Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

sdms napisał(a):Co wy na to?

Dzisiaj na MTV Classic o 12 było top 12 piosenek świątecznych... Piosenka Jona 'Please Come Home For Christmas' znalazła się na drugim miejscu
.... a co było na 1 miejscu?

Piosenka Jona 'Please Come Home For Christmas' znalazła się na drugim miejscu.... Co wy na to?

NiKKi Rebel napisał(a): a co było na 1 miejscu?
)... Na jednym z pierwszych (od końca) miejsc było Last Christmas w wersji rapowanej
Dobrze, że refrenu nie rapowali 

Wham - Last Christmas
)

sdms napisał(a):NiKKi Rebel napisał(a): a co było na 1 miejscu?
Wham - Last Christmas
... ta piosenka mnie przesladuje przez cały rok, wiec nie wypowiem sie na jej temat 

NiKKi Rebel napisał(a):oh ah, co za zaskoczenie![]()
... ta piosenka mnie przesladuje przez cały rok, wiec nie wypowiem sie na jej temat

sdms napisał(a):Mnie prześladuje w każde święta odkąd kilka lat temu kumpel ją zaśpiewał na jasełkach szkolnych czy czymś takim
> ... ide sie powiesic
]

sdms napisał(a):Dzisiaj na MTV Classic o 12 było top 12 piosenek świątecznych... Piosenka Jona 'Please Come Home For Christmas' znalazła się na drugim miejscu.... Co wy na to?
heh jak fajnie heheh

<konczymy ot bo sie admin wkurzy ... a nie, admin tez w ot jest zamieszany, nie konczymy
>

.... A tu ucinamy offtopa 

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Heavy Metal's All-Time Top 100 Vocalists Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 23 |
Top 20 Hard Rock / Metal Albums Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 8 |
Top 100 bands of all time Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 15 |
2006 Mid-Year Top 50 Tours Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 4 |
Top wszechczasów wg LP Trójki Forum: Music, Music Autor: daroo Odp: 0 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości