napisalam wyżej to sprawa między nimi.
Obrazek
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez erka 13 sty 2003 19:05

Ale oni go i tak uznają w końcu. I cos czuje że zrobią big balangę z tej okazji. A może i nam jakiegoś bonusika wydadzą :wink: :grin: ?
I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez erfea 06 mar 2003 16:02

No to pewnie będziecie na mnie krzyczeć, ale ja się z tym nie zgadzam!
Hugh był przy BJ od samego początku, jak jeszcze nie było BJ znał się z Jonem... a ten jednak wybrał Alecka... To coś znaczy! Potem porobiło się co porobiło i trzeba było kogoś znaleść i "pojawił" się Hugh. Czy uznać go za pełnoprawnego członka... NIE. On nie Tworzył zespołu od początku, więc nie kreował ani muzyki, ani wizerunku. Jeżeli chłopcy by go przyjeli na tą 1/5 zespołu to to już nie powinno się nazywać Bon Jovi, bo to już byliby w 20% inni członkowie zespołu niż pierwotne BJ. Taki sam problem jest zresztą z The Doors... ale to już kiedy indziej.
Jeszcze raz NIE. Niech będzi,e niech gra, ale nic więcej.
Obrazek
erfea
Mistress Of Dragons

{ GENDER }:

Postprzez JULIA 06 mar 2003 16:57

Ja podzielam zdanie Erki,że wkońcu go przyjmą i zrobią z tej okazji balangę.Myślę też,że powinni jest z nimi dość długo.I nie będę na Ciebie krzyczeć Erfea :grin:
JULIA
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez Jon Bon Jovi '87 23 lis 2005 19:37

A dla mnie to dobry dowód na "rockowe" podejście JBJ do muzyki. Generalnie zauważyłem, że zespoły naprawdę rockowe choćby tym się róznią od popowych, iż w rocku kładzie się nacisk na wszystkie instrumenty, a w popie są one tylko tłem dla popisów wokalisty... Niedługo pan Bon Jovi uzna, że właściwie jest taką gwiazdą, iż wystarczy mu karaoke :P
Jestem
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez ZB 21 sty 2007 23:44

:confuse: Czy w każdym temacie dot. Hugh chodzi dokładnie o to samo??
Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
ZB
Kebib

{ GENDER }:

Powrót do Hugh McDonald