Uroda

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Days on 28 Lip 2004 04:31

Ginus ta blondyna Trappa to Maria Bello :D i moim zdaniem rzeczywiscie jest calkiem ladna... lubie ja :D belluci nie lubie i uwazam ze jest beznadziejna i w ogole bleh....

natomiast hm... to troche dziwne klocic sie z facetem o to ktora kobieta jest ladniejsza ale IMHO nie ma ladniejszej niz:
Image
ale ja mam faze wiec nie wiem czy powinnam sie wypowiadac na ten temat.... :boogie: :boogie: :boogie:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez trapper on 28 Lip 2004 21:20

Trapp ale to nie jest tak, ze trzeba do czegoś takiego dojrzeć

Nie, bejbi, tu trzeba mieć odrobinę poczucia własnej wartościi radości z tego,że się wygląda jak wygląda,a nie robić z siebie coś takiego
Image Bo to już jest żenujące, ja wolę normalne dziewczyny, a nie takie coś jak to co wyżej lub:
Image

A przy okazji Marii Bello- jest w połowie Polką, co na pewno w jakimś stopniu dużo mówi o przyczynie jej urody

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Gina on 28 Lip 2004 21:30

trapper napisał(a):
Image

ajj boli.. to jest prawdziwe ? (tzn liczbę mnogą powinnam dać ale tylko słowko TO mi chce spod palców wyjść...)
Ja nie myślałam o aż takich.. skrajnościach :crazy: Przecież coś takiego moze podobac się tylko ludziom z jakimiś odchyłami... :confuse:

Days - piekna fotka ! Fajna z niej kobitka noo ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez trapper on 28 Lip 2004 22:43

Zdjęcie tak,a te dwa.....eeee.....to efekt pracy chirurga plastycznego (i chyba hydraulików sądząc po ilości silikonu), ja też miałem w swoim zyciu taki okres, że oprócz dziewczyny z chudą dupcią, dużymi cycuszkami, fajną buzią i kasy to nic mi w życiu nie trzeba, a potem spojrzałem w jedne oczy i wszystko się zmieniło.

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Postprzez Days on 28 Lip 2004 23:15

trapper napisał(a):Image
A przy okazji Marii Bello- jest w połowie Polką, co na pewno w jakimś stopniu dużo mówi o przyczynie jej urody

OMG!!! :omg: :omg: :omg: skad sie tacy ludzie biora?? :confuse:
ja wiedzialam ze ludzie sa popieprzeni ale zeby az TAK???

a co do Marii to nie wiedzialam o jej polskich korzeniach, ale jak najbardziej jej sie to chwali :D

Days - piekna fotka ! Fajna z niej kobitka noo ;)

tez tak mysle... tzn fotka akurat jakas taka - pierwsza lepsza co mi wczoraj w rece wpadla :D ta ponizej pewnei wszyscy kojarza :D
Image
IMHO jedna z ladniejszych :D kiedys gdzies widzialam jeszcze kilka ladnych (tzn na kompie mam pelno ale chodzi mi o takie na serwerze... bo mi sie nei chce uploadowac ;P) to moze jeszcze kiedys :D (mam faze jak nic!)
z tego co wiem Andrea Jane Corr jest rodowita Irlandka z dziada pradziada :D co niektorym moze sie wydac dosc dziwaczne - wszak w powszechnej swiadomosci tkwi stereotyp ze wszyscy irlandczycy sa rudzi i piegowaci... otoz... rudzi i piegowaci sa nie celtyccy (rodowici) irlandczycy ale potomkowie wikingow, ktorzy notorycznie podbijali wyspy gdziestam kolo V-X w. mniej wiecej :D ale mniejsza oto.. Andy wiec (podobnie jak jej sis i brat) raczej jest z tych celtyckich irlandczykow i moze to troche tlumaczy jej urode (hm... Tuatha De Dannath? Aen Sidhe?? :D) whatever... mam faze wiec prosze mi wybaczyc :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 29 Lip 2004 02:00

rudzi i piegowaci sa nie celtyccy (rodowici) irlandczycy ale potomkowie wikingow, ktorzy notorycznie podbijali wyspy gdziestam kolo V-X w. mniej wiecej :D ale mniejsza oto

to to by mi się nawet z Thorgalem zgadzało :)
by the way tematu o urodzie : Thorgal to jest gość :xkroplad:

Trapper czyli tak jak mówiłam jednak.. trzeba dojrzeć, albo spotkać odpowiednią osobę...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Klaudia on 08 Sie 2004 23:55

Ten konkurs to chyba niewypalił? ;)

Dobra, moje najnowsze odkrycie, tzn nie znów takie najnowsze, w każdym razie... fajne :grin:
Image
Paweł Małaszyński

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez trapper on 09 Sie 2004 00:22

Tak Ginuś trzeba dojrzeć, ale czemu to dojrzewanie trwa tak długo i jest tak bolesne?

Awatar użytkownika
trapper
mod

Postprzez Days on 12 Sie 2004 21:16

Klaudia: ciacho!!! ale ja skads znam to ciacho :confuse:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez kawa on 12 Sie 2004 21:31

Days napisał(a):Klaudia: ciacho!!! ale ja skads znam to ciacho :confuse:

Może z M jak Miłość :grin:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Days on 13 Sie 2004 01:13

kawa napisał(a):
Days napisał(a):Klaudia: ciacho!!! ale ja skads znam to ciacho :confuse:

Może z M jak Miłość :grin:

hm... takie ciacho w tym serialu?? a co on tam robil?? chociaz z drugiej strony w tym sreialu gra kilku swietnych aktorow... hm....

ale on ciacho jest jak nie wiem co :D te wlosy :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Klaudia on 13 Sie 2004 02:25

i w "Na dobre i na złe" ponoć grał :grin:
Ja go znam z filmu "Biała Sukienka"

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Days on 05 Wrz 2004 19:52

szukalam dlugo.... bardzo dlugo.... juz zaczynalam sie zastanawiac, czy to ze mna jest cos nei tak, czy z tymi facetami :confuse: ale wreszcie jest!!!! JEST !!! MOJ Perfect Man przynajmniej na najblizszy miesiac :) w sumei to juz byl nim wczesniej (jakby mogl nie byc po Amores Perros czy Y Tu Mama Tambien?) ale jakos mi sie zapomnialo, ale teraz jest faza na La Mala Educacion i sie mi przypomnial....
niesamowity, jedyny w swoim rodzaju GAEL GARCIA BERNAL
Image
Image
Image

prawda, ze ciacho??? :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez bonfankaa on 05 Wrz 2004 20:53

hmmmm ciacho?no dla mnie troszke nosek sie nie podoba ale tak to moze byc ;) szukam ja ciacha ale..bedzie ciezko!!!bo wielu aktorow mi sie podobalo np ten co gral anakina ;] np Hayden Christensen

Image
http://haydensgurl.1colony.com/images/hayden_sitting_down_in_life_as_a_house.jpg
http://haydensgurl.1colony.com/images/very_very_very_very_hot_hot_hot_pic_of_hayden.jpg

Image

niom ciacho;)

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Days on 06 Wrz 2004 00:12

co masz do mojego kochanego noska :pokoj: :pokoj: :pokoj: :D LOL :D

a Haydena jak nie lubie za Anakina tak go lubie za ten usmiech :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez NiKKi Rebel on 06 Wrz 2004 00:23

very_very_very_very_hot_hot_hot_pic_of_hayden.jpg

:lmao:

Hayden w ciemnych włosach nawet przyzwoicie wygląda. Natomiast w jasnych wygląda tragicznie... i szalenie mi przypomina Chada Murraya w versji z krótkimi włosami [w których wygląda przeciętnie click .. nie to co z długimi:

Image

wiecej tutaj >>>> click

[serducho]

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Gina on 30 Wrz 2004 23:40

ciacho Nikki w dłuższych włosach rządzi :horns: - reszta - bez emocji

Gina się spaliła przed chwilą... jak obejrzała TE fotki :
1 2 3 4 5 6

1 2 3 4
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez bonfankaa on 07 Paź 2004 01:55

no nikki kurcze masz racje!!! :):)

ale wole go w krootszych wloskach ;] na tamtej focie wyglada apetycznie :)

ja dzis znalazlam kolesia w necie ktory jest jednym z tych hoppersow w anglii...adrian ty chyba wiesz o co chodzi...dal linka o kumplach co uprawiaja sport exreme no i tam weszlam na str fr a tam na filmik o takim kolesiu..niedosc ze slodki to i taki wygimnastykowany :D a cialko ma super!

http://www.freewebs.com/andytayloruk/sidekick.htm
http://www.freewebs.com/andytayloruk/B+W.htm
http://www.andy-taylor.8k.com/andytaylor.red.htm

fajnych ma kumpli!!! :grin:
Image
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04

Postprzez Magdusia on 20 Lis 2004 04:35

NiKKi Rebel napisał(a):
Gina napisał(a):zawsze się zastanawiałam why to Keri jest tak bardzo kojarzona z tym klipem, bo ta brunetka o wiele większą rolę tam odgrywa... :grin:

chyba dlatego, ze Keri jest w ogóle bardziej znana, a brunetki nawet imienia nie znamy :lmao:
Ależ znamy imię brunetki, a nawet nazwisko :grin: Carla Gugino a TU macie jeszcze zdjątko. Grała w "Małych agentach" (sisotra strasznie lubiła ten film i siłą rzezczy wiem kto tam gra :lmao: ), a widziałam ją jeszcze w filmie "Szalony zięć" :rofl: (oglądałam to jak byłam mała).

No i żeby było troszkę na temat :grin: Faceci, którzy mi się podobają to:
Johnny Depp
Viggo Mortensen

Jared Padalecki
no i moja miłość od jakichś 2 miesięcy-> Chad Michael Murrey o którym wspominała już Nikki

Chwilowo nikt więcej mi do głowy nie przychodzi, więc jakbym doznała jakiegoś olśnienia to dopiszę.

Image
Awatar użytkownika
Magdusia
Wanted Dead Or Alive

Od: 30 Mar 2003 21:29

Postprzez Arha on 20 Lis 2004 05:43

Yyyy... na teledysku była ładniejsza :grin:

A ja tak patrzę smętnie na zdjęcia Jamesa Deana. W takiej postaci znajduje się na ścianie mojego pokoju, nawiasem mówiąc. Straszna szkoda, ze tak młodo umarł. Ale z drugiej strony... nie wiem czy chciałabym go oglądać na stare lata. Wystarczy mi widok grubego i schorowanego Marlona.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne