Czy ktoś z was zakończył już budę i co będziecie porabiać w wakacjach?

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne

ja nie chcę iść do roboty...jestem na to za młoda

Evie napisał(a)::(
Popadam w melancholijny nastrój...
To się co prawda skończy za tydzień, góra za półtora , tylko pytanie - jak.ja nie chcę iść do roboty...jestem na to za młoda
![]()
W każdym razie - wszystkim życzę udanych wakacji

+ planuję sobie kupić ciężarki + podciąganie na drążku... Poza tym będę się starać jak najwięcej kasy uzbierać, będę ładnie do rodziców się zwracać (to będzie najgorsze...), rezygnacja z wszelkich wyjazdów, poza jednym - tydzień na kursie skałkowym. Rozmawiałam z mamą i jest gotowa się na to zgodzić... A tak w ogóle, to już chyba wiadomo, na co się zapisuję na w-f podczas studiów
Na sztucznej ścianie zamierzam się jakoś wyszkolić i mam nadzieje, że przyszłego lata już mi się będzie dobrze wpsinało 
no i wakacji nie mam juz niestety..praca itd...3majta kciuki dzis o 15 za mnie bym miala ten dyplom!

... dostałam piekne świadectwo, śr. 4.71 + 71 pkt z examu, teraz tylko pozostaje lecieć w poniedziałek do 1 LO w St-ce
],ale chyba jednak sobie odpuszcze tlyko dlatego, że chce na jesieni skoczyć do Wiednia na koncert Nightwish
Gośka napisał(a):A co do wakacji, to już praktycznie wiem, co będę robić... Cały lipiec + początek sierpnia trenuje, tzn. wszlekie podstawowe ćwiczenia + skakanka + bieganie + chodzenie po drzewach+ planuję sobie kupić ciężarki + podciąganie na drążku...

tak tak...jestem higienistka stomatologiczna
czyli ,,,,wakacje spedze w pracy no i zaoczne studia czekaja
Wiedziałam że ten dyplom dostaniesz
Teraz musicie trzymać kciuki za mnie w środę. Albo lepiej jak ktoś może niech już zacznie - dobra energia się skumuluje 
Evie napisał(a):Bonia - gratulacje![]()
![]()
Wiedziałam że ten dyplom dostaniesz
Teraz musicie trzymać kciuki za mnie w środę. Albo lepiej jak ktoś może niech już zacznie - dobra energia się skumuluje
)
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
| Ludzie którzy byli lub są fanami Bon Jovi od 18 lat !!! Forum: Ogólna dyskusja Autor: Anonymous Odp: 9 |
małe pytanko do tych którzy jadą na koncerty/albo już byli Forum: Ogólna dyskusja Autor: erka Odp: 3 |
III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Lubliniec 27-28 sierpień Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 74 |
Niektórzy ludzie są baardzo głupi Forum: Różne Autor: trapper Odp: 29 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości