oto mala probka:
Powinienem jeździć samochodem całą noc
Przejechać wszystkie światła
Byłem nieporozumieniem potykałem się tak jak moje słowa
Zrobiłem co mogłem
Cholera, nieporozumienie
fragment misunderstood..... siekiera sie w kieszeni otwiera
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Powinienem jeździć samochodem całą noc
Przejechać wszystkie światła
Byłem nieporozumieniem potykałem się tak jak moje słowa
Zrobiłem co mogłem
Cholera, nieporozumienie
Powinienem zamknąć moje usta, sprawy podążały na południe
Kiedy słowa ześlizgnęły się z mojego języka brzmiały głupio

Widziałaś jak znowu przechodziłem przez podwórze
Nazwij to karma

Czy strona BJ na Gery jest martwa? Na szczescie u Nas to co innego

Nie wiem czy odnoszę właściwe wrażenie, ale wydaje mi się, że chodzi tu o pogrążenie w oczach forumowiczów konkurencyjnej strony www oraz mentorskie pouczanie w stylu "jak się teksty tłumaczyć powinno". Cieszę się, że język angielski w naszym kraju jest w takim rozkwicie (szkoda, że przy tym wielu zapomina o polskim i wali błędy, od których włos się jeży na głowie), ale naprawdę nie widzę powodu ani nawet sensu obśmiewania czyjejś pracy. Co z tego, że tłumaczenia są niefachowe czy mało dokładne... Czy to jest powód żeby urządzać sobie igrzysko? Czy kogoś z prześmiewców tak naprawdę to obchodzi? Jaki macie w tym interes żeby komuś "dokładać"?? Wszem i wobec wiadomo, że "komnata" jest the best i nikt tego nie neguje, po co więc dołować nie zagrażającą w żaden sposób konkurencję? Długo zastanawiałam się czy w ogóle dopisywać sie do tego tematu, ale w końcu piszę, co myślę, bo to mi zaczyna wyglądać na "kopanie leżącego", a to mi się nigdy nie podobało...

Atmosferka wręcz rodzinna, czego nie da się powiedzieć o tym forum...

Atmosferka wręcz rodzinna, czego nie da się powiedzieć o tym forum...
ekhm, jeszcze NIC o nas nie wiesz i zapewne każdy z tych którzy tutaj sa od jakiegoś czasu przyzna mi racje że jest jak najbardziej rodzinna.

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości