A ja już nie mam siły się denerwować.... Swego czasu tak, szczególnie jak okazało się, że np. w naszej budzie tylko 60 osób głosowało przeciwko, ale teraz mam tego wszystkiego dość... Proponuję sd, żeby tu zamieścił swój wiersz 
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
A ja już nie mam siły się denerwować.... Swego czasu tak, szczególnie jak okazało się, że np. w naszej budzie tylko 60 osób głosowało przeciwko, ale teraz mam tego wszystkiego dość... Proponuję sd, żeby tu zamieścił swój wiersz 

... Ale walić...

..ale za Unią znajdzie się więcej osób.....me too 

... tylko mi kurde cd do 70 zł skoczyły 

Mnie najbardziej wkurza to, że większość z tych, co głosowali na TAK, zrobiła to tylko po to, żeby móc wyjechać z tego kraju...
ale jak ludzie chcą to niech sobie wyjeżdzajż i tak bedą cały czas polacy traktowani jak .....

)
Mnie najbardziej wkurza to, że większość z tych, co głosowali na TAK, zrobiła to tylko po to, żeby móc wyjechać z tego kraju...

w sumie czuć wiochą, ale jak ktos lubi....

sdms napisał(a):Mnie najbardziej wkurza to, że większość z tych, co głosowali na TAK, zrobiła to tylko po to, żeby móc wyjechać z tego kraju...
)
Klaudia napisał(a):sdms napisał(a):Mnie najbardziej wkurza to, że większość z tych, co głosowali na TAK, zrobiła to tylko po to, żeby móc wyjechać z tego kraju...
ale co w tym złego? Teraz to tak jakby przenieść się w inny region krajuTak samo np. z Pomorza na Śląsk
i tak samo z Polski do Francji. (wiem, trochę durny przykład, no ale ja to tak pojmuję
)

sdms napisał(a): ale większości z tych, którzy zostaną, będzie się działo tylko gorzej... Tak powiedziałem JA, sd, ciemnowidz z Gliwic

anfield napisał(a):sdms napisał(a): ale większości z tych, którzy zostaną, będzie się działo tylko gorzej... Tak powiedziałem JA, sd, ciemnowidz z Gliwic
czemu uważasz że będzie się działo gorzej ??

Days napisał(a):i gorzej by sie dzialo, jakbysmy znowu byli odcieci od calej reszty.. jak za wielkim zelaznym murem, tak jak w czasach komunizmu, gdy nie mozna bylo przekraczac zachodnich granic...

sdms napisał(a):Days napisał(a):i gorzej by sie dzialo, jakbysmy znowu byli odcieci od calej reszty.. jak za wielkim zelaznym murem, tak jak w czasach komunizmu, gdy nie mozna bylo przekraczac zachodnich granic...
Chciałem zauważyć, że za PRL też byliśmy związani z pewnymi krajami, pewnymi układami....
Przecież to kraje nas otoczyły murem, który nas szczelnie chornił przed światem.

ale w sumie Gina znowu napisala wszystko to, co ja chcialam (zadam rekompensaty za wylawianie moich mysli!!! )

jezeli SO wygra wybory, to ja po prostu nie widze dla siebie miejsca w tym kraju...
Bo ludzie mówią, że będzie nam lepiej, a nam nigdy nie będzie lepiej...
Zresztą zobaczymy niedługo...

o, a to juz jest typowo polskie. Za miesiac pewnie zaczną się manifestacje ze Unia nam nic nie dała... Niedługo... Jakoś w innych krajach na polepszenie gospodarki czekało się kilka/kilkanascie lat .. No ale my jesteśmy w Polsce, a tutaj nie ma ludzi cierpliwych. Wstępujemy dziś do Unii jutro mamy żyć na poziomie Niemców czy Francuzów, a jak jutro tak się nie stanie to zaczynamy marudzić... To takie polskie...
... To też takie typowo polskie - popadanie w skrajności...Tylko zeby nasi kochani politycy nie spieprzyli teraz wszystkiego...
w tym kraju gorzej być nie może

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości