Co Wasi starsi myślą o BJ??

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Moderator: *mods team

Co Wasi starsi myślą o BJ??

Postprzez Magdusia 06 lis 2003 15:31

Nie wiem, czy przypadkiem nie było już takiego tematu, ale zaryzykuję.
Co Wasi rodzice myślą(mówią) na temat BJ i Waszego zinteresowania, miłości do ich muzyki? U mnie np. Mama jest w porządku i to rozumie, a Ojciec wprost przeciwnie- nie przepuści okazji, żeby się z chłopaków ponaśmiewć. Jego ulubiony tekst to: BJ, a to ci co śpiewają o podpaskach (aluzja do "Always") :bad-words: Po prostu szlag mnie trafia jak to słysze po raz kolejny.
Magdusia
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez ania_ughr 06 lis 2003 15:38

:drinking: heh;-d Moja mama twierdzi, ze zespół [pisze bardzo piękne teksty piosenek [o miłosci, Bogu itp itd] i nie przepuści okazji zeby innym powiedziec, ze jej córka lubi taki fajny zepsół. A ojciec.. Kiedyś lubił troche, a jak był ze mną na koncercie to tak dobrze się bawił, ze lubi bardziej [i chce nastepnej trasy koncertowej]. Jedynie brat nie lubi i troche sie naśmiewa ale nie zwracam na to uwagi. 0X
I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
ania_ughr
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez fido 06 lis 2003 15:41

Mj ojciec mnie z haty wywalil za wlosy(za to ze są dlugie a nie trzymajac mnie za wlosy: i za muzyke, no to poszedlem na studia:)

A moja mama sie strasznie cieszyla ze ograniczylem kontakt z ulica i hh(zasluga BJ) i cieszy sie ze mam tak ogromna niesamowita pasje..I wie ze ma to jakas wartosc 4 me (cwiczenie wokalu, paluszkow gitarowych...) ze nie ide w strone beznadziejnego,plytkiego Mansona(nie chce slyszec zadnego komentarza.to moje zdanie) ale mam ambitnych idoli (RS).
Ona sie z tego cieszy...jest kochana....
"...God Gave Rock'n'Roll To You..."
KISS
"...I Play Hard, I Play To Win..."
Bon Jovi
fido
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez hard 06 lis 2003 15:44

nie przepuści okazji zeby innym powiedziec, ze jej córka lubi taki fajny zepsół

Z moją mamą jest dokładnie tak samo.A po koncercie to jeszcze lepiej i nie może doczekać się następnej trasy :wink:
A co do taty to hmm często zmienia swoje zdanie na temat BJ i to chyba zależy od tego co leci ...
ogólnie jest ok :grin:
Then the illusion was real, a crimson idol I saw
But the higher he'd fly, then the further he'd fall
hard
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez Jon Bon Jovi '87 06 lis 2003 16:46

Moja mama uważa, że Jon jest wyjątkowo seksowny (zwłaszcza w teledysku do BED OF ROSES :)
Jestem
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez kawa 06 lis 2003 16:56

Moja mam hmmmm...... w sumie to nie wiem. Jakos nigdy nie rozmawialam z nia na ten temat, wydaje mi sie ze nie ma nic do BJ.

Tata zna bardzo wiele kawalkow i czesto spiewa razem ze mna jak ich slucham i udaje, ze gra na gitarze. :grin: Twierdzi, ze zespol jest zaje*****. Pamietam jak ostatnio sluchalam Never Say Goodbye. Tata przyszedl do mnie i mowi, ze to taka typowa "poscielowa" ale zrobiona z wielkim powerem, jak kazda balladka zespolu!

Rodzice szanuja to, ze ich slucham i ciesza sie, ze nie ineteresuja mnie hh albo techno tylko piosenki z jakims przeslaniem, mowiace o czyms a nie o byle gownach... :grin: :grin: :grin:
"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
kawa
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 06 lis 2003 18:31

Moja mama zawsze była jak najbardziej na tak .. a po koncercie normalnie sie zakochała :grin: Nie raz ja "przyłapałam" jak ogląda sobie Wembley 95 :grin: i juz nie moze sie kolejnej trasy doczekac :wink:
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez sdms 06 lis 2003 18:38

To ja się wyłamię i powiem, że taki temat już był (i chyba nadal jest choć mi się sprawdzać nie chce), ale walić :grin:
Moja mama ma raczej obojętnie-negatywny stosunek do tego
czemu w podpisie nie można pisać po hebrajsku? ;)
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Klaudia 06 lis 2003 19:25

Mamie się podoba muzyka BJ, nawet powiedziała, że ze mną kiedyś na koncert pojedzie :D
Ojciec ... niecierpi i nienawidzi. Przy każdej kłótni się doczepi, choć nawet niekiedy nie ma BJ z tym zadnego związku, ale co tam ... wszystko co złe, to sie dzieje przez BJ :/

ze nie ide w strone beznadziejnego,plytkiego Mansona

miało nie być komentarza, ale ja się powstyrzymac nie umiem :D
Tak malućki mogę? dzięki :D więc: podzielam twoje zdanie na temat tego pana ;)
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Klaudia
Saturday Night

{ GENDER }:

Postprzez brenda 06 lis 2003 21:20

Moi rodzice nie przepdają za muzykę Bon Jovi, ale nie mogę powiedzieć, żeby mieli do nich negatywny stosunek. Chyba jest im obojętne to, czego słucham.
brenda
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez Tico 06 lis 2003 22:02

Moi rodzice w sumie nic nie mają do BJ, mama to nawet lubi szczególnie Someday I'll be saturday night :grin: Ogólnie nie ingerują zbytnio w to czego słucham i bardzo dobrze :wink:
Tico
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez Kourin 06 lis 2003 23:20

Moi rodzice...?

Hm...

Zacznijmy od tego, że to dzięki rodzicom kocham rocka. Zamiast kołysanek słuchałam Erica Claptona, ZZ Top, Gary Moore'a, Pink Floydów i tak mogłabym w nieskończoność wymieniać :) Bon Jovi również na tej liście są, pamiętam nawet, jak byłam mała, siedziałam w kuchni i na Virgin 12,15 puścili "Fear", to Ociec powiedział, że Bon Jovi to jednak dają czadu. A obecnie...

Ociec jest bardzo zadowolony z tego, że słucham muzyki, którą we mnie niejako zaszczepił; to od niego "ukradłam" moje pierwsze płyty BJ :grin: Czasem zdarza mu się rzucić jakąś kąsliwą uwagę typu: "O, rany, znowu to bondżowiaste coś...", ale prawdziwie i szczerze to nie lubi GGD. Obdarza ich urokliwym określeniem "widelcem po gołej d*pie" :grin:

Mateczka natomiast BJ uwielbia, szczególnie ich ckliwe balladki (ulubieniec - "Bed Of Roses"). Kiedyś sama słuchała BJ, więc mogę śmiało powiedzieć - mam to we krwi!

No i nie mogę zapomnieć o bracie, dzięki któremu dowiedziałam się, że taką fajną piosenkę, co ją w radiu grają, to śpiewa Bon Jovi. :grin:
Obrazek
Obrazek
Kourin
The Llama

{ GENDER }:

Postprzez Days 06 lis 2003 23:49

Kourin: to widze ze mamy cos wspolnego - moja edukacja muzyczna mniej wiecej wygladala podobnie :)

a cod o tematu to moja mamuska bardzo lubi BJ - czesto jak sobie slucham w pokoju, to przychodzi i zaczyna sobie podspiewywac, albo podrygiwac :)

tata to chyba nawet nie wie, ze ja bj slucham - on nazw nigdy nie pamieta, tylko czasami mu sie zdarzy, ze piosenka musie kojarzy :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Postprzez sdms 06 lis 2003 23:53

Days napisał(a):a cod o tematu to moja mamuska bardzo lubi BJ - czesto jak sobie slucham w pokoju, to przychodzi i zaczyna sobie podspiewywac, albo podrygiwac :)

Tak Days... Twoja mama jest bardzo fajna :grin:... Zresztą ojciec też :).... Przy okazji pozdrów ich ode mnie :grin:
czemu w podpisie nie można pisać po hebrajsku? ;)
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Days 07 lis 2003 00:02

jak tylko ich zobacze - czyli nareszie jutro kolo 20 :))))
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Postprzez Adrian 04 gru 2003 15:50

Moja mama mówi, ze niektóre się jej podobają, ale mówi że wszystkie są takie same

Tata, jak słucham to podtupuje nogą, czyli na TAK. Jedną którą bardziej lubi to two story town
Adrian
It's My Life

{ GENDER }:

Postprzez Anonymous 26 sty 2004 17:50

A moja mama na początku uważała Bon Jovi za straszną sieczke (pewnie dlatego, że wcześniej słuchałam jakiejś popowej kaszany :keys: ), a teraz jak zdaży mi się puścić coś innego niż BJ (żadko się zdaża) to mówi, że już woli BJ (a jak jej przypominam co mówiła na poczatku to się wypiera). Czyli ogólnie jest dobrze. BON JOVI ROCKS :pray: :horns:
Anonymous

{ GENDER }:

Postprzez Kropka 26 sty 2004 18:14

Macie fajnie, moi rodzice są im obojętni, ale ja za to mam Bon Jovi i tak w genach, bo moja ciotka(siostra taty) słucha i moja kuzynka, z którą sie właściwie wychowałam, bo sie przyjaźniłyśmy (jest 6 lat starsza)i ona mnie zaraziła, ale niestety z nimi nie mieszkam. :pokoj:
Kropka
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez Jon Bon Jovi '87 26 sty 2004 18:32

Mj ojciec mnie z haty wywalil za wlosy(za to ze są dlugie a nie trzymajac mnie za wlosy:

Mnie ostatnio straszą, że nie będzie jedzenia jak nie przestanę zapuszczać :D:D:D
Jestem
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez anfield 26 sty 2004 18:40

u mnie starszy nie lubi, a mama nawet lubi. podoba jej się Jon i Richie
(a o Davidzie mowi że ma fryzurę jak wieśniak :shiner: )

Sometimes we get so tired of waiting
For a way to spend our time
An "It's so easy" to be social
"It's so easy" to be cool
Yeah it's easy to be hungry
When you ain't got shit to lose
anfield
Diamond Ring

{ GENDER }:

Następna strona

Powrót do Ogólna dyskusja