Till we ain't strangers anymore

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

Till we ain't strangers anymore

Postprzez Captain Kidd on 12 Lis 2007 14:43

Znamy już zawartość cd z najnowszym singlem:
Till We Ain't Strangers Anymore
Lost Highway - Stripped
Who Says You Can't Go Home - Stripped
(You Want To) Make A Memory - Live - From the Lost highway Concert DVD

Poza tym teledysk do piosenki LeAnn Rimes i Bon Jovi będzie miał swoją premierę 14 listopada o godzinie 17:50 na kanala ARD.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 12 Lis 2007 18:03

interesuje mnie tylko ostatnia pozycja i teledysk :lmao:
i o, juz pojutrze fajnie ;) jestem ciekawa co tam wymyslili :P
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Captain Kidd on 12 Lis 2007 18:34

Ta ostatnia pozycja znajdzie się na dvd Lost highway - The concert, którego premiera już jutro :D
http://www.amazon.com/Bon-Jovi-Lost-Hig ... B000UP881I
Jak już zdobędę, pardon, ukradnę (wieeeecie od kogo XD), to się jakoś podzielę. Oczywiście pw, wiadomo... :P

Okładka singla (znowu beznadziejna, z za przeproszeniem samym orangutanem. No sorry, ale to chyba nadal jest zespół, nie? A może się mylę...):

Image

I trochę zdjęć z planu...

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 12 Lis 2007 19:04

kurde super robota - ilestam godzin lezenia w lozku i robienia glupich min :P strasznie fajnie XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 12 Lis 2007 19:37

bosz jakie brzydkie stopy ma leann XD (tak, przez debila tarantina sie teraz zawsze przygladam XD).

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Gina on 13 Lis 2007 02:08

w ogole orangutam wyglada jak orangutan a lee wyglada jak mysz :> i mi sie nie podoba... moze jak sie beda ruszac to bedzie lepiej. chociaz lozkowy pomysl.. <3 :/ :/ :/

i co ma ze stopami ? w sensie jakies takie no przecietnie normalne dla mnie.. ale moze to dlatego ze ja nie mam zboczenia :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 13 Lis 2007 02:15

Gina napisał(a):moze jak sie beda ruszac to bedzie lepiej. chociaz lozkowy pomysl.. <3

XD

Musiałem no :D

No i teraz to ja moge sie przyznać... W sensie nie jestem sam (XD) i nie będzie mi głupio :P Też cholernie zwracam na to uwagę i właściwie jej stopy były pierwszą rzeczą, na którą spojrzałem na tych zdjęciach xD
I dokładnie, normalne są, nic nadzwyczajnego XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 13 Lis 2007 03:24

Takie jakieś skurczone i pomarszczone no XD why tego nie widzicie XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 13 Lis 2007 03:34

Nie skurczone, a podkurczone xD Się dziewczyna krępuje i to taki odruch nerwowy, który nie do końca jest przez nią kontrolowany XD A pomarsczone? Nie widzę :P Prędzej bym się do nóg przyczepił, takie dziwnie chude, dużo jej do Jolie nie brakuje już :P A poza tym te buty nie pasują wcale xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 13 Lis 2007 04:07

Captain Kidd napisał(a):takie dziwnie chude, dużo jej do Jolie nie brakuje już

:beer: :lmao:

i no buty niefajne z przodu,ale musze obcas zobaczyc, i sie zgadzam,ma lepsze stopy niz cale nogi XD i w ogole nieciekawie wyglada, zreszta jonny tez (nie lubie tej fryzury NOOO)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 13 Lis 2007 04:20

stopy se podkurczyla bo pewnie zimno i nerwy. ale no nie ma nic specjalnego w tych stopach - ani w jedna aniw druga strone :P

buty normalne, nogi normalne. w sumie cala ta baba to nic ciekawego. podbne jak jon XD to chociaz pasuja do sie pod tym wzgledem...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 15 Lis 2007 18:25

http://pl.youtube.com/watch?v=WDHy8VKFePk :|

Ja rozumiem, że w tym pięknym, smiesznym łóżeczku nie zmieściłby się jeszcze Sambora, Torres, Bryan i McDonald... No ale do cholery bez przesady. Kolejny praktycznie teledysk, gdzie musimy oglądać tylko tego pajaca. Kolejna okładka do singla, na której tylko ta sama, paskudna, za przeproszeniem morda. Nie, wcale się nie zdenerwowałem, jestem całkowicie spokojny.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 15 Lis 2007 19:26

iiiiiiileż tam akcji :lmao:
zenuła imho ;) I zeby on ladnie wygladal chociaz no..(w 2 scenach tylko znosnie dla mnie) Ale rispekt dla makijazystow i tych obrabiajacych pozniej w studiu zmarszczki, dobra robota - Jonny w masce :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 15 Lis 2007 20:03

W sumie niczego innego sie nie spodziewalem po teledysku do takiej piosenki. jako bon jovi, tragedia, jako duecik jona z leann - bardzo dobre ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Arha on 15 Lis 2007 20:03

O bogowie, jakaż nuda.
O bogowie, jacy oni brzydcy.
O bogowie, piosenka też do niczego.
O.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez cRaSh on 15 Lis 2007 20:07

Gdy piszesz 'o bogowie', chodzi ci moze o 'o, bogow', czy o zwyklych bogow? XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 15 Lis 2007 20:17

cRaSh napisał(a):W sumie niczego innego sie nie spodziewalem po teledysku do takiej piosenki.

Ja się zawsze "czegoś" po nich spodziewam i zawsze wychodzi im straszna kupa. Muszę przekreślić ten zespół ostatecznie, a nie wierzyć w to, że jeszcze potrafią zrobić coś dobrego - nie chodzi mi tutaj tylko o teledysk. Jesli ma to wyglądać tak, jak wygląda, to bardzo proszę, niech Jon kompromituje się, ale w filmach (podobno teraz nawet szkolony jest przez Ala Gore'a na polityka - posada gubernatora mu się marzy). Niech nie blokuje wydania płyty Sambory... Który tez swoją drogą pieprzy, że gra dla samego grania, przyjemności, a nie dla kasy.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Arha on 15 Lis 2007 20:28

cRaSh napisał(a):Gdy piszesz 'o bogowie', chodzi ci moze o 'o, bogow', czy o zwyklych bogow? XD

Nie-e, raczej o o zwykłych bogów XD, chociaż skojarzenie nowej twórczości BJ z kacem nie są aż tak odległe - to i to nieprzyjemnie i lepiej żeby się nie zdarzyło XD

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Adrian on 15 Lis 2007 22:30

Ja się zawsze "czegoś" po nich spodziewam i zawsze wychodzi im straszna kupa. Muszę przekreślić ten zespół ostatecznie, a nie wierzyć w to, że jeszcze potrafią zrobić coś dobrego - nie chodzi mi tutaj tylko o teledysk. Jesli ma to wyglądać tak, jak wygląda, to bardzo proszę, niech Jon kompromituje się, ale w filmach (podobno teraz nawet szkolony jest przez Ala Gore'a na polityka - posada gubernatora mu się marzy). Niech nie blokuje wydania płyty Sambory... Który tez swoją drogą pieprzy, że gra dla samego grania, przyjemności, a nie dla kasy.

Kidd hmmm rozumiem, że nie podoba Ci się teledysk i rozumiem, ze chciałbys w nim zespół (ja też). No ale bądźmy szczerzy. To nie Jon wyreżyserował Dry County, LOPrayer, KTFaith czy TDays tylko reżyser. Ba, Jon nawet scenariusza to żadnego ze swoich teledysków nie napisał. Wszystkimi tymi sprawami zajmują się firmy i agencje które robią teledysk aby trafił do jakieś grupy docelowej. Oczywiście Jon mógłby się nie zgodzić na taki scenariusz itp, ale znając jego niechęć do robienia teledysków to na tym mu nie zależy. Przychodzi tam gra co ma grać i koniec na tym kończy się jego wkład w teledysk.

Oczywiście powinien zażyczyć umieszczenie zespołu w klipie i powinien to zrobić, ale reszta to nie jego wina.
I zeby on ladnie wygladal chociaz no..(w 2 scenach tylko znosnie dla mnie) Ale rispekt dla makijazystow i tych obrabiajacych pozniej w studiu zmarszczki, dobra robota - Jonny w masce :grin:

W jednej scenie Jon miał tak komputerowo zmienioną facjatę, że wyglądał rzeczywiście jak robot (albo jak Michael Myers tylko z mniej blada maską).

Niech nie blokuje wydania płyty Sambory... Który tez swoją drogą pieprzy, że gra dla samego grania, przyjemności, a nie dla kasy.

Nie da rady. On ma załadowany grafik koncert - randka z nową laską - popijawa - koncert - randka z nową młoda laską - odwyk - koncert - randka ze starą dziewczyną - popijawa itp ...

W sumie ja tam do nich nie mam żadnych większych zastrzeżeń bo do każdego okresu w ich życiu można się przyczepić, ale na tej płycie 2 solowe teledyski Jona to troche za dużo.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Days on 16 Lis 2007 01:03

o wszyscy bogowie... jaka zenada... omfg. a juz Jonny - nie dosc ze sztuczny, to jeszcze udaje ze spiewa w taki sposob, ze no - w Dunhama sie bawi? brzuchomowca chce zostac XD wyglada jakby przeklenstwa przezuwal, a nie spiewal te, skad inad ciagnace sie jak cieple kluchy, slowa jakze nudnej piosenki.

momentami to cierpienie n ajego twarzy jest powalajace XD ale i tak najbardziej rozlozyla mnie scen ana lozku pod tytulem "nie martw sie kochanie, kazdemu mezczyznie to sie zdarza" XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Następna

Strona główna BON JOVI Aktualności

Powróć do Aktualności