19th July Milan - San Siro (U2 na SanSiro wpuszczają
)
23rd July Rome - Olympic Stadium
Kto mi zrobi prezent w lipcu ?
a serio :
5th July Katowice - Slaski Stadium
ciesze się razem z wszystkimi fanami

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
)

Days napisał(a):ty...................... a na Corrsow by zalatwila? w sumie to pewnie to tak tylko rodzinnieale tak pytam na wszelki wypadek...
wiadomo juz za ile bileciki?
NiKKi Rebel napisał(a):Days napisał(a):ty...................... a na Corrsow by zalatwila? w sumie to pewnie to tak tylko rodzinnieale tak pytam na wszelki wypadek...
jakbym ja jechała to tickety tez by na pewno były
no i tez ciesze się z fanami [i z mamą]wiadomo juz za ile bileciki?
no tak.. tylko co zrobic by Nikki chciala jechac na Corrsow
LOL
(za moj Corrsowy w Niemczech placilam niecale 250 a to byl ten drozszy). ale coz.. w koncu to U2!
Days napisał(a):
lolno tak.. tylko co zrobic by Nikki chciala jechac na Corrsow
LOL

Days napisał(a):anyway bilety po 150, 200 i 300zl czyli dosc drogo(za moj Corrsowy w Niemczech placilam niecale 250 a to byl ten drozszy). ale coz.. w koncu to U2!

Tico napisał(a):Będzie napewno tak jak na inne koncerty na Śląskim. Najtańsza płyta, średnie to boczne sektory a najdroższe to sektor naprzeciwko sceny

chwila, chwila... czyli ze te pod scena sa na plycie??? bo wlasnie tak bylo na Corrsach ze te najtansze w sumie to wyszlys tojace pod sama scena...

no i kto by pomyslal - w koncu to NIEMCY byli i wszystko powinno byc tip top
a tu nie
no zobaczymy, zobaczymy... jeszcze tylko kwestia - komu sie udalo kupic bilet 

Adrian napisał(a):Ale ja tutaj nie mówie o fanach U@ którzy może uważają ja za wybitną inni w większości albo jej nie znają albo jest im obojętna ew nie lubią.
To tak jakbym ja mówił, ze WSYCGHome jest wybitną światową piosenką i wszyscy ją lubią xD Zapewne niewiele osób ja słyszało.
To że jest dobrą piosenką, którą lubie ale nie jest to dzieło wybitne.
bo samo przesłanie nie wystarczy trzeba to jeszcze dobrze "opakować" a ta płyta ma słabe opakowanie (moim zdaniem).
Jako fan U2 powinienem się obrazić

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości