W tym tygodniu zobaczę

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez sdms on 29 Sty 2004 22:32

Co do Nikity, to mi się ten serial swego czasu nie podobał... Albo po prostu nie mogłem na niego patrzeć... I w sumie nie ze względu na sam serial tylko na aktorkę grającą główną rolę (jak jej tam :P)... Jakoś mnie odtrącała od telewizora (nie zawsze)... Ale serial był całkiem fajny i w ciągu ostatnich tygodni starałem się go oglądać tak często jak mogłem (dobra tak często jak nie zapomniałem :P)....

Gośka ---> może i to było zaskoczenie, ale ja bym tam ubrał kamizelkę 'na wszelki wypadek' na jego miejscu... mała rzecz a by mu życie uratowała :grin:.... No ale amerykanie są inni :P

Gina napisał(a):swoja droga, kto jeszcze pamięta jak moderatorzy to Capo byli ?ehh kiedy to było

Ja, ja, ja, ja pamiętam :)... ehhh stare czasy... niedawno zniknął z mojego dysku avatarek naszego Boss'a :confuse:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Go on 30 Sty 2004 07:13

Sd, ale dzięki temu ze zginął, Nikita zgodziła się przejąć Sekcję, a to było jego głownym celem. Poza tym obejrzałam sobie pierwszy odcinek Renegata, przez 80 odcinków zawsze się zastanawiałam jak oni się poznali :lmao:

A ten tego, w niedzielę z nudów o 7 rano włączyłam sobie zmienników na TVP2, czego nikt mi nie mówił, że to takie fajne :lmao: ?

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez anfield on 30 Sty 2004 14:44

Gośka napisał(a):A ten tego, w niedzielę z nudów o 7 rano włączyłam sobie zmienników na TVP2, czego nikt mi nie mówił, że to takie fajne :lmao: ?

Boze....... kto w niedzielę o 7 rano wstaje ?? :lmao: "normalni" ludzie (czyli ja :grin: ) śpią do 11

Sometimes we get so tired of waiting
For a way to spend our time
An "It's so easy" to be social
"It's so easy" to be cool
Yeah it's easy to be hungry
When you ain't got shit to lose
Awatar użytkownika
anfield
Diamond Ring

Od: 02 Gru 2002 04:43

Postprzez Gina on 30 Sty 2004 16:00

Poza tym obejrzałam sobie pierwszy odcinek Renegata

fuck, fuck, fuck... <- czytaj. nie obejrzała, a tez chciałam :bad-words:

A tak przy okazji - myślałam ze Polsat puści NOWE odcinki Przyjciół a nie to co już puszczał kiedyś.. niestety, dzisiaj ostatni odcinek - a od poniedziałku serial mojego dzieciństwa :lmao: Świat w/g Bundych - po sprawdzeniu programu na stronie polsatu i wyklnięciu To&Owa nie będzie Ala i rodzinki, będzie Sabrina... Ja chcę Przyjaciół albo Bundych :bad-words:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez erfea on 30 Sty 2004 18:10

Renegata to chyba już obejrzałam, ze dwa razy całą serię... Ale to tylko dlatego, że jak wracałam ze szkoły i chciałam się odprężyć przy tv, podczas jedzenia obiadu, to to była najambitniejsza rzecz jaka w tym czasie leciała. W sumie to nawet mi się podobało. Straszny zjadacz czasu! :crazy:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Go on 31 Sty 2004 07:04

anfield napisał(a):Boze....... kto w niedzielę o 7 rano wstaje ?? :lmao: "normalni" ludzie (czyli ja :grin: ) śpią do 11

:shiner: Ja tak zawsze wstaję... Każdego dnia mam pobudkę o północy i później już zazwyczaj nie śpię (soboty + niedziele to też obejmuje) :lmao:

Świat w/g Bundych :lmao: Gdzie, kiedy? Troche ojca powqrzam :lmao:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Gina on 31 Sty 2004 18:15

ja wstaje 9-10 ale i tak do 12-13 łażę w piżamie ;)

A Świata... nie będzie :( Będzie Sabrina :bad-words:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Klaudia on 31 Sty 2004 19:05

Nieee, tylko nie Bundy :/ Nie umiem ich znieść :bad-words:

Dziewięć miesięcy - polast, wtorek, 21.45
Bądź przy mnie - tvp2, czwartek, 19.00

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez sdms on 31 Sty 2004 19:50

yyy... po raz kolejny odnoszę wrażenie, że nie czytamy się nawzajem (albo że nie umiemy czytać ze zrozumieniem...) :confuse:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37

Postprzez Gina on 01 Lut 2004 01:07

ja też :grin:
Dla wszystkich zdegustowanych : rodzinka Bundymiała być, ale jej nie będzie :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Klaudia on 01 Lut 2004 03:09

Koledzy i koleżanki chyba mnie nie zrozumieli :confuse: Zresztą nieważne

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Cr@sH on 01 Lut 2004 06:02

No chamy znowu jakas powtorka czy bundi czy sabrina, niech poszcza kolejna serie Friendsow
a jak nie to :snipersmile:
Awatar użytkownika
Cr@sH
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 21:39
Miejscowość: Wrze

Postprzez Go on 01 Lut 2004 07:14

Hehe, sorry, ale jak zauważyłam Bundy to dostałam takie ataku śmiechu, ze ja już czytać nie mogłam :lmao:
A na ten tydzień ja sobie chyba TV daruję (poza Renegatem i ER), bo dziś zasnęłam w połowie Strong Man'ów a to oznacza, że naprawdę jestem zmęczona :shiner:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Days on 02 Lut 2004 00:43

Wytłumaczcie mi proszę co jest takiego w tej Nikicie... albo tak generalnie co jest w serialach... Jakoś nie mogę tego pojąć... chyba jestem inna, czy jak?!

w moim odczuciu z DOBRYMI serialami sensacyjnymi (zaznaczam ze ogladam tylko takie bo te wszystkie s serii "z zycia wziete" mnie nie bawia) jest tak, ze jak jest naprawde dobry, to potrafi utrzymac napiecie przez kilka odcinkow, w ten spososb przewyzszajac film sensacyjny, w ktorym chodzi tylko o to kto kogo szybciej wysadzi... w serialu jest czas... mozna pokazac wiecej... tak jak bylo z Nikita... film Bessona byl naprawde dobry, ale nie pokazal tego, co pokazal wlasnie serial - tej calej przemiany, wewnetrznego oporu... nie bylo czasu na zaskoczki... oczywiscie serial byl momentami przekombinowny, ale jednak duzo wieksze wrazenie zrobila na mnie ostatnia scena 4 epizodu, niz wiekszosc filmu Luca... i niech mi teraz ktos powie, ze w sreialach pracuja kiepscy aktorzy/rezyserowie...

natomiast ER ogladalam dla dr Rossa :) i czasami dla Cartera... zalezy czy mial brode, czy nie :)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez NiKKi Rebel on 03 Lut 2004 03:29

Odcinki Sabriny powedzmy ze znam na pamiec .. Jka nie na Polsacie to na TV4 leci .. Ile mozna? :crazy:

Natomiast przy Friendsach spedzilam ferie .. Specjalnmie zrywałam sie z łózka o 9.30 :grin:

Teraz musze zobaczyc:
Zakochanego Szekspira
Sommersby <ta, na pewno nie tka sie to pisze :confuse: >.....

i cos tam sie jeszcze znajdzie :lmao:

No i obowiazkowo <czyli wtedy kiedy wracam z budy przed 15> ER :boogie:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Days on 03 Lut 2004 22:58

oj tak Zakochany Szekspir to genialny film i muuuusze go obejrzec!!! bede juz wtedy we Wrocku wiec trzeba bedzie dziewuszki namowic na chwile relaxu przy good filmie ;)))) ale pamietam jak kiedys to chyba z 5 razy pod rzad obejrzalam i za kazdym razem ryczalam jak boobr :))

a i Joseph Fiennes jest od tego czasu jednym z moich fav aktorow malo znanych :)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 04 Lut 2004 02:10

A ja dziś zobaczę 9 miesięcy :boogie: :boogie: :boogie: no bo w końcu Hjuj to Hjuj (grant). No i Williams. Dawno temu to widziałam i było dobre, dziś też powinno mi się podobac...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Go on 04 Lut 2004 07:58

To było dzisiaj :confuse: Qrde, a o 21 się zbudziłam, ale nie pomyślałam, żeby iść do TV :ohmygod:

Przynajmniej Zakochanego Szekspira obejrzę, bo będę pamiętała, że to sobota :shiner:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez erfea on 04 Lut 2004 15:50

9 miesięcy było nawet dobre, ale już kiedyś to widziałam...
Zakochanego Szekspira oglądałam kiedyś w autokarze podczas jakieś wycieczki, no i teraz z miłą chęcia odświerzę sobie ten obraz.

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Days on 04 Lut 2004 19:43

9 miesiecy miala fajna scene jak tamte dwie rodzily... lalam z mama z tego nonstopcolor.... ale juz sie Zakochanego Szekspira doczekac nie moge i tylko wizja egzamu mnei powstymuje przed skokiem w przyszlosc ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film