Velvet Revolver.

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Postprzez Gina on 14 Kwi 2005 20:47

A skąd ci to przyszło ? Bo na odyssey nic nie zmienili....

a tak wogole to nad moim wyjazdem zaczyna rozciagac sie wielki znak zapytania, ale to tak btw :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Arha on 14 Kwi 2005 21:05

Gina napisał(a):a tak wogole to nad moim wyjazdem zaczyna rozciagac sie wielki znak zapytania, ale to tak btw
Ejjj no, masz jechać, Wielka Arha rozkazuje :grin: :grin: :grin:

I Proszę Arhy nie schizować takimi rzeczami, bo na Odysseyu rzeczywiście nic nie pisze, z resztą 10 czerwca mi wybitnie nie robi :crazy:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez cRaSh on 14 Kwi 2005 21:16

Zanim cos napisze to zrodla sprawdzam, wiec wiem, ze nigdzie o tym nie wspominaja :>
a dostalem : ten obrazek jw i
Wejście na koncert od godziny 19:00
Dodatkowe informacje o koncercie http://www.odyssey.pl oraz office@odyssey.pl
Patronat medialny:

------------------------------------------------------------
List przekazany przez Wirtualną Polskę w imieniu firmy:

Music Marketing Sp zoo
ul. Puławska 26 m.2
02-512 Warszawa

od marta@musicmarketing.pl
http://www.musicmarketing.pl
strona wyglada znajomo? :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Gina on 15 Kwi 2005 01:16

cRaSh napisał(a):Zanim cos napisze to zrodla sprawdzam, wiec wiem, ze nigdzie o tym nie wspominaja

a czy ja gdzies napisalam ze Cie podejrzewam o to, ze nie sprawdziles ? :grin: Ja tylko stwierdzilam fakt :D
i ten, w takim razie to mi sie jakims bledem wydaje (chociaz, poniewaz tak mi sie wydaje to to sie moze okazac prawda.. whateva :P) bo jakby mialy byc jakies zmiany to chyba najpierw by byly na stronie zajmujacej sie organizacja koncertu, right ?
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 15 Kwi 2005 18:26

no wiem, dlatego sie pytalem tutaj, moze ktos (Arha :grin: ) wie cos wiecej :>
Inna rzecz, że pewnie dużo osob ze skrzynka na WP to dostalo... wiec jak to blad to gratulujemy pani Marcie z MusicMarketing (aka Odyseey).

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 06 Maj 2005 00:09

Velvet Revolver nie przyjedzie

2005-05-05 (czytana: 351 razy, komentowana: 8 razy)

Zespół Velvet Revolver nie przyjedzie do Polski w zapowiedzianym terminie. Organizująca koncert agencja Odyssey odwołała planowaną na 28 czerwca imprezę.

Supergrupa, w której skład wchodzą dawni muzycy formacji Guns N'Roses i Stone Temple Pilots, miała dać show w katowickim "Spodku". Przypomnijmy, że kapela promuje obecnie swój debiutancki album "Contraband" w trakcie światowego tournĂ(C)e.

Przyczyny odwołania koncertu Velvet Revolver są na razie nieznane.

(megafon.pl)

Odyssey potwierdzilo,
Uwaga !!!
Z przykrościa informujemy, że zespół Velvet Revolver odwołał koncert w Polsce. Wiecej informacji przekazemy jak najszybciej.

Bilety prosimy zwracać w miejscu zakupu do 12 czerwca lub wymienić do 31 marca 2006 na inny koncert organizowany przez Odyssey z wyjątkiem U2

To jest ten kraj popatrz, popatrz, popatrz sam, dobrze go znam, kochanie dobrze go znam...

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 06 Maj 2005 00:52

o ja.... trzeba bedzie kupic tooooooooooooooooooooooooooone alkoholu zeby usmiezyc wampirowy bol.... :|

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 06 Maj 2005 03:16

Żaden alkohol tu nie pomoże.

Jestem wściekła.

Jestem po prostu wściekła i to do granic możliwości. Bardziej niż 10 minut temu.

Idę, zanim nabluzgam.

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Gina on 07 Maj 2005 01:29

A ja sie zastanawiam.. why :>
Jako ze nie wiem nic wiecej, poza powyzszymi informacjami to tak sobie mysle.. za malo biletow poszlo ? I nie chcieli grac przy 200 osobach ? No bo kurde, jak juz zaplanowana trasa byla to co to za glupie zmiany w ostatniej chwili ? :confuse:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 07 Maj 2005 18:04

Przynajmniej nie mam już dylematu: Slayer (30.06) vs. VR (28.06)

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Od: 09 Lip 2003 06:31

Postprzez Tico on 07 Maj 2005 21:53

Ja myślę że to kwestia biletów. Tegoroczny sezon koncertowy w Polsce wygląda nadzwyczaj dobrze. Zapełnić spodek przez zespół, który nie ukrywajmy ale wielkiej rzeszy fanów jeszcze nie ma to rzecz niezmiernie trudna. Myślę że to było powodem odwołania koncertu.
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez Days on 07 Maj 2005 22:13

no ale popatrz - byc moze Velveci nie maja tylu fanow, ale chociazby starzy fani Gunsow zaloze sie, ze poszliby tylko po to, zeby zobaczyc Slasha i Duffa, czyli odbic sobie to, ze Gunsi w Polsce nigdy nie grali... skoro juz wyznaczyli koncert na Polske to musieli miec jakis marketing zrobiony i wiedziec, ilu ludzi moga sie spodziewac... wiec do mnie to ze za malo ludzi kupilo bilety nie przemawia... :|

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Tico on 07 Maj 2005 22:31

A ja jednak tłumacze to sobie biletami...Odyssey to zbyt poważna Agencja by odwoływać sobie koncerty z byle powodu....nie wiem, nie ukrywam, że w sumie zbytnio mnie to nie interesuje bo jade już na Maidenów i U2 a z większą chęcią niż na VR pojechałbym jeszcze na Soulfly'a, Slipknota czy choćby Green Daya. Mimo to jednak łącze się ze wszystkimi cierpiącymi w bólu, bo to ból jest straszliwy...
Awatar użytkownika
Tico
przyjaciel

Od: 28 Lut 2003 02:19
Miejscowość: Hill Valley

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 08 Maj 2005 07:14

Days napisał(a):no ale popatrz - byc moze Velveci nie maja tylu fanow, ale chociazby starzy fani Gunsow zaloze sie, ze poszliby tylko po to, zeby zobaczyc Slasha i Duffa, czyli odbic sobie to, ze Gunsi w Polsce nigdy nie grali...

Nie inaczej!

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Postprzez Gina on 08 Maj 2005 11:45

Jon Bon Jovi '87 napisał(a):
Days napisał(a):no ale popatrz - byc moze Velveci nie maja tylu fanow, ale chociazby starzy fani Gunsow zaloze sie, ze poszliby tylko po to, zeby zobaczyc Slasha i Duffa, czyli odbic sobie to, ze Gunsi w Polsce nigdy nie grali...

Nie inaczej!

A właśnie niekoniecznie. Znam wiele osob, ktore mimo swojego mniejszego/wiekszego uwielbienia dla Gunsow na VR nie mieli najmniejszego zamiaru sie wybrac. Zreszta, wsrod ludzi ktorym sie piosenki Velvetow spodobaly tez nie spotkalam jakiejs znaczacej liczby ktora chcialaby lub juz postanowila na ten koncert pojechac...

I wiesz, ja sie nie znam ale marketing marketingiem ale rynek i znaczna wiekszosc ludzi wcale nie okazala jakiegos wielkiego hurraoptymizmu po ogloszeniu informacji o koncercie...
A po za tym w naszym kraju naprawde wielu ludzi jeszcze o velvetach nie slyszalo :shiner:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 08 Maj 2005 18:18

Szanowni Państwo,
Z przykrością informujemy, że zespół Velvet Revolver odwołał koncert w katowickim Spodku zaplanowany na 28 czerwca 2005 roku.

Powodem tej sytuacji jest podjęcie przez zespół decyzji wystąpienia na festiwalu Roskilde na pomarańczowej scenie 30 czerwca br dla 70 000 osób.

Występ na tym festiwalu i dla tak ogromnej rzeszy publiczności jest zawsze wielkim wydarzeniem dla każdego zespołu czy artysty i wymaga specjlanego przygotowania. Dlatego zespół zdecydował, że potrzebuje parę dni wolnych, by przygotować się kondycyjnie i technicznie do tego wydarzenia.

Postanowili jedynie nie odwoływac występu w Pradze, gdyż tam grają przed Ozzym Osbournem i Black Sabbath, a taki koncert z wielu oczywistych względów jest bardzo ważny.

Od wczoraj wraz z zespołem gorączkowo pracowaliśmy nad znalezieniem nowej daty w najbliższym terminie. I przez chwilę była nadzieja na przełożenie koncertu na 21 lub 22 czerwca. Niestety okazało się, że w tych jedynych dniach, kiedy zespół mógłby zagrać w Polsce, katowicki Spodek ma już zaplanowane inne imprezy.

Jeśli pojawi się nowa możliwość zorganizowania koncertu w innym terminie to będziemy wszystkich natychmiast informować. Bilety na koncert można zwracać do 12 czerwca w miejscy zakupu lub do 31 marca 2006 roku wymieniać na inny koncert organizowany przez Odyssey z wyjątkiem U2.

Z poważaniem
Odyssey

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 08 Maj 2005 18:25

Taa, no i powod swietny, czytalem o tym na forum VR, ale nie myslalem ze to prawda :ohmygod:

Kolejny raz zostalem sprowadzony na ziemie. Nawet nie chce mi sie nic na ten temat pisac..

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Arha on 09 Maj 2005 01:24

Znam wiele osob, ktore mimo swojego mniejszego/wiekszego uwielbienia dla Gunsow na VR nie mieli najmniejszego zamiaru sie wybrac.
Sejm hir...

No nic, ja się nie wypowiadam, bo serio strasznie mi zależało na tym koncercie, na zobaczeniu moich bogów na żywo... no właśnie, ha-ha-ha, moi bogowie. Moimi bogami to oni byli do czwartku. I właściwie koncert koncertem, ale ja właśnie straciłam idoli.

Wiem, że brzmię jak przygłup, ale po tym jak się wyzbyłam złudzeń co do wpływu BJ na moje życie miałam nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy. Jak widać... jak widać Arha musi przestać wierzyć w cuda i sex, drugs rock n' roll i uwierzyć w potęgę pieniądza.

Idę się uczyć.

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 09 Maj 2005 01:56

Na pewno przyjadą jeszcze... Tylko później. Cierpliwości...

PS: Ja już rok czekam na koncert Ozzy'ego, który był odwołany przez Jego wypadek na quadzie :(

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Postprzez LoRdI on 10 Maj 2005 00:03

Days napisał(a):no ale popatrz - byc moze Velveci nie maja tylu fanow, ale chociazby starzy fani Gunsow zaloze sie, ze poszliby tylko po to, zeby zobaczyc Slasha i Duffa, czyli odbic sobie to, ze Gunsi w Polsce nigdy nie grali... skoro juz wyznaczyli koncert na Polske to musieli miec jakis marketing zrobiony i wiedziec, ilu ludzi moga sie spodziewac... wiec do mnie to ze za malo ludzi kupilo bilety nie przemawia... :|

własnie
fanem Gunsow jestem moze nie ogromnym ale jednak, a VR nie jakos mi ten zespoł nie pasuje - szczegolnie wokal. na koncert sie wybierałem ale tylko dlatego ze mam blisko i chciałem zobaczyc Slasha live.
co do ilosci biletów to nie to sprzedawały sie dobrze wiec nie w tym problem
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Od: 17 Lis 2004 02:37

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Powróć do Music, Music