I wszystko jasne jak słońce w ciemną noc
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

Gina napisał(a):poszukiwany gwałciciel sd - znowu daje o sobie znać![]()
Nikki, nie daj sie nabrać na sztuczki z Last X-mas... to jego sztandarowy chwyt.. na Wielkanoc mówi wszystkim dziewczynom żeby do niego przeyjeżdzały a on im zajączka wielkanocnego pokaże...

sdms napisał(a):Nikki... to gra pozorów.... Tak naprawdę to ja wam się trwale wpisuję do podświadomości
]

)

(oglądałem mecz)

Britneyka napisał(a):sdms napisał(a):Dzisiaj na MTV Classic o 12 było top 12 piosenek świątecznych... Piosenka Jona 'Please Come Home For Christmas' znalazła się na drugim miejscu.... Co wy na to?
tak , tak sd![]()
kozystajac z okzaji chcialam pozdrowic Marteee {ona juz wie ze o nia chodzi } :heart:![]()
heh jak fajnie heheh
M.M.

chyba dlatego lubie ten teledysk:p a pomza tym fajnie wygląda wczapce mikołajowej;d 

Gina napisał(a): na Wielkanoc mówi wszystkim dziewczynom żeby do niego przeyjeżdzały a on im zajączka wielkanocnego pokaże...
Sd, wytłumacz się! To pluszowa zabawka, prawda?

Sd, wytłumacz się! To pluszowa zabawka, prawda?

powtórzyli
. Wracam ze szkoły włączam telewizor od razu na MTV Classic, tak żeby sprawdzić i słyszę znajome dźwięki, ale w prawym górnym rogu widnieje napis INXS
myślałam, że może im się coś pomyliło i puścili zły teledysk, ale to jednak było TOP 12 @ 12 z BJ tylko źle podpisali 

Szkoda, że tego nie widziałam, ale czy to było dzisiaj o 12 ? 
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Top 100 bands of all time Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 15 |
Heavy Metal's All-Time Top 100 Vocalists Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 23 |
Top wszechczasów wg LP Trójki Forum: Music, Music Autor: daroo Odp: 0 |
Top 20 Hard Rock / Metal Albums Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 8 |
2006 Mid-Year Top 50 Tours Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 4 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości