Poza tym xiądz ode mnie chyba ze 3 miechy temu pożyczył 4 filmy na dvd i jeszcze ich nie oddał
A między innymi 7 lat w Tybecie 
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
A między innymi 7 lat w Tybecie 

Egipskie klątwy Film dokumentalny 2004-05-26 08:35 Planete
Egipskie klątwy Film dokumentalny 2004-05-31 00:20 Planete
W 1922 roku Howard Carter odkrył grób faraona Tutanchamona. Kilka miesięcy później archeolog zmarł. Podobny los spotkał kilku członków jego ekipy. Poszukujący sensacji dziennikarze uznali to za skutek klątwy rzuconej rzekomo na każdego, kto zakłóciłby spoczynek egipskiego króla. Z tą hipotezą nie zgadzają się naukowcy. Według większości z nich osoby, które weszły do grobu, zostały zaatakowane przez mikroby, przed którymi ich organizmy nie potrafiły się obronić. Do bajek nie należy zaliczać natomiast opowieści o klątwach egipskich.

Gina napisał(a):17:40 Tele 5 - Czynnik PSI
sdms napisał(a):Z tym Truman Show, to ciągle puszczają...
I dobrze, że się teraz dowiedziałam (obym tylko nie zapomniała...), bo w piątek program mamy dopiero po południu, a ja go lubię rano oglądać 

Days napisał(a): nigdy im nie daruje Euro 2000 gdyu najpierw zlamali nos Toldo a potem jeszcze ze niby oni lepsi... zaraza!!! jakby nie sedzia kalosz to by przegrali normalnie 0:1 w normalnym czasie..... szlag by ich.... tfu! zaraza!!!

dopóki Francja gola nie strzeliła, więc pewnie jakoś mi to łamanie nosów umknęło)... i tak mi zostało 

wczoraj tak dobrzxe nam szlo a dzis?beznadzieja grr...

?)
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
| Chciałbym się czegoś dowiedzieć o tym wspaniałym zespole Forum: Ogólna dyskusja Autor: adr Odp: 24 |
Jak się zmieniliśmy dzięki BJ? Forum: Ogólna dyskusja Autor: ania_ughr Odp: 18 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości