UWAGA NA MTV!!!!!!!

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

UWAGA NA MTV!!!!!!!

Postprzez bonfankaa on 20 Sie 2002 22:33

uwaga wszyscy fani bj :D na MTV nowa piosenka "everyday"na polskiej liscie MTV we wtorek o 17...(dzis) ich piosenka pojawi sie jako rezerwa!!!!niedlugo wiec bedzie mozna glosowac na ten kawalek by mogl odniesc sukces na szczytach tej listy!! a wiec do dziela!!!!! :grin:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Pivek on 21 Sie 2002 01:32

Co do teledysku to mam go na kompie (nie jest to wersja ta z ZDF) tylko, że nie mogę go wgrać na komnatę bo nie mogę się tam zalogować na FTP. Teledysk zajmuje 2,2 MB (nie pomyliłem się: 2 megabajty bo jest w formacie Real Video - do jego odtwarzanie trzeba najnowszego RealOne Playera).

Artur Piwkowski
arturpwk@friko5.onet.pl
Awatar użytkownika
Pivek
Get Ready

Od: 02 Cze 2002 16:05
Miejscowość: Krak

Postprzez brenda on 21 Sie 2002 16:10

Zgadbijcie co było wczoraj o 21:20 na MTV :grin:
TAAAAK, widziałam w całości. Przyzwyczaiłam się do tych sportowcóe jak do szeptów Kiss Fm, ale nie no po prostu super. Trochę kojarzy mi się z These Days. Jednak uważam, ze na TD Jon wyglądał ślicznie, a tu hmmm pierwszy raz oglądałam klip kilkanaście razy żeby popatrzeć na Tico.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez OLkA on 21 Sie 2002 18:08

Taaaak... Teledysk tylko śmiga w Real Playerze. A pro po teledysku to z moich obserwacji wynika, że na MTV (niemieckim) leci zwykle około 10:00. Nie wiem, slaczego ale to już moja taka sobie sprawdzona metoda, ponieważ wcześniejsze piosenki BJ leciały również około 10. Zbieg okoliczności czy coś? Nie mam pojęcia. W każdym bądź razie dzielę się tym czym mogę :)

You see things; and you say, "Why?". But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
Image jersey@op.pl # GG: Image 690060 # http://www.gallery.glt.pl
Awatar użytkownika
OLkA
przyjaciel

Od: 01 Mar 2002 23:09
Miejscowość: Przeworsk

Postprzez Pivek on 21 Sie 2002 21:00

Teledsyk jest już na komnacie. Zripowałem go z tego serwera gdzie można było go obejrzeć.

Artur Piwkowski
arturpwk@friko5.onet.pl
Awatar użytkownika
Pivek
Get Ready

Od: 02 Cze 2002 16:05
Miejscowość: Krak

Postprzez bonfankaa on 21 Sie 2002 22:12

nio ehem ja nagralam wczoraj 3 razy a co?heheh po co przewijac jak lepiej miec kilka razy? :grin: a jeszcze na mtv classic byl o 15 teledysk richa "hard times come easy" :grin: wiec bylam happy hehe caly dzien :) i to mi umilalo nauke :P podoba mi sie to!!hehe "change everybody is feelin strange .."

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez Arha on 22 Sie 2002 17:28

Grrr, wielkie dzięki. Tylko że mi karta do wizji zdechła i g**no oglądnę a nie Everyday. Luuudzie to nie fair!!!

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez erka on 22 Sie 2002 19:56

A kiedy mi net wysiadł to z nudów zaczęłam oglądac tv i w poniedziałek siedze sobie rano, klikam po kanałach i nagle aaaaa o qrcze Everyday, potem widziałam to jeszcze spoooro razy. Zazwyczaj leci w nowościach mtv classic , wieczorem na mtv PL i rano też na polskiej w mtv select. Aha- co do mtv select- wysłałam dla jaj esemesa z pozdrowieniami hehe dla Was i oczywiście jakimś zdankiem w styl Bon Jovi rulez i w szoku byłam kiedy to pokazali :grin: Tylko że lekko "wycieli " moją wiadomość. Wysłąlam razem 3 smsy i pokazali wszystkie, podpisałam się erka- skrócili mi do "E". Napisałam że pozdrawiam wszystkich z http://www.bonjovi.komnata.pl- adres mi wycieli chamki jedne... :bad-words: A mogłaby to byc dobra reklama.

W każdym razie strasznie fajne uczucie kiedy między textami "hip hop górą", "pozdrawiam miśka z Warszawy"itp. pojawił sie text o Bon Jovi :grin: :grin: :grin:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez ŻONA_DŻONA on 22 Sie 2002 20:41

Aha- co do mtv select- wysłałam dla jaj esemesa z pozdrowieniami hehe dla Was

Widziałam to erka , myślałam ,że to ktoś z Was i jak widać nie pomyliłam się , dziękuję . Wcześniej sama chciałam wysłać takie pozdrowienia ,ale odkładałam to ciągle , jeszcze raz dzięki :wink: .

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez bonfankaa on 23 Sie 2002 07:35

na european top liscie ta ich piosenka jest jako rezerwa wiec musimy pilnowac jak sie pojawi na lscie by glosowac :D co do polskiej listy to takze jest na rezerwie wiec takze nie spuszczajmy z niej oczu :grin:
a co do pozdrowien to nie widzialam tego a zaluje hehe a co tam napisalas na marginesie?

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez erka on 23 Sie 2002 19:46

Hmm...teraz dokładnie nie pamiętam. Wysłąłąm 3 smsy. Napisałam że pozdrawiam wszystkich z http://www.bonjovi.komnata.pl, potem cos Bon Jovi rulez, pozdrawiam nie wiem- fanów czy coś takiego i jeszcze jeden podobny. Serio- myślalam że oni losują które smsy dadzą na wizji ale dają jak widać wszystkie. No i sie opłacało :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez bonfankaa on 23 Sie 2002 23:02

a powiedz mi czy od razu jak wyslesz to sie pojawiaja?czy musisz odczekac nawet kilka godzin by to zobaczyc?umowmy sie ze podczas everyday kogo stac pusci pozdrowienia na mtv..to by bylo cool!

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez erka on 23 Sie 2002 23:47

To leci na następnej piosence, czasem 2 do przodu- czyli w sumie bardzo szybko. Ale jakbym wysłała na Everyday to by sie nie pojawiło na niej, tylko na tej nastepnej- więc trudn trafic. Ale można próbować i sie uda :grin:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Gina on 20 Wrz 2002 20:02

everybody !!!!!!
jak ktos ma mtv germany to niech wlacza - w tej chwili runaway leci - no i po za tym kilka godzin with bon jovi !!!!!

a w niedziele podobno (teraz tata mi wpadl heheh) again - o 23 cos ma byc.... :-))))
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja