Tylko dla dziewczyn (Wasze zdanie);)

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Wolisz...

blondyn
7
46%
czarnych
8
53%

Razem głosów : 15

Tylko dla dziewczyn (Wasze zdanie);)

Postprzez ŻONA_DŻONA on 05 Paź 2002 18:50

Mam tu dla Was taki wierszyk i chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat. Ja uważam ,że sporo w nim prawdy. Napiszcie o swoich doświadczeniach w tej kwestii. Czekam niecierpliwie :grin:

Kochaj chłopców tylko ładnych.
Nie blondynów tylko czarnych,
bo blondyni bałamucą
w dzień kochają, w nocy rzucą.

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Arha on 05 Paź 2002 18:56

Ja się nie znam :grin: bo nie wyszło mi zarówno z blondynem jak i z czarnym... A z resztą jak przypomina mi wiecznie qmpel związek blondynki z blondynem to już recydywa...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 05 Paź 2002 20:51

ehh jak bylam baaaaaardzo mala to mialam fascynacje blondynami i tylko blondynami spowodowana Johnem Smithem (tak tak ten od Pocahontas :grin: ) i.. kolega z przedszkola - by the way - wojtek pozdrawiam :grin: :grin: :grin:

ale teraz, wlasciwie nie ma roznicy (a nawet sie w strone brunetow uchylam :grin: :grin: )
ale serio : kolor wlosow jest mi kopmletnie bez roznicy

Aha Zona - a gdzie w ankiecie opcja - " rudych " :grin: :grin: i "wszystkich" bo tych dwoch mi brakuje :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez bonfankaa on 05 Paź 2002 20:56

hmm zona wiesz ciezko wybrac....lubie blondynow i czarnych ale ostatnio zwracam uwage na czarnych..nie wiem cos mnie kreci w ciemnych oczach i wlosach ehhh ale tez i libie szatynow np ciemne wlosy i niebieskie oczy..ehhhh :angel: to zalzey naprawde i ciezko mi sie wypowiedziec..ktorych wole,,

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez ŻONA_DŻONA on 05 Paź 2002 21:41

Aha Zona - a gdzie w ankiecie opcja - " rudych " :grin: :grin: i "wszystkich" bo tych dwoch mi brakuje :grin: :grin: :grin:

W wierszyku jest mowa tylko o czarnych i blondynach , najpierw myślałam też o rudych ,ale ankieta się zwaliła i wyszło mi jak jest.

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Klaudia on 05 Paź 2002 22:57

Zawsze miałam i mam 'słabość' do czarnych :grin: :grin: :grin: (ale do blądynów nic nie mam i jakby się jakiś 'napatoczył' to nie pogardzę :grin: )

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez sdms on 05 Paź 2002 23:27

Interesujacy temat :grin:
Zawsze miałam i mam 'słabość' do czarnych

Noo... Klaudzia jakos na zjezdzie tego sie nie dalo zauwazyc :grin: :grin: :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Gina on 05 Paź 2002 23:29

qrcze sd a juz myslalam ze ty napiszesz jakich wolisz :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez sdms on 05 Paź 2002 23:39

qrcze sd a juz myslalam ze ty napiszesz jakich wolisz

hmm.... no wiesz... ja jestem taki jakis wstydliwy i wogole nie lubie rozmawiac o swoich upodobaniach..... zreszta ja nie mam ulubionego typu faceta :grin: :grin: :grin:
a tak na serio to: blondynki, brunetki, ja wszystkie was dziewczynki.....:)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Days on 06 Paź 2002 01:32

no sdms jaki z ciebie "kochliwy" facet... kto by pomyslal ;))

a co do mnie to z reguly wole brunetow, ale patrzac na moja "historie" pod tym wzgledem jakos to nie odpowiada temu, co wole.... dziwne...

no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma....

chyba......

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez brenda on 06 Paź 2002 02:25

Ja zawsze myślałam, że wolę czarnych(takich w typie Enriqe :grin: ), ale ostatnio chyba wolę blondynów.

Po za tym dwa razy w życiu ktoś tak naprawdę mi się podobał(nie wiem czy bylam zakochana, ale nie o to teraz chodzi) i oboje byli blondynami.

Myślę, że to obojętne, po prostu facet bez względu na kolor włosów musi mieć "coś". Jeszcze sama nie wiem jak to zdefiniować, ale myślę, że każda z nas zna to uczucie.
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez NiKKi Rebel on 06 Paź 2002 05:00

Ja strasznie lubie blondynów. Chociaz przeciwko brunetą nic nie mam. NIe ważne jaki kolor włosów - ważne żeby były długie. To dopiero moja słabość. :Fade-color :Fade-color [a najlepiej to niech facet ma takie włosy jak Slash :wink: :wink: ]. Lecz istnieją tylko 3 faceci z krótkimi włosami, którzy podobają mi się na maxa - mój sąsiad :Fade-color , Paolo Seganti oraz John Stamos :crazyeyes: :black:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Reddie on 07 Paź 2002 16:16

Myślę, że to obojętne, po prostu facet bez względu na kolor włosów musi mieć "coś". Jeszcze sama nie wiem jak to zdefiniować, ale myślę, że każda z nas zna to uczucie.

No wlasnie! Ja uwazam tak samo. Nie liczy sie dla mnie kolor wlosow, oczu czy costam jeszcze innego z wygladu. Po prostu facet ktory mi sie podoba musi miec w sobie "to cos" czego po prostu nie widze u innych facetow i to co sprawia ze wyroznia sie sposrod innych. U mnie to zawsze bylo tak, ze na poczatku koles mi sie nie podobal z wygladu, ale po blizszym poznaniu go zawsze zauwazalam w jego wygladzie cos co mi sie podoba i mimo ze inni twierdzili ze jest brzydki to ja widzialam w nim przystojnego mezczyzne, bo mial w sobie "to cos" co mnie urzeklo.

You can't win... until you're not afraid to lose...
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez Days on 08 Paź 2002 00:33

no ja tez lubie Paolo Seganti'ego, ale chyba nie ze wzgledu na wlosy, ale na USTA :)))

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez NiKKi Rebel on 08 Paź 2002 02:16

Paolo w ogóle jest przystojny. KIEDY MI PUSZCZĄ NOWE ODCINKI LARGO??? Chociaż Diego Wallraff też jest niczego sobie ;-)))

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez nelke on 31 Gru 2002 00:02

Chyba blondynów-ale nie takich perfidnych, tylko takich wiecie ;)
Ale z drugiej strony czarni też są fajni-ale jak sobie skojarze z typami niektórymi ze szkoły, którzy właśnie są brunetami to......<zygi>

TAKE MY HAND AND WE'LL MAKE IT- I SWEAR....
nelke
Livin' On A Prayer

Od: 18 Lis 2002 05:02
Miejscowość: Butler Street

Postprzez bonfankaa on 31 Gru 2002 01:13

hmm ostatnio zwracam uwage na brunetow..mama swiecie przekonana ze ja za blondyna,i..ale hmm ciemny blondym o jasnych oczkach tez jest slodki...zreszta..to cierzko powiedziec!!:P

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez erka on 31 Gru 2002 01:27

Łeee why ja się tu nie wypowiadałam jeszcze? :wink:

No więc kiedys widziałam TYLKO brunetów,ale jak raz na ulicy zobaczyłam takie cudo z kolczykiem w brwi które miało blond ale nie chamski- włosy to mi chyba przeszło. Tzn. w sumie powiem tak że mi to różnicy nie robi tylko niedobrze mi się robi na widok:

a) brunetów- takich słodkich chłopaczków w obcisłych sweterkach- oczywiście czarnych i z buźkami spalonymi na solarium
b) tlenionych blondynów- taki typ szpanera i kłaki wymodelowane jakimiś żelami, pastami itp.

Właściwie to ostatnio zauważyłam że coś mam do tych mniej pięknych :wink: W sumie to nawet chyba teraz wolę blondynów aczkolwiek w szkole jest taki jeden metal i ma ciemne włosy do ramion i to jest coś ahhh po prostu ;)))
Poza tym jak raz zobaczyłam w supermarkecie faceta w starej skórzanej kurtce, spranych jeansach, kapeluszu na głowie, ciemnych włosach do ramion i najprawdziwszych kowbojkach to cały czas w niego swoje przyslepawe slepia wlepiałam. Jak R.S. wyglądał... Tzn. taki w takim stylu- wyglądał jak Rich z tych oto czasów:

Image

Bez kitu. Więc coś czuję że jak bruneci to długowłosi :grin: :grin: :grin:
Ale ten z supermarketu to był facet...no mówię wam :grin: [serducho] Nawet miał takie chude nogi :wink:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Arha on 31 Gru 2002 02:50

Właściwie to ostatnio zauważyłam że coś mam do tych mniej pięknych

Ehhh skąd ja to znam :grin: .

Ale odkryłam coś bardzo ciekawego -> mimo że blondyn + blondynka = recydywa, ja mam dziwną słabość właśnie do jasnowłostch :grin: , kij wi czemu. A jasnowłosi z szarymi oczami to spełnienie marzeń... tylko że cholera wszyscy zasrani albo zajęci, jak toalety publiczne :evil:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 31 Gru 2002 04:54

A ja wlasnie sobie dzis zaglosowalam - i nevermind co pisalam w pierwszym poscie dzis mowie :
BRUNECI RULEZZZ ! ! ! ! ! !
(tak rulezz jak nigdy wczesniej :grin: )
Chociaz - szybciej bedzie widac siwe wlosy :grin: i chociaz wiadomo ze ciemny kolor "dodaje wieku" (nie piszmy brzydko ze postarza :grin: )
Wybieram ciemnych . . . czarnych . . . aaahhh

A co do tych mniej pieknych tez tak myslalam - dopki nie dowiedzialam sie pare miesiecy temu ze facet ktory mi sie podobal - ale w glebi duszy uwazalam ze jest brzydki . . . . . . . podoba sie polowie (zenskiej - chociaz do konca nie wiadomo - moze meska tez sie lapie :grin: ) mojej szkoly. . . :grin: :grin: :grin:

W kazdym razie napisze jeszcze raz :
CZARNE WLOSY TO JEST TO ! ! ! ! :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne