W końcu wolni!!! (niektórzy)

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

W końcu wolni!!! (niektórzy)

Postprzez lucky on 25 Cze 2004 01:08

Hej! Koniec szkoły oczekiwał CHYBA KAŻDY :grin: Ja dzisiaj uwolniłam się ze szponów szkoły i ochotę na szalone wakacje. Chętnych zapraszam!!! We 9 rozpoczynam naukę w liceum o profilu pedagogicznym.
Czy ktoś z was zakończył już budę i co będziecie porabiać w wakacjach? :horns:

...NIECH ZYJE GREEN STREET ELITE....
Image
Awatar użytkownika
lucky
These Days

Od: 27 Mar 2004 00:45
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Days on 25 Cze 2004 01:35

dzis mialam ostatni egzam, jutro wyniki i jestem FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

na cale 3 miesiace lalalalala!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Evie on 25 Cze 2004 02:02

:(

Popadam w melancholijny nastrój...

To się co prawda skończy za tydzień, góra za półtora , tylko pytanie - jak.
:puppydogeyes: ja nie chcę iść do roboty...jestem na to za młoda :shiner:

W każdym razie - wszystkim życzę udanych wakacji :boogie:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez kawa on 25 Cze 2004 04:45

Evie napisał(a)::(

Popadam w melancholijny nastrój...

To się co prawda skończy za tydzień, góra za półtora , tylko pytanie - jak.
:puppydogeyes: ja nie chcę iść do roboty...jestem na to za młoda :shiner:

W każdym razie - wszystkim życzę udanych wakacji :boogie:

Ewelinko nie przejmuj się. Ja we wtorek mam pierwszy egzamin i się w ogóle nie ucze. :grin:
Wiem, że nigdzie sie nie dostanę i pewnie będę miała cały rok do tyłu :>

No ale w każdym razie proszę trzymac za mnie kciuki we wtorek i w czwartek!

No i niezapomnianych wakacji wszystkim zyczę!!!

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Go on 25 Cze 2004 06:05

Ja czekam już tylko na jeden egzamin z matmy... I też będę mieć wakacje :grin: Co prawda 2-3 dni po egzaminie to będą napady śmiechu + płaczu, bo będę czekać, czy mnie gdzieś przyjmą, czy nie, no ale liczę, że jakoś dam radę...

A co do wakacji, to już praktycznie wiem, co będę robić... Cały lipiec + początek sierpnia trenuje, tzn. wszlekie podstawowe ćwiczenia + skakanka + bieganie + chodzenie po drzewach :lmao: + planuję sobie kupić ciężarki + podciąganie na drążku... Poza tym będę się starać jak najwięcej kasy uzbierać, będę ładnie do rodziców się zwracać (to będzie najgorsze...), rezygnacja z wszelkich wyjazdów, poza jednym - tydzień na kursie skałkowym. Rozmawiałam z mamą i jest gotowa się na to zgodzić... A tak w ogóle, to już chyba wiadomo, na co się zapisuję na w-f podczas studiów :boogie: Na sztucznej ścianie zamierzam się jakoś wyszkolić i mam nadzieje, że przyszłego lata już mi się będzie dobrze wpsinało :grin:

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Anonymous on 25 Cze 2004 12:50

Na razie czekam na egzamin na lekarski, wyniki z biotechnologii i medyka, a potem idę do roboty w Muzeum Lotnictwa-na forsę nie mam co liczyć, ale kocham tam pracować- siadać w samolocie który zaczął II Wojnę Światową w powietrzu- niesamowite przeżycie. tak jak samo jak w samolotach, które były polską atomową pięścią, a wszystkich mieszkających blisko Krakowa i (w samym Kraku oczywiście też :grin: ) zapraszam na Pikinik Lotniczy do Muzeum, zapowiada się super zabawa
Anonymous

Postprzez bonfankaa on 25 Cze 2004 15:48

oh god...o 15 mam zakonczenie ale cos mi sie zdaje ze dyplomu nie dostane i bedzie poprawka :omg: :omg: no i wakacji nie mam juz niestety..praca itd...3majta kciuki dzis o 15 za mnie bym miala ten dyplom! :shiner:
evie ja tez mam ten problem bo z jednej str chce juz pracowac ale z drugiej czuje sie z amloda by lazic do roboty codzien itd.....wakacji wiec nie mam ..zacznie sie powazna praca plus studia zaocznie :(((

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Arha on 25 Cze 2004 16:11

Wolna jestem od wczoraj... Przez świętowanie wolności nie mogę iść dziś na osiemnastkę, ale może to i lepiej...

No to teraz przygotowuję się na odwiedziny Gośki, a później Londyn i bogowie, sprawcie, zebym tam Majkela nie spotkała.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez NiKKi Rebel on 25 Cze 2004 16:33

przed chwilą wróciłam z zakonczenia ... było nudno, gorąco i ciesze sie ze już woznych nie bede musiała oglądac :giggle: ... dostałam piekne świadectwo, śr. 4.71 + 71 pkt z examu, teraz tylko pozostaje lecieć w poniedziałek do 1 LO w St-ce :grin:

a co do wakacyjnych planów .. obowiązkowo na Przystanek Woodstock [oby tylko Closter tam zagrał ], moze też krótki wypad do Wiednia ... miał byc tez wyjazd do Londynu albo z kolega albo z kolezanka [opcja: kolega bardziej mi odpowiada :xkroplad:],ale chyba jednak sobie odpuszcze tlyko dlatego, że chce na jesieni skoczyć do Wiednia na koncert Nightwish :giggle2:

Gośka napisał(a):A co do wakacji, to już praktycznie wiem, co będę robić... Cały lipiec + początek sierpnia trenuje, tzn. wszlekie podstawowe ćwiczenia + skakanka + bieganie + chodzenie po drzewach :lmao: + planuję sobie kupić ciężarki + podciąganie na drążku...

to tak jak ja ... a cięzarki juz kupiłam [2 kg] :xkroplad:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Gina on 25 Cze 2004 21:10

Ah ah ah skończyłam drugą klasę LO
Ale to jest mniej istotne - istotne jest to, ze mama w końcu zadzwoniła do Itaki i jutro jadę wszystko załatwiać w biurze.. znaczy jedziemy...
LA VITA E BELLA :woot2: :woot2: :woot2:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Klaudia on 25 Cze 2004 21:22

Co skończyłam? Drugą klasę liceum.
Co zamierzam robić przez wakacje? Przede wszystkim muszę duużo ćwiczyć, mało i lekko jeść, żeby po wakacjach się pokazać w szkole z wagą 50 kg :grin: .
Druga sprawa to matura, zacznę już sobie powtarzać cały materiał z co poniektórych przedmiotów.
Miałam jechać jako opiekunka na kolonie, no ale niestety z kursu nic nie wyszło. Tylko czekam aż ogłoszą nowy.
Noo i mam wielką nadzieję na kurs prawa jazdy w te wakacje. 17.07 się zaczyna; już od kilku dni męczę rodziców, może się w końcu zgodzą :confuse:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Evie on 25 Cze 2004 21:26

No to ja mam chyba najpóźniejszy egzamin 7 lipca jak się dziś dowiedziałam (chociaż jeszcze nie wiem kiedy mam 1 ustny ale powiedzmy że też w tych okolicach).

Nad morze jadę z rodziną na 2 tygodnie a potem, chyba we wrześniu z moją paczką znowu nad morze (coś przebąkują że może góry, ale ja się nie dam!). I kolega wspominał o wykopaliskach archeologicznych więc jakby wszystko fajnie wyszło to może bym też trochę pokopała i zobaczyła jak to jest :mwahaha:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Postprzez Kourin on 25 Cze 2004 22:41

Lama cieszy się wolnością całkowitą i zupełną od tygodnia, kiedy to pojechała do Krakowa na Akademię Sztuk Pięknych, żeby się dowiedzieć, że za teczkę dostała punktów jeden na dziewięć możliwych :grin: Wbrew pozorom bardzo mnie to ucieszyło, najpierw poraziłam babkę wydającą dokumenty radosnym śmiechem, potem matkę moją szanowną poraziłam tym samym, a gdy usiadłyśmy w kanjpie nad wielkim, wspólnym talerzem pierogów i w radiu puścili "The Show Must Go On" lama stwierdziła, że jest to najpiękniejsza chwila w jej życiu. Wolna. Wolna. Wolna. A przedstawienie trwa dalej :grin:

W poniedziałek jadę zapisać się do policealnego studium plastycznego Collage, po którym będę mogła mówić, że mam zawód plastyka projaktanta ubioru, więc edukację mam zapewnioną. A co do planów wyjazdowych...

W przyszłym tygodniu jadę do Bydgoszczy, potem mam trzy tygodnie lipca, z którymi będę musiała coś zrobić (lama jest pomysłowa, da se radę), potem jedziemy na dwa tygodnie z rodzicielami do Italii. Ociec miał dość dziwną minę, gdy się dowiedział, czemu chcę tam jechać...

Lama: Łociec, jedziemy do Włoch?
Ociec: Włoch? Ale przecież tyle razy tam byliśmy, a poza tym ty nie lubisz leżeć na plaży.
Lama: Rany boskie, na plaży mogę poleżeć nad Bałtykiem! Ja chcę MUZEA włoskie pozwiedzać!
Ociec: :omg:
Usia: :rofl:

No. Potem trochę wolnego i jadę do domu, czyli do Londynu. Na trzy tygodnie. Jak mi przykro, że stracę tydzień nauki... Wracam w środku września i do szkoły.

Lajf iz bjutiful :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez bonfankaa on 26 Cze 2004 05:18

ahhh pisze do was absolwentka studium medycznego :horns: tak tak...jestem higienistka stomatologiczna :boogie: czyli ,,,,wakacje spedze w pracy no i zaoczne studia czekaja

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Evie on 26 Cze 2004 05:23

Bonia - gratulacje :boogie: :boogie: :boogie: Wiedziałam że ten dyplom dostaniesz :horns: Teraz musicie trzymać kciuki za mnie w środę. Albo lepiej jak ktoś może niech już zacznie - dobra energia się skumuluje :)
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Postprzez lucky on 26 Cze 2004 15:29

No to trzymajmy kciuki za Evie!

...NIECH ZYJE GREEN STREET ELITE....
Image
Awatar użytkownika
lucky
These Days

Od: 27 Mar 2004 00:45
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Kourin on 26 Cze 2004 16:04

Evie napisał(a):Bonia - gratulacje :boogie: :boogie: :boogie: Wiedziałam że ten dyplom dostaniesz :horns: Teraz musicie trzymać kciuki za mnie w środę. Albo lepiej jak ktoś może niech już zacznie - dobra energia się skumuluje :)

Lama trzyma kopytko - ponoć przynosi szczęście (miałam w szkole koleżankę, która przed każdym sprawdzianem czy odpytaniem przychodziła potrzymać mnie na kopytko :rofl:)

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez bonfankaa on 26 Cze 2004 16:21

ah jasne ze bedziemy 3mac kciuki!!! :)
kourin ah te twoje kopytka:)

Awatar użytkownika