Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

)

Alive: Dramat w Andach (tvn, 21:15)

Days napisał(a):OMG a ja sobei nci nei poogladam bo musze sie uczyc.... tylko na Nikite mam czas - nowe odcinki puszczaja na TVN to sobie obgladam i lece sie uczyc.... co za zycie....
Błagam, powiedz co się dzieje! Dziś chyba poraz pierwszy od 2 tygodni obejrzałam Nikitę (za późno mam autobusy do domu) i praktycznie nic nie załapałam... Dlaczego Michael jest poza Sekcją (i ma długie włosy...), gdzie jest Madeline (czy jak to sie pisze...), kim był ten gość co go dziś zastrzelili (Nikita poszła z nim na kolację), Walter odszedł na emeryturę? Aha, jak Nikita trafiła do ojca? Ja nic nie wiem

Comte de la Fere napisał(a):W filmie "Alive: dramat w Andach" gra facet który jest w clipie "Always". Przyjrzyjcie się
Gośka napisał(a):A po Nikicie zaczyna sie Renegat

NiKKi Rebel napisał(a):Comte de la Fere napisał(a):W filmie "Alive: dramat w Andach" gra facet który jest w clipie "Always". Przyjrzyjcie się
a myślałam ze mam zwidy.. Ginuś, taki blondynek, dużej roli tam w sumie nie miał, ale on był jednym z tych którzy przezyli ...
![]()
)

)". Polecam.

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
| Chciałbym się czegoś dowiedzieć o tym wspaniałym zespole Forum: Ogólna dyskusja Autor: adr Odp: 24 |
Jak się zmieniliśmy dzięki BJ? Forum: Ogólna dyskusja Autor: ania_ughr Odp: 18 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości