Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Aktualności

), to się jakoś podzielę. Oczywiście pw, wiadomo...

i mi sie nie podoba... moze jak sie beda ruszac to bedzie lepiej. chociaz lozkowy pomysl.. <3

Gina napisał(a):moze jak sie beda ruszac to bedzie lepiej. chociaz lozkowy pomysl.. <3
Też cholernie zwracam na to uwagę i właściwie jej stopy były pierwszą rzeczą, na którą spojrzałem na tych zdjęciach xD

A pomarsczone? Nie widzę
Prędzej bym się do nóg przyczepił, takie dziwnie chude, dużo jej do Jolie nie brakuje już
A poza tym te buty nie pasują wcale xDCaptain Kidd napisał(a):takie dziwnie chude, dużo jej do Jolie nie brakuje już
i w ogole nieciekawie wyglada, zreszta jonny tez (nie lubie tej fryzury NOOO)
to chociaz pasuja do sie pod tym wzgledem...

cRaSh napisał(a):W sumie niczego innego sie nie spodziewalem po teledysku do takiej piosenki.
cRaSh napisał(a):Gdy piszesz 'o bogowie', chodzi ci moze o 'o, bogow', czy o zwyklych bogow?
, chociaż skojarzenie nowej twórczości BJ z kacem nie są aż tak odległe - to i to nieprzyjemnie i lepiej żeby się nie zdarzyło 

Ja się zawsze "czegoś" po nich spodziewam i zawsze wychodzi im straszna kupa. Muszę przekreślić ten zespół ostatecznie, a nie wierzyć w to, że jeszcze potrafią zrobić coś dobrego - nie chodzi mi tutaj tylko o teledysk. Jesli ma to wyglądać tak, jak wygląda, to bardzo proszę, niech Jon kompromituje się, ale w filmach (podobno teraz nawet szkolony jest przez Ala Gore'a na polityka - posada gubernatora mu się marzy). Niech nie blokuje wydania płyty Sambory... Który tez swoją drogą pieprzy, że gra dla samego grania, przyjemności, a nie dla kasy.
I zeby on ladnie wygladal chociaz no..(w 2 scenach tylko znosnie dla mnie) Ale rispekt dla makijazystow i tych obrabiajacych pozniej w studiu zmarszczki, dobra robota - Jonny w masce
Niech nie blokuje wydania płyty Sambory... Który tez swoją drogą pieprzy, że gra dla samego grania, przyjemności, a nie dla kasy.
wyglada jakby przeklenstwa przezuwal, a nie spiewal te, skad inad ciagnace sie jak cieple kluchy, slowa jakze nudnej piosenki.
ale i tak najbardziej rozlozyla mnie scen ana lozku pod tytulem "nie martw sie kochanie, kazdemu mezczyznie to sie zdarza" 

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Aktualności
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości