Wesolych Swiat!

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Wesolych Swiat!

Postprzez agatka on 24 Gru 2004 01:44

Wesolych Swiat wszystkim! :grin:

I uwazajcie na osci podczas jedzenia karpia! :shiner:

A tak na marginesie bedzie u Was jutro 12 potraw? U mnie chyba tak, wliczajac kompot i pyszna kutie.. mniam!

Image
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Klaudia on 24 Gru 2004 03:13

Wesołych, pogodnych i spokojnych świąt, wielu prezentów, miłej, ciepłej, domowej, rodzinnej atosfery, udanego Sylwestra, a w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze! :x-mas:

Przyznam się, że nie wiem czy będzie u mnie te 12 potraw. Bardzo możliwe, że tak. Ja do tego zwyczaju nie przywiązuję zbyt dużej wagi. Najważniejsze żeby była moczka i makówka :drool:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Sophia on 24 Gru 2004 03:57

Dzieki! Ja tez zycze wszystkim Wesolych Swiat!!!! Duzo radosci i gory prezentow!!!

A co do potraw to u mnie bedzie 12 :)

Ania
Sophia
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lis 2004 05:45
Miejscowość: Pozna

Postprzez NiKKi Rebel on 24 Gru 2004 06:20

Ano Wesołych! :horns:

a co do potraw to nie wiem, nie jadam takich rzeczy wiec sie nie interesuje :grin:
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez kawa on 24 Gru 2004 07:12

Wesołych Świąt!

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Tico on 24 Gru 2004 15:28

Zdrowych i Wesołych Miśki :*
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez Gina on 24 Gru 2004 16:48

jesli chodzi o potrawy to mnie interesuje tylko zupa grzybowa :lol:
Raz wiem na pewno że było 12 bo mała kasia sobie liczyła, ale to bylo dawno, w tym roku jak będzie, nie mam pojęcia bo umyłam ręce od wszelkich przygotować światecznych... Po za tym wigilia u babci więc więszkość potraw to "niespodzianka" (czyt. dla mnie bo się w ogóle nie interesowalam ;D)

WESOŁYCH ŚWIĄT
wszystkim, udanych prezentów, i bez zadnych głupich tematów przy stole (jak tam w szkółce, jak tam w sprawach damsko męskich, ale ty urosłaś/eś etc) dobrego jedzonka no i atmosfery światecznej przde wszystkim :)

Gina :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez lucky on 24 Gru 2004 17:40

No Pani Lucky tez wam zyczy Marry Chrismas and Happy New Year!!!

i wielu prezentow, pysznych potraw wygilijnych, udanej zabawy sylwestrowej, pysznego picia, wileu toastow, wielu radosci, nadzieji wiele zcasu na przyjemnosci, mniej klopotow, udanej partnerki/partnera......................
:grin: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...NIECH ZYJE GREEN STREET ELITE....
Image
Awatar użytkownika
lucky
These Days

Od: 27 Mar 2004 00:45
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Colleen on 24 Gru 2004 18:01

Właśnie pomyślałam, że może tu gdzieś być taki temat :mwahaha:

Streszczę się, żeby nie powtarzać wszystkiego po innych - wesołych, wesołych świąt!

Colleen :)

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez AgataBJ on 24 Gru 2004 18:48

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR!!! :grin:

Oh tell the boys I'm on my way
I got the radio blasting in my old man's Chevrolet
I got a party in my pocket cause you know I just got paid
And I'm feeling fine, it's 99 in the shade
Awatar użytkownika
AgataBJ
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lis 2004 05:25
Miejscowość: Lublin

Postprzez Days on 24 Gru 2004 20:39

o tak.... grzybowa mojej babci rlz!!! :horns:

wszystkiego najlepszego kochani....

and so this is Christmas, and what have we done... another year over a new one's just begun....

lalalala....

stosiku prezentow tylko dla was, smacznego karpia, pierogow, od grzybowej wara, bo moja :P nie upijcie sie za bardzo, zebyscie potem nie spiewali kolend a capella :P badzcie dzielni, jezeli rozwina sie przy stole wspomniane przez Gine tematy (jakby co - bedzie na nia, ze wykrakala :P). Bawcie sie dobrze i niech sie wam wszystkie marzenia spelnia :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez trapper on 24 Gru 2004 22:40

No to ja też tego nucąc "Please come home for Christmas" życzę tym, którzy znaleźli w tym całym pędzie odrobinę czasu, który możecie poświęcić Bogu oprócz zdrowia, spokoju i rodzinnej atmosfery, że
poeta napisał(a):To właśnjie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, tak po prostu, po ludzku, Bóg rodzi się w człowieku

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Magdusia on 24 Gru 2004 23:02

Wszystkiego naj naj naj.
Lecę bo właśnie dziadkowie przyszli, czas do stołu zasiąść.

Image
Awatar użytkownika
Magdusia
Wanted Dead Or Alive

Od: 30 Mar 2003 21:29
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Marwara on 25 Gru 2004 02:46

ja również podpisuję się pod życzeniami wyżej wymienionymi :grin: oprócz Wesołych Świąt życzę Wam, aby wszystkie nalepsze chwile, jakie przydarzyły się Wam w 2004 były tymi najgorszymi w 2005 :*:*:*<przytul>
Awatar użytkownika
Marwara
Keep The Faith

Od: 18 Sty 2004 18:25
Miejscowość: Dolina Mgie

Postprzez Go on 25 Gru 2004 08:54

Ja również przyłączam się do życzeń. Chciałabym wszystkim życzyć spędzenia tych kilku dni w miłej, rodzinnej atmosferze. Sądzę, że wszystkim kolacja smakowała (nikt się nie zatruł zupą grzybową ;)). I myślę, że każdy już prezenty dostał, jakie chciał :)

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

A co do 12 potraw... Nie liczyłam... I tak spróbowałam chyba 4, bo... Gołąbki z kaszą gryczaną - nie lubię; karp - do końca życia obiecałam sobie, że nie będę go jeść; a potem razem z bratankiem układałam puzle, a na 22 pojechałam na pasterkę (to chyba jakaś wersja dla dzieci była o tej porze ;))

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Colleen on 25 Gru 2004 21:10

No i po Wigilii i prezentach :grin: Co dostaliście? [tak żeby nie zakładać nowego tematu;)]
Ja dostałam takie ciupluuutkie kapcie, odtwarzacz mp3 [hurrrrrrrrrrray!!!!!!!!!] i program do nauki rosyjskiego :ohmygod: ale w sumie to się przyda;)
Że też ten Aniołek taki praktyczny musi być :D

And really bad eggs&#8230;drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly&#8230; stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez Days on 25 Gru 2004 23:06

wiec najwazniejsze rzeczy na te swieta to:

1. niekwestionowany lider bo naprawde 2 lata szukalam tego i wreszcie to mam i jest MOJE, moje TYLKO MOJE!!
a jest to: Walton's Little Black Whistle - key D, ktory wyglada tak:
Image
oraz do kompletu Walton's Irish Mellow D Whistle, ktory wyglada tak:
Image
nie musze chyba dodawac, ze sa one IDENTYCZNE do tych najczesniej uzywanych przez Andree i oczywiscie cudownie brzmia... ah...

2. uzupelnienie kolekcji U2 - oryginalne plytki WAR i THE UNFORGETTABLE FIRE!!! i chyba potrzebuje stojaka na plyty... ma mjuz jeden upatrzony - dobrze, ze urodziny juz za tydzien... i nie musze pisac chyba, ze wlasnie leci sobie WAR :D :boogie:

3. to w sumie prezent bardziej urodzinowy ale poniewaz juz sie nie zobacze z sis do lutego (;( :( ;( ) to dostalam teraz - Terry Pratchett "Lords And Ladies" wersja jak tytul wskazuje - oryginalna :D

4. rekawiczki goralskie welniane i polarowe czarne :D, mleczko do demakijazu Nivea Young (czyzby delikatna sugestia ze strony mikolaja??), pokrowiec na discmana (wreszcie) i to by bylo na tyle :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez ediyo on 26 Gru 2004 01:18

To ja mialem obfite swieta(sam sie zdziwilem)
1. Jacson JS10 (taka gitara :shiner: )
2. Piec VOX pathinder 15R
3. Martensy
Jestem musze powiedziec baaaardzo szczesliwy... Chociaz mi struna wlasnie pekla :grin:

TURN DOWN THE LIGHTS,
LIGHT A CANDLE... WELCOME...

RICHIE SAMBORA - STRANGER IN THIS TOWN

Image|||Image
Awatar użytkownika
ediyo
King Of Swing

Od: 06 Cze 2004 21:54
Miejscowość: Warszawa

Postprzez sdms on 26 Gru 2004 18:21

Heh... Święta w zasadzie się już kończą, ale i ja wam złożę życzenia... Więc życzę wam przede wszystkim zdrowia, szczęścia i pomyślności we wszystkim, na każdym kroku uśmiechu, przyjaciół prawdziwych wielu, miłości i radości, w życiu mało złości, by Bóg wam błogosławił i łaskami was obdarzył, a maleńki Jezusek niech się narodzi i w waszych sercach i niech żyje w was jak najdłużej, niech otacza was opieką i prowadzi przez życie, życzę wam wiele dobra i spełnienia marzeń :)...

A co do prezentów ja dostałem tradycyjne prezenty w postaci 10 zł, dezodorantu, pianki do golenia, 2 czekolad i 2 paczek m&m's-ów.... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Gina on 26 Gru 2004 18:24

No ja tez miała,m dobre święta, choć najmilej było patrzeć na reakcję taty na płytę maiden i mamy na małą figurkę, no i zostałam pochwalona za wybó książek dla rodziców, i w ogóle po takim gadanym mogłam w ogóle nic nie dostawać.

no ale po kolei, najpierw garderoba, mikołaje się chyba umówili i dostałam praktycznie wszystko w śliwkowo czerwonym kolorze.
jeansowa kurtke, kamizelkę (mam świra na punkcie bezrękawników z golfami...) i koszulę z cudownymi rękawami w czarno śliwkowe pasy... zakochałąm się w tej koszuli no... Oprócz tego standartowo juz piżamę, zieloną tym razem, no i rajstopy w pasy ;) Potem trochę kosmetyków, misia, bo nigdy prawdziwego małego misia nie miałam :lol:
Image
jakąs tam włoską płyte (nie articolo niestety :P) jakiś tam włoski skórzany portfel za to, a no i jeszcze to (nie wiem jak to nazwać, jest w każdym empiku :rad:)
Image
i chyba wszystko.. ogólnie fajnie było.. nawet nikt się nie pokłócił :P

I w ogóle Days masz w zęby :lmao: ja tylko ostrzegam a nie kracze :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Powróć do Różne