wasze marzenie zwiazane z Bon jovi

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Moderator: *mods team

Postprzez cRaSh 03 maja 2005 22:55

ROKITA napisał(a):popieram ja terz taka jestem jak mi sie niepodoba to mi się nie podoba a nie ślepo patrze zapatrzona w zespoł i artyste jak w obrazek....
trzeba widziec i te dobre i złe rzeczy inaczej jestesmy ograniczeni jesli nie widzidzimy ich.

nawet nie probujcie zaczynac znowu o tym dyskusji. Nikt tu juz nie jest zaslepiony, a na pewno nie erka. Jasne? :)
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez ROKITA 03 maja 2005 23:07

ja tylko powiedzialam ze terz uwazam tak jak on w tym zdaniu inne sprawh mnie nie intersuja jakies tam wasze konflikty...
poprostu jak facet poitrafi powiedziec ze cos mu sie czasem nie podoba w tym w zespole co lubi to jest wszytko ok...
jestem diab
ROKITA
Livin' On A Prayer

{ GENDER }:

Postprzez Arha 03 maja 2005 23:56

cRaSh napisał(a):No ja mysle, ze byloby cos w tym stylu "omg, boskie, moge dotknac?"
I po raz kolejny w przeciągu paru dni dowiedziałam się więcej niż chciałabym wiedzieć :lmao: :lmao: :lmao:

I tak serio, to zalapalem to wczesniej, ale temat wydawal mi sie ciekawy
Bo jest ciekawy (tzn dla nie wszystko co zawiera Slasha i Duffa jest ciekawe :boogie: ) :lmao: :lmao: :lmao: nie no, swoją drogą... cut the bullshit, idę spać, bo mi odwala
Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Arha
Lioncourt

{ GENDER }:

Postprzez Jon Bon Jovi '87 04 maja 2005 00:01

ROKITA napisał(a):a wracając do marzenia śnił mi sie koncert bon jovi i iry był piekny ,fani i muzyka coś wspaniałego mógło by się spelnic .......

A ja byłem na IRZE jakoś chyba w lutym czy w styczniu. I faktycznie - było wspaniale. Tym bardziej, że Gadzio do "gwiazdeczek" nie należy i nie izolował się od fanów, przeciwnie: bez trudu można było napić się z nim piwka i pogadać chwilę :)
Jestem
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez Evie 04 maja 2005 14:31

Danke cRaSh :D Ja tylko mówię że się dziwię bo znam Twój poprzedni stosunek a możliwości i zdolności Rockstara nie podważam. Przecież Rocstar powinien wiedzieć że jest moim prywatnym idolem :grin: (tak na margineie ostatnio na plfoto przypadkowo znalazłam fotki pstryknięte przez Rockstara :D)
Evie
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez nike 04 maja 2005 19:01

też gdzieś znalazłam nagrania Rockstara (chyba na naszej wspaniałej stronie... a może gdzieś indziej... :P) i uważam je za naprawdę dobre :D
ee... no dobra... świetne...
no dobra, już dobra, będę szczera: genialne :grin:
There's nothing on the top but a bucket and a mop
And an illustrated book about birds
You'll see a lot up there but don't be scared
Who needs action when you got words

http://nikeh.deviantart.com
nike
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez ROCKSTAR 05 maja 2005 16:55

Heh- widzę, że swoim postem narobiłem troszkę zamieszania [oczko]
W każdym razie-po raz kolejny, szczerze- dzięki :grin: ( chociaż do Sambory nawet porównywać się nie chcę- bo i tak nie dam rady :shiner: )
A wracając do marzeń...
Takie jeszcze jedno...
Aby zdanie "...wielce obiecujący artykuł, dotyczący nowego wydawnictwa
Bon Jovi....", stało się dźwiękowym ciałem...
"It's a heavy record", "There are lots of guitars"-jeśli TO mówi Sambora ( a jemu jakoś bardziej wierzę, niż np. takiemu Panu JBJ :shiner: - sam nie wiem czemu, hehe)...
Może w końcu marzenie o "Keep The New Jersey'owym" :shiner: albumie się spełnią...
ROCKSTAR
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez Evie 05 maja 2005 18:32

Ja bym za to chciała jeszcze raz płytę z takim klimatem jak These Days, ahh, no ale nie wiem czy mogliby zrobić taką 'powtórkę'.
Evie
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez ROKITA 06 maja 2005 00:39

NIECH ZAGRAJHA ALBUM W STYLU SWW I NJ I KTF!!!!!!!!!
jestem diab
ROKITA
Livin' On A Prayer

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 06 maja 2005 12:25

ROKITA napisał(a):NIECH ZAGRAJHA ALBUM W STYLU SWW I NJ I KTF!!!!!!!!!

SWW & NJ to rozumiem ze podobny styl, ale KTF to juz cos zupelnie innego..

Niech po prostu nagraja album do ktorego bede wracal tak czesto jak do These Days. To nie marzenie, ale mogliby to dla mnie zrobic :grin:
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez Bon Jovi 18 maja 2005 03:57

Moje natomiast jest takie aby grali tak długo i dobrze ile im sił starczy. Wiadomo, że czasem lubia poeksperymentować, gdyby nie szukanie czegoś nowego, to nie było by albumów KTF, TD, Crush, Bounce. Przy NJ też troche klimat się zmienił, ale był podobny do SWW. 2-a pierwsze albumy, też były ciekawe i napewno też gdyby nie one zespół by spoczął na laurach. W sumie, to chciałbym aby nowy album był 2-u płytowy, 1-sza płytka z utowrami tymi co nagrywają, a 2-ga płytka z utworami nagrywanymi tak aby każdy z nich oddawał klimat każdego wczesniejszego albumu. To jest własnie moje drugie marzenie:-)

A tak wracając do płytki podobnej do These Days, to fajnie byłoby coś takiego usłyszeć, bo materiał był rzeczywiście zaskakujący w poruwnaniu do wrześniej wydanych płyt. Ja po składance CR spodziewałem się czegoś w rodzaju KTF a tu zupełnie coś innego i równie fajnego:-) W sumie zapowiedzią był song "Someday I'll Be Saturday Night".
"Livin' On A Prayer"
Bon Jovi
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez erfea 04 cze 2005 12:17

To moje jest podobne do bj :] ale może nie jest to mażenia lecz prośba: żeby znowy zaczęli dobrze grać. Przestali się podlizywać rynkowi amerykańskiemu i zaczęli traktować muzykę nie jako sposób na zarabianie, ale jako hobby. :horns:
Obrazek
erfea
Mistress Of Dragons

{ GENDER }:

Poprzednia strona

Powrót do Ogólna dyskusja