V Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Katowice, 29 październik

Spotkania i zloty, czyli życie fanów w realnym świecie.

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów

V Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Katowice, 29 październik

Postprzez Ricky Skywalker on 17 Paź 2005 02:12

Jak napisałem na stronie głównej, nasze zloty nabrały zadziwiającej wręcz regularności - w związku z przedstawionym przez Was na ostatnim zlocie wnioskiem (jednomyślnie przegłosowanym zresztą) będą się odbywać (przynajmniej na razie) nie jak planowałem co 5-7 tygodni, a co 4-5. News już jest, więc wszelkie pytania, komentarze, itp. proszę zamieszczać w tym temacie lub dzwonić pod numer, który dawno powinniście mieć zapisany w kochanych komóreczkach - 509093360 ;)

Pozdrowaśki :)

PS. A tu macie mapkę:

Image

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Colleen on 19 Paź 2005 02:55

Ech... Znowu belka... ;) Ja będę jak zwykle :grin:

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez Ricky Skywalker on 27 Paź 2005 01:50

No, to chyba zmienimy lokal ;) Jeżeli życie pozwoli (czyt. ów lokal będzie już otwarty) prawdopodobnie udamy się do lokalu Źródło przy ulicy Sobieskiego (mapka, fioletowa kropka). Oczywiście, warunkiem jest, aby nie było zamknięte. Ale jakoś sobie poradzimy nawet i w takim przypadku. Dlatego apeluję do ew. spóźnialskich o sprawdzenie, czy mają zapisany mój numer :)

Image

[ Dodano: 26 Paź 2005 20:50 ]
No i jeszcze jedna zmiana: zaczynamy jednak nie o 13:00, a o 14:00. Za uwage serdecznie dziękuję ;)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez LoRdI on 28 Paź 2005 03:05

chyba nie dam rady, ale wszystko sie wyjasni jutro...
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Od: 17 Lis 2004 02:37

Postprzez Ricky Skywalker on 30 Paź 2005 00:43

Cóż mogę powiedzieć... już po zlocie. Jak zwykle, było bardzo miło. Mimo najmniejszj jak dotąd na zlotach oficjalnych liczby obecnych, uważam, że naprawdę warto było przyjść, podyskutować i ogólnie - zobaczyć znów wasze twarze ;)

Informacje o kolejnych zlotach już wkrótce :)

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów