Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
NiKKi Rebel napisał(a):Gośka napisał(a):A po Nikicie zaczyna sie Renegat
a nie przypadkiem Ostry Dyżur?
Teraz Nikita jest o 13. 15 -> na jej miejsce wchodzi Renegat. 14.10 ciagle jest Brzydula
A o 15.00 zamiast Ptaki ciernistych krzewów (chyba to, albo może coś innego jeszcze wsadzili, ale właśnie ten film przeklinałam, za przesuniecie Nikity) będzie Ostry dyżur 
Czyli ufff, nie tylko ja ryczałam.

Brzydula wymiata:)14.10 ciagle jest Brzydula
ja teżNo, może to nie w tym tygodniu ale już niedługo zobaczę film "Zakochany Shakespeare"

Gośka napisał(a):Nie Teraz Nikita jest o 13. 15 -> na jej miejsce wchodzi Renegat. 14.10 ciagle jest Brzydula A o 15.00 zamiast Ptaki ciernistych krzewów (chyba to, albo może coś innego jeszcze wsadzili, ale właśnie ten film przeklinałam, za przesuniecie Nikity) będzie Ostry dyżur
... Czyli bede miala 2 fajne seriale <zamiast 1>
.. ale szkoda że Nikita sie kończy .. mogli by ją jeszcze na jakimś kanale puścić od początku <bo tego nie oglądałam> 

a więc to tak ... Czyli bede miala 2 fajne seriale <zamiast 1> .. ale szkoda że Nikita sie kończy .. mogli by ją jeszcze na jakimś kanale puścić od początku <bo tego nie oglądałam>
Ptaki ciernistych krzewów? Mwahaha tożto pamiętam z dzieciństwa tak jak Dynastię

) Żadna siła mnie nie zmusi, żeby o tej porze wziąć sie za naukę, komp okupowany przez ojca, tak więc pozostaje mi TV i TVN
). Człowiek uczy się na błędach 

Danes ma w sobie naturalność a Byrne zagrał poczciwego chłopa, co tu dużo gadać. No i super mówił z polskim akcentem 

> ... filmik w tvn'owskim stylu .. ale tkai ładny aktor tam gra, wiec popatrzec tez można

Obejrzałam już tą końcówkę Nikity i się rozbeczałam, kiedy szefa zabili

Gośka napisał(a):Miałam obejrzeć "W matni" ale jakoś przespałam![]()
Nawet nie wiecie, jaka byłam wqrzona, kiedy miedzy 13.15 a 13.50 okazało się, że mam wyłączony prądObejrzałam już tą końcówkę Nikity i się rozbeczałam, kiedy szefa zabili
![]()

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
| Jak się zmieniliśmy dzięki BJ? Forum: Ogólna dyskusja Autor: ania_ughr Odp: 18 |
Chciałbym się czegoś dowiedzieć o tym wspaniałym zespole Forum: Ogólna dyskusja Autor: adr Odp: 24 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości