Tylko dla dziewczyn (Wasze zdanie);)

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Wolisz...

blondyn
7
46%
czarnych
8
53%

Razem głosów : 15

Postprzez Kourin on 01 Sty 2003 02:25

Mnie to tak wszystko jedno jaki kolor, niech tylko będą długie :silly:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Anonymous on 01 Sty 2003 23:57

Od czterech i pol roku jestem z blondynem...i jest super. owszem, czasem kolory wlosow dobitnie odbija sie na jego zachowaniu ale nie zamienilabym go na dlugowlosego bruneta (choc zawsze o takim marzylam). Life is brutal...
Anonymous

Postprzez Kourin on 02 Sty 2003 01:52

kattie napisał(a):Od czterech i pol roku jestem z blondynem...i jest super. owszem, czasem kolory wlosow dobitnie odbija sie na jego zachowaniu ale nie zamienilabym go na dlugowlosego bruneta (choc zawsze o takim marzylam). Life is brutal...

Nie zgodzę się z tym, że kolor włosów ma jakiś związek z charakterem. Gdyby tak było, wszyscy blondyni byliby tacy sami, wszyscy szatyni tacy sami itd. Związek może być co najwyżej taki, że w powodu koloru włosów może być mniej lub bardziej rozchwytywany i to może się źle odbić na jego psychice he he he :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Anonymous on 04 Sty 2003 08:55

Wiem ze bycie blondynka (czy blondynem) to stan umyslu. czasem tylko mam wrazenie ze niestety nie...Ale to nie odnosi sie do ogolu. Znam bardzo inteligentnych blondynow - inteligentnych inaczej szatynow, to samo z kobietami. :wink:
Anonymous

Postprzez ROKITA on 28 Mar 2005 20:13

w moim zyciu juz przewineli sie bladyni ,bruneci i rudzy .......ale zaden wlasciwy. nie wiem czy kolor wlosow mowi o harakterze ?a farbowani faceci ciekawe jacy sa?
ja juz bylam bladynka , ruda czerwona, mialam chyba wszelkie kolorki oprocz zielonych wlosow. teraz jesyem czarna ..a moj naturak to takie rudawe . lubie facetow z dlugimi wlosami ale jeszcze z zadnym mi soie zwiazek nie udal jestem teraz sama i wiecie co chyba poszukam lysego bo nie bede sie martwic kolorem ani dlugoscia wlosow... ale ja nie lubie obslizglych bezwlosych glow...

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez Klaudia on 28 Mar 2005 20:34

Klaudia napisał(a):Zawsze miałam i mam 'słabość' do czarnych :grin: :grin: :grin: (ale do blądynów nic nie mam i jakby się jakiś 'napatoczył' to nie pogardzę :grin: )

kilka lat minęło, a u mnie takie zmiany :grin:
Jaką ja mam słabość do blondynów, zgroza :grin: a szczególnie do jednego :boogie:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne