Gina napisał(a):Days ten pierwszy to od Lancelota już się zorientowałam ale ten Hugh to nie wiem kto to Wink
ten sam film - Hugh Dancy gral Galahada w Krolu Arturze, teraz ma grac w Elizabeth 2 z tego, co pamietam... slodziutki mlodzieniec

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Gina napisał(a):Days ten pierwszy to od Lancelota już się zorientowałam ale ten Hugh to nie wiem kto to Wink

ale tez wyglada jakby polecial w latach... kurze lapki ma a raczej LAPY
ale doleczki boskie 
)

Gina napisał(a):moze jakby mial jakis lekki zarost
i wiem, ze Babel dostal

i nie no, mysle ze jest jeszcze jakas nadzieja dla niego w zwiazku z tym starzeniem sie, a to byl jakis taki wypadek przy pracy 

Gina napisał(a):taa bo Brad taaaki glupi przeciez
powiesze na suficie nad lozkiem 

taa bo Brad taaaki glupi przeciez

Gina napisał(a):znaczy ja bym go mogla w swoim slowniczku pod slowem kretyn zapisac biorac pod uwage to ze zostawil normalna dziewczyne dla jakiejs czarownicy, ale to inna bajka troche

cRaSh napisał(a):jak i 3/4 facetow na ziemi w takim wypadku
Days napisał(a):o bosz... nie mow mi, ze ty tez bierzesz udzial w tym calym zalosnym "Aniston team" - "Jolie team"...

Gina napisał(a):Ale to jest temat o urodzie i musialam again podkreslic moj stosunek do tej ostatniej #lmao

Gina napisał(a):co do reszty ofc sie zgadzam, bo qrde sorry bardzo ale Pitt grac potrafi
- a moze Trapp zazdrosci ?
moze to jakis komplex Brada Pitta - w sensie moze naszemu biednemu lekarzowi ktos kiedys powiedzial, ze do Brada to mu daleko

ktos kiedys powiedzial, ze do Brada to mu daleko
S.Stallone napisał(a):Żyj z tym Miguel

Nie,ale zacząłem stuida podyplomowe w zakresie fizyki więc jestem na dobrej drodze.Chodzi mi o to,że gość ma na tych zdjęciach miny typu:"Ach,czy już jestem dość piękny?".Nie wypowiadam się o jego grze,bo wiele osób ma własne opinie,a np. "7 lat" bardo mi się podobało-tak sobie właśnie wyobrażałem H.Harrera.czy Trapp, dla porownania, noblista w dziedzinie fizyki kwantowej jest, czy takze zalicza sie do kretynow

trapper napisał(a):Nie,ale zacząłem stuida podyplomowe w zakresie fizyki więc jestem na dobrej drodze
trapper napisał(a):Chodzi mi o to,że gość ma na tych zdjęciach miny typu:"Ach,czy już jestem dość piękny?

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości