Wesołych Świąt :)

Tutaj możecie zgłaszać wszelkiego rodzaju propozycje problemy i błędy związane z forum.

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Postprzez Days on 24 Gru 2006 18:23

Arha napisał(a):Ha, oglądnęłam, chociaż cholerny cinemax, no jak można nie przetlumaczyć tekstów po portugalsku?

a mowilam, kupic ksiazke? :> to juz bysmy wymiataly XD

i tego moj nastroj nie zostal poprawiony Love Actually bo moja rodzina wybrala zamiast tego Fantastyczna 4 :lmao: XD i fatnastycznie :P a potem jeszcze Killera ogladali :P i to w sumie bylo swiateczne, jako ze tv publiczna powtarza w koncu na swieta wszystko co moze XD

a moja choinka to kikut, bo ojciec z roku na rok wybiera coraz gorsze... nei wiem moze cos mu sie poprzestawialo :P w kazdym badz razie robilam wszystko, co moglam...

a jeszcze dzisiaj ciotka przyszla, przyniosla prezenty i z miejsca mi powiedziala, ze kupila mi to co chcialam (torbe z diversa), ale jest taka brzydka jej zdaniem (moja ciotka nie ma gustu :P), ze zostawila mi wszystkie metki i rachunki w razie jakbym chciala wymienic XD bosssko :ohmygod:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Captain Kidd on 24 Gru 2006 18:53

Nie ma śniegu, nie ma mrozu, pada deszcz, ciepło na dworze, co to za święta? XD

Najlepsze jest to, że ja prezenty kupowałem, a właściwie zamawiałem na Allegro, na ostatnią chwilę (w czwartek) i nie doszły ;] Będa musieli staruszkowie poczekać do środy XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Ricky Skywalker on 24 Gru 2006 19:55

Cóż... wesołych świąt wszystkim życzę ;)

A co do powtórek - najważniejsze, że znów jest Kevin. I w domu, i w Nowym Jorku :D Bez tego nie byłoby świąt w III (IV?) RP :lmao:

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez bonjova on 24 Gru 2006 20:56

Captain Kidd napisał(a):Najlepsze jest to, że ja prezenty kupowałem, a właściwie zamawiałem na Allegro, na ostatnią chwilę (w czwartek) i nie doszły ;]

Nie tylko Twoi słaruszkowie dostaną prezenty po świętach :crazy:
Ludzie z allegro się nie popisali w tym roku ( ja zamawiałam prezenty jakieś 2 tyg. temu)

Życze wszystkim wesołych Świąt,fajowych prezentów od Mikołaja, mrozu i oczywiście dużo, dużo białego puchu :woot2:

I'd die for you
I'd cry for you
I'd do anything
I'd lie for you
You know it's true
Baby I'd die for you...
Awatar użytkownika
bonjova
Livin' On A Prayer

Od: 09 Maj 2005 18:41
Miejscowość: Olsztyn

Postprzez szymon_14 on 29 Gru 2006 01:07

Kurde Nowy Rok niedługo , a śniegu ni ma. Od kiedy żyje, a niewiele żyje to chyba nie było takiego sylwestra.
szymon_14
Get Ready

Od: 30 Lis 2006 03:37
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez Green Man on 29 Gru 2006 17:57

Też nie pamiętam, kiedy ostatnio sylwester był bez śniegu. Na szczęście u mnie już spadł ;P Może i po świętach, ale dobre i to :grin:
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Od: 05 Lut 2006 01:47
Miejscowość: Chorz

Postprzez szymon_14 on 29 Gru 2006 21:37

Też nie pamiętam, kiedy ostatnio sylwester był bez śniegu. Na szczęście u mnie już spadł ;P Może i po świętach, ale dobre i to

U mnie na pecha też :)
szymon_14
Get Ready

Od: 30 Lis 2006 03:37
Miejscowość: Krzeszowice

Poprzednia

Strona główna FORUM Ogłoszenia, Pytania&Błędy