W tym tygodniu zobaczę

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Arha on 26 Sty 2004 06:56

Czyli ufff, nie tylko ja ryczałam.

Tiaaa, muzyka fantastyczna.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Go on 26 Sty 2004 08:16

NiKKi Rebel napisał(a):
Gośka napisał(a):A po Nikicie zaczyna sie Renegat

a nie przypadkiem Ostry Dyżur? :confuse:

Nie :shiner: Teraz Nikita jest o 13. 15 -> na jej miejsce wchodzi Renegat. 14.10 ciagle jest Brzydula :shiner: A o 15.00 zamiast Ptaki ciernistych krzewów (chyba to, albo może coś innego jeszcze wsadzili, ale właśnie ten film przeklinałam, za przesuniecie Nikity) będzie Ostry dyżur :grin:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Comte de la Fere on 26 Sty 2004 18:02

Czyli ufff, nie tylko ja ryczałam.

No nie ryczałem może, ale przyznaję że film poruszający nawet dla płci brzydkiej. Chyba że jakiś nadnaturalnie wrażliwy jestem khekhe.

Ptaki ciernistych krzewów? Mwahaha tożto pamiętam z dzieciństwa tak jak Dynastię :lmao:

we don't know where it's going, we all know where it's been
Bon Jovi forever
Awatar użytkownika
Comte de la Fere
Wanted Dead Or Alive

Od: 16 Gru 2003 04:22
Miejscowość: Bragelonne

Postprzez marta_bongiovi on 26 Sty 2004 20:09

Kurcze, a ja się za bardzo nastawiłam i trochę ten film (w domyśle: "Prosta Historia") nie spełnił moich wygórowanych oczekiwań, niestety. Nie płakałam;)

14.10 ciagle jest Brzydula
Brzydula wymiata:)

No, może to nie w tym tygodniu ale już niedługo zobaczę film "Zakochany Shakespeare"
ja też

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez NiKKi Rebel on 26 Sty 2004 21:20

Gośka napisał(a):Nie Teraz Nikita jest o 13. 15 -> na jej miejsce wchodzi Renegat. 14.10 ciagle jest Brzydula A o 15.00 zamiast Ptaki ciernistych krzewów (chyba to, albo może coś innego jeszcze wsadzili, ale właśnie ten film przeklinałam, za przesuniecie Nikity) będzie Ostry dyżur

a więc to tak :shiner: ... Czyli bede miala 2 fajne seriale <zamiast 1> :shiner: .. ale szkoda że Nikita sie kończy .. mogli by ją jeszcze na jakimś kanale puścić od początku <bo tego nie oglądałam> :crazy:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Days on 27 Sty 2004 01:03

a więc to tak ... Czyli bede miala 2 fajne seriale <zamiast 1> .. ale szkoda że Nikita sie kończy .. mogli by ją jeszcze na jakimś kanale puścić od początku <bo tego nie oglądałam>

no skzoda - tez bym sobie obejrzala - ale o rozsadnehj porze bo o tej to ja zazwyczaj w Instytucie jestem...

Ptaki ciernistych krzewów? Mwahaha tożto pamiętam z dzieciństwa tak jak Dynastię

ulubiony film wsyztskich babc :))))

Goska; nie ma za co - btw swietnei sie tam oreintujesz :)))) w tych serialach znaczy sie ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez anfield on 27 Sty 2004 05:29

na pewno zobaczę program MECZ+MECZ w sobotę. mam nadzieję że pokaża mecz Liverpool vs Everton :grin:

Sometimes we get so tired of waiting
For a way to spend our time
An "It's so easy" to be social
"It's so easy" to be cool
Yeah it's easy to be hungry
When you ain't got shit to lose
Awatar użytkownika
anfield
Diamond Ring

Od: 02 Gru 2002 04:43
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Go on 27 Sty 2004 06:58

Przeciętnie wracam do domu o 14 (chociaż dziś to było wcześniej, ostatnie odcinki Nikity zobaczę :shiner: ) Żadna siła mnie nie zmusi, żeby o tej porze wziąć sie za naukę, komp okupowany przez ojca, tak więc pozostaje mi TV i TVN :lmao:

Co do Nikity, to mam takie dziwne przeczucie, że będzie emisja wznowiona po Renegacie :grin: Początkowym odcinków nie oglądałam, bo przeklinałam ten serial za to, że Renegat się skończył :grin: Początkowych odcinków Renegata też nie widziałam, bo nie wiedziałam, ze to takie fajne (btw, właśnie dzięki temu motory marki Harley pokochałam :horns: ). Człowiek uczy się na błędach :lmao:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez Comte de la Fere on 27 Sty 2004 20:16

I zobaczyłem - Ślub po polsku. Co za męka wstać o 9.30. rano :grin: Ale opłacało się. Film o ciekawym temacie, choć według mnie wcale nie był komedią. Polacy przedstawieni w następujący sposób : Polka puszczalska, pracuje jako sprzątaczka, mąż zdradzany, pracujący w piekarni, do tego 5 dzieci, które choć dorosłe nie wynoszą się z domu i co lepsze - zakładają rodziny i dalej żyją wszyscy razem w 1 małym, z zewnątrz wyglądającym na trochę flejowaty - domku.
Z drugiej jednak strony reżyserka tego filmu podobno ma tendencje do takich przerysowań i nie jest to spowodowane jej chamstwem :grin: Ogólnie film nie uraża, przynajmniej mnie nie uraził. Oczywiście jest trochę stereotypowy ale chyba o to chodziło.

Z aktorów i aktorek :grin: najlepiej spisali się : Claire Danes i Gabril Byrne :horns: Danes ma w sobie naturalność a Byrne zagrał poczciwego chłopa, co tu dużo gadać. No i super mówił z polskim akcentem :grin: :horns:

we don't know where it's going, we all know where it's been
Bon Jovi forever
Awatar użytkownika
Comte de la Fere
Wanted Dead Or Alive

Od: 16 Gru 2003 04:22
Miejscowość: Bragelonne

Postprzez NiKKi Rebel on 27 Sty 2004 21:26

a dzis zapowiada sie całkiem przyjemny wieczór ... na polsacie mamy film "w matni" ... z claire danes & kate beckinsale ... może to byc całkiem dobry film .. a na tvnie "morderstwo w diabelskim wąwozie" <ctytuł mnie rozwala :lmao: > ... filmik w tvn'owskim stylu .. ale tkai ładny aktor tam gra, wiec popatrzec tez można :lmao: :lmao:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez Days on 28 Sty 2004 03:28

no tak nie ma to jak claire danes - jedna z moich fav aktorek mlodego pokolenia, ze sie tak wyraze.... najjasniejza rola Romeo i Julii Lhurmana, podobnie rozjasnia watek Clarissy w Godzinach... bardzo pozytywna postac moim zdaniem :)))

a ja obejrze cale 0 w tym tygondiu (lbu zbior pusty jak ktos woli) bo exam session sie zaczyna...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Go on 28 Sty 2004 07:17

Miałam obejrzeć "W matni" ale jakoś przespałam :lmao:

Nawet nie wiecie, jaka byłam wqrzona, kiedy miedzy 13.15 a 13.50 okazało się, że mam wyłączony prąd :bad-words: Obejrzałam już tą końcówkę Nikity i się rozbeczałam, kiedy szefa zabili :puppydogeyes:

W czwartek może obejrzę film na TVN "Oto moje dziecko" czy coś takiego... Po prostu w zwiastunie skojarzyłam tego aktora, którego widziałam już w wielu b. dobrych rolach i chcę zobaczyc jeszcze raz :grin:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez NiKKi Rebel on 28 Sty 2004 17:23

Gośka napisał(a):Miałam obejrzeć "W matni" ale jakoś przespałam :lmao:

Nawet nie wiecie, jaka byłam wqrzona, kiedy miedzy 13.15 a 13.50 okazało się, że mam wyłączony prąd :bad-words: Obejrzałam już tą końcówkę Nikity i się rozbeczałam, kiedy szefa zabili :puppydogeyes:

'w matni' było całkiem fajne .. w sumie nie usnełam na tym, wiec mozna uznać że dobry film :mwahaha:

a za szefem nie płakałam ... nawet mi sie smutno nie zrobiło ... nie lubie kolesia ... :crazy:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez sdms on 28 Sty 2004 20:47

A co do Nikity, to mi się śmiać dzisiaj chciało... No normalnie parodia... Gostek ubrałby kamizelkę (ojciec Nikity znaczy się) i by go nie zabili... Przecież oni nawet nie podeszli sprawdzić czy on żyje... :crazy:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez NiKKi Rebel on 28 Sty 2004 20:51

racja Sd ... jednak to nie zmienia faktu ze serial się skonczył :bawling:

.. ale nie płaczmy, jutro Renegat :shiner:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Postprzez kawa on 28 Sty 2004 23:20

Ja dzis tez obejrzalam ostatnio odcinek Nikity i normalnie sie poplakalam, Siostra nie wiedziala, co ma robic bo caly czas oczy czerwone mialam... chlip, chlip, chlip.....

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Days on 29 Sty 2004 01:00

ja bym sie prawie poplakala ale nie ze wzgledu na szefa tylko ze wzgledu na to te to osdtatni odcinek... strasznie mi bylo szkoda.... qrde to byl naprawde dobry serial.. chociaz czasami wymyslali rozne rzeczy, ale fajne to bylo nawet :)

a ta ostatnia scena, jak Michael mowi, ze kiedys Adam nie bedzie go potrzebowal... i to takie zwyczajne "I love you" I love you" i nic wiecej... potem kilka lez, a potem ta zarabistascena jak Nikita stoi w kokpicie Szefa w Sekcji... naprawde dobry serial....

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Go on 29 Sty 2004 06:51

Nie zgodzę się z sd... Mi się w ogóle zdawało, że oni chcieli Jonesa wziąść na przesłuchanie itp. Byłam w szoku jak do niego strzelili :crazy:
Ostatnia scena... :puppydogeyes:

A Renegata chyba jutro nie obejrzę... Wtorek w domu, środa w domu... Zbyt piękne, aby trwało dłużej, chociaż kto wie :lmao:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Postprzez erfea on 29 Sty 2004 15:10

Wytłumaczcie mi proszę co jest takiego w tej Nikicie... albo tak generalnie co jest w serialach... Jakoś nie mogę tego pojąć... chyba jestem inna, czy jak?! :crazy: :confuse:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Gina on 29 Sty 2004 17:58

O, czyli nie jestem jedyna która nie patrzyła na Nikitę ? :grin:
Ja tam do niej nic nie mam, po prostu nigdy mnie nie ciągnęło żeby to ogladac.
Ja patrze na Rodzinę Soprano (swoja droga, kto jeszcze pamięta jak moderatorzy to Capo byli ?ehh kiedy to było :grin: )
I np. dzisiaj będę patrzec dla czystej przyjemności patrzenia na Rodzinę zastępczą i Miodowe Lata. Dwa polskie seriale na które patrzę i które naprawdę lubię. No i czasem na Na Wspólnej, ale to raczej w soboty, kiedy puszczają cały tydzien, telweizor sobie "chodzi" a ja czasem zerknę...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film