Uroda

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Days on 29 Paź 2006 19:46

Gina napisał(a):Days ten pierwszy to od Lancelota już się zorientowałam ale ten Hugh to nie wiem kto to Wink

ten sam film - Hugh Dancy gral Galahada w Krolu Arturze, teraz ma grac w Elizabeth 2 z tego, co pamietam... slodziutki mlodzieniec XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 16 Sty 2007 22:30

Image
nie zebym miala jakas obsesje na punkcie starzenia sie ostatnio, ale chyba ktos lekko polecial :P Zdjecia z "wczorajszych": Zlotych Globow (i oczywiscie nie mowie o tym straszydle po prawej :P)

na pocieszenie :
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 17 Sty 2007 00:18

ehhhh Sawyer :pray: :pray: :pray: :pray: ale tez wyglada jakby polecial w latach... kurze lapki ma a raczej LAPY XD ale doleczki boskie :]

"straszydlo" po prawej moim zdaniem ladnie wyszlo, a Brad coraz bardziej przypomina Redforda... przynajmniej na tym zdjeciu... i przynajmniej mi.

a co sie dziwisz, ze polecial w latach - babel widzialas?? tam dopiero jest leciwy.

w ogole que tal globy wczoraj? ide poszukac.

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 19 Sty 2007 07:03

Jeszcze nie widzialam ale z jakis tam reklamowek to w sumie lepiej wygladal niz na tym zdjeciu przynajmniej - moze jakby mial jakis lekki zarost - a tak to beznadziejnie. (mama uznala ze bierze przyklad z Angie XD)

I hehe ja wiem ze mam/mamy uprzedzenia ale dla mnie Jolie wygalda znowu jak wtedy co na oskarach sie z bratem calowala - rodzina adamsow 2 w sensie :>

I no byly Globy byly, GA nagrode dostalo ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 19 Sty 2007 18:25

Gina napisał(a):moze jakby mial jakis lekki zarost

no w babel ma zarost :p ale czy ja wiem... dla mnie wyglada ok... tylko mam nadzieje, ze skoro taki podobny do Roberta, to sie nie zestarzeje tak jak on...

a w sumie nie pamietam jak Angie wygladala na Oskarach wtedy, ale tu mi sie podoba, w sensie imho ladnie wyszla.

i ta wiem, ze GA dostalo :boogie: i wiem, ze Babel dostal :boogie: :boogie: :boogie:
reszta mnie nie rusza - glownie za sprawa tego, ze Borat dostal dwie :|

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 20 Sty 2007 16:59

hm nie moge znalezc teraz zadnej fotki Angie. Moze potem mi wpadnie

I co, mowisz ze nie byloby high five z Boratem Sagdiyevem z twojej strony ? :lmao:

I no wiem ze Brad mial zarost w Babel - i mowie wygladal lepiej - na tych urywkach ktore widzialam w kazdym razie :D i nie no, mysle ze jest jeszcze jakas nadzieja dla niego w zwiazku z tym starzeniem sie, a to byl jakis taki wypadek przy pracy ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 20 Sty 2007 17:39

Angie wyglada tutaj jak figura woskowa w sumie, ale no, ostatnio ogladalem girl interrupted i tam byla boska, wiec czuje sie zaspokojony i i jej wybaczam XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 20 Sty 2007 19:04

Image
dla mnie chyba jednak lepiej tam wyzej... w ogole jako ze u ciotki jestem to sobie poczytalam plotkarskie gazety i w gali byly zarabiste zdjecia ichnie z Kambodzy. Bosko wygladal w chustce na glowie. co jak co ale moj maz moglby tak w tym wieku wygladac....

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez trapper on 21 Sty 2007 17:50

Ale jego twarz dalej wygląda na nieskażoną myślą.....

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Gina on 21 Sty 2007 17:59

taa bo Brad taaaki glupi przeciez :>

I nie, zdecydowanie lepiej na tym screenie z filmu ;)
I jaaa nie widzialas tych skanow ? One z jakiejs wiekszej amerykanskiej gazety byly - cala sesja w sensie. I faktycznie w chustce wygladal fajnie :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 21 Sty 2007 19:46

Gina napisał(a):taa bo Brad taaaki glupi przeciez

no jak taki przystojniak w ogole moze byc madry... na tym zdjeciu z Babel to juz w ogole wyglada na mniej myslacego niz bohaterowie american pie... :ohmygod:

i w sumie widzialam kiedys te zdjecia na Pudelku, ale w malej rodzielczosci a jak zobaczylam w gazecie to w ogole WOW WOW WOW!!!

a w ogole moja sis kochana zmieniala kalendarz i dostalo mi sie TAKIE WIELKIE zdjecie Bradzia z zeszlorocznego kalendarza XD powiesze na suficie nad lozkiem :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez trapper on 25 Sty 2007 00:26

taa bo Brad taaaki glupi przeciez

No noblistą w dziedzinie fizyki kwantowej raczej nie zostanie. Nie przesadzacie z tymi zachwytami nad nim?

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Postprzez Gina on 25 Sty 2007 01:06

a dostrzegasz roznice miedzy kims glupim, kims normalnym i kims wybitnie uzdolnionym ? czy moze swiat dzieli sie tylko na kretynow* i noblistow ? :> ;)

i pokaz mi jakis moj jeden przesadzony zachwyt nad nim

* znaczy ja bym go mogla w swoim slowniczku pod slowem kretyn zapisac biorac pod uwage to ze zostawil normalna dziewczyne dla jakiejs czarownicy, ale to inna bajka troche XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 25 Sty 2007 01:47

* znaczy ja bym go mogla w swoim slowniczku pod slowem kretyn zapisac biorac pod uwage to ze zostawil normalna dziewczyne dla jakiejs czarownicy, ale to inna bajka troche XD

jak i 3/4 facetow na ziemi w takim wypadku ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 25 Sty 2007 02:04

Gina napisał(a):znaczy ja bym go mogla w swoim slowniczku pod slowem kretyn zapisac biorac pod uwage to ze zostawil normalna dziewczyne dla jakiejs czarownicy, ale to inna bajka troche XD

o bosz... nie mow mi, ze ty tez bierzesz udzial w tym calym zalosnym "Aniston team" - "Jolie team"... noz kutfa przeciez to jego sprawa, jego zycie i moze mial powody, pozawygladowe, ze zostawil Jen dla Angie.

sorry za ten wyklad, ale dla mnie to jest takie troche bez sensu oceniac, ze to bylo glupie, ze zostawil "taka fajna Jen" dla "takiej beznadziejnej Angie".

a tak generalnie, to calkowicie popieram twoja odpowiedz Trappowi i zapytuje, czy Trapp, dla porownania, noblista w dziedzinie fizyki kwantowej jest, czy takze zalicza sie do kretynow?

a co do zachwytow, to w sensie urody to juz jest calkowity DE GUSTIBUS i tu sie nie da inaczej, a w sensie aktorstwa, to nikt mi nie wmowi, ze on nie jest dobrym aktorem, a kto bedzie trak mowil, to najwyrazniej nie widzial z nim nic procz Pana i Pani Smith i od razu odsylam tego kogos do poczatku i konca, czyli do 12 Malp i do Babel. gwoli wypowiadania sie na tematy, o ktorych ma sie pojecie.

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 25 Sty 2007 02:33

cRaSh napisał(a):jak i 3/4 facetow na ziemi w takim wypadku

albo ty przesadzasz albo ja po prostu spotykam glownie ta pozostala 1/4 ;)

Days napisał(a):o bosz... nie mow mi, ze ty tez bierzesz udzial w tym calym zalosnym "Aniston team" - "Jolie team"...

lol nie, Brad i jego zycie mnie nie obchodzi absolutnie. Aniston tak samo, a Jolie to juz w ogole w ogole. Ale to jest temat o urodzie i musialam again podkreslic moj stosunek do tej ostatniej :lmao:

i co do reszty ofc sie zgadzam, bo qrde sorry bardzo ale Pitt grac potrafi
- a moze Trapp zazdrosci ?:lmao: :grin: :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 25 Sty 2007 03:07

Gina napisał(a):Ale to jest temat o urodzie i musialam again podkreslic moj stosunek do tej ostatniej #lmao

to sie ciesze co do obchodzenia, ale co do urody, to no co ty, Jen ci sie BARDZIEJ podoba od Angie??? Imposible XD

Gina napisał(a):co do reszty ofc sie zgadzam, bo qrde sorry bardzo ale Pitt grac potrafi
- a moze Trapp zazdrosci ?

byc moze wlasnie znalazlas odpowiedz XD moze to jakis komplex Brada Pitta - w sensie moze naszemu biednemu lekarzowi ktos kiedys powiedzial, ze do Brada to mu daleko XD

oj sorry ze jestem okrutna, ale wlasnie ide liczyc rownania rozniczkowe :/

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez trapper on 26 Sty 2007 01:23

ktos kiedys powiedzial, ze do Brada to mu daleko

Ooo wiele razy.Ale cóz...
S.Stallone napisał(a):Żyj z tym Miguel

A może teraz jakaś dziewczyna:
Image
Image

czy Trapp, dla porownania, noblista w dziedzinie fizyki kwantowej jest, czy takze zalicza sie do kretynow
Nie,ale zacząłem stuida podyplomowe w zakresie fizyki więc jestem na dobrej drodze.Chodzi mi o to,że gość ma na tych zdjęciach miny typu:"Ach,czy już jestem dość piękny?".Nie wypowiadam się o jego grze,bo wiele osób ma własne opinie,a np. "7 lat" bardo mi się podobało-tak sobie właśnie wyobrażałem H.Harrera.

Awatar użytkownika
trapper
mod

Postprzez Days on 26 Sty 2007 04:25

trapper napisał(a):Nie,ale zacząłem stuida podyplomowe w zakresie fizyki więc jestem na dobrej drodze

nie chce cie martwic, ale juz za pozno ;) w sensie fizycy sie wypalaja dosc wczesnie... ponoc wczesniej niz matematycy...

trapper napisał(a):Chodzi mi o to,że gość ma na tych zdjęciach miny typu:"Ach,czy już jestem dość piękny?

zwlaszcza na tym zdjeciu z Babel, gdzie gra kogo gra, a glownie to juz w tej konkretnej scenie, ktora to zdjecie przedstawia.. no PROSZE CIE...

natomiast jezeli chodzi o zdjecie z Globow, to bym bardziej strzelala na znudzonego totalnie niz na myslacego o tym, jak wyglada, ale kto go tam wie...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez trapper on 27 Sty 2007 20:28

Jeśli to jest to zdjęcie z brodą-to owszem tu ma minę inną. Nawet zamyśloną i to taką"zamyśloną-zamyśloną", a nie "Zamyśloną a la Affleck"-który wygląda wtedy jakby od tygodnia walczył z zatwrdzeniem.Ale ja wolę ludzi których nogę spotkać w RENI-Sporcie i Fortecy-mogę podejść i się przywitać, potem pójść na piwo,a nie przedzierać się przez dywizję ochroniarzy.
Oto Kinga Ociepko:
Image
Image

Awatar użytkownika
trapper
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne