Ten Grek z odsłoniętym pępkiem pozujący na Rickiego Martina obrzydził mi jedzenie paluszków (może lepiej bo po 20 niezdrowo
) i to co po nim wyszło chyba też..
GłosTatiany faktycznie jakoś dziwnie (czyt. brzydziej) dzisiaj wypadł.. Tak sobie myślę, że mieli by sto razy większe szanse jakby w tamtym roku czerwonowłosy nie maczałm swych paluchów w głosowaniu bo you may be in love jest/było piosenką niewatpliwie lepszą... no ale zobaczymy..
A teraz ja jestem w trakcie złorzeczenia na Polsat Sport.. Tak od godziny juz - bo kogo obchodzą mordobicia w .. no gdzieś tam w Polsce - dawać półfinał Ljubicic - Coria* z Hamubrga...
*mój argentyński mąż wygrał jakby kogoś interesowało (swoja droga skubaniec ma 22 lata i 19 letnią żonę - ah ci południowcy
- no i 18letnią rzecz jasna w Polsce 

17... liczyłam na więcej, ale się przeliczyłam
Najbardziej podobała mi się piosenka Brytyjczyków, ale oni też niestety za wysoko nie zaszli, potem niezła też Ukraina była
Dobry jeszcze był ten od Disco (nie pamiętam skąd), jak zaczął kręcić tyłkiem to myśłałam,że padnę 

Chyba już nie muszę dodawć, że mnie to też 'irytuje'.

Ale i tak nie przepadam za żadną z tych drużyn. Tylko mam nadzieję, że finał LM oglądnę.