The Powerstation Years 1980-1983

Strona główna FAN CENTER Recenzje Płyt

Macie PS ? Co sadzicie ?

Nie mam
7
31%
mam - szajs
1
4%
mam - ujdzie
10
45%
mam - cudne :P
4
18%

Razem głosów : 22

The Powerstation Years 1980-1983

Postprzez Gina on 12 Gru 2002 23:07

Wlasciwie taki dodatek
nijak sie ma do dokonan Bon Jovi
No ale w koncu to pierwsze texty Jona , pierwsze jego piosenki

Chyba najmniej sluchana przeze mnie plyta
No i w sumie to sa dwie plyty - ja mam jedna i kilka mp3 mialam kiedys ale teraz juz to kasnelam......

No szczerze mowiac nie jest to zbyt wygorowany poziom.....Zeby nie obrazac jona :wink: Ale czasem texty sa nawet znosne :

Who Said It Would Last Forever - fajna muzyczka, taka nie wiem why z wakacjami mi sie kojarzy 4/10

Open Your Heart - kojarzy mi sie z pierwsza i wlasciwie dla mnie to jedna ;P 4/10

Stringin’ A Line tej jak slucham to zawsze usypiam ;P 1/10

Don’t Leave Me Tonight ta jest fajna - te oklaski :P - 3/10

More Than We Bargained For a ta mi sie naprawde podoba 7/10

For you takie tam.... 3/10

Hollywood Dreams ze wzgeldu na to ze opisanahistoria mi sie podoba - 4/1

All Talk, No Action jak For You 3/10

Don’t Keep Me Wonderin’ takie tam smetne wyznania ;P 3/10

Head Over Heels jak FY i ATNA 3/10

No One Does It Like You ja wyzej 3/10

What You Want podoba mi sie tak jak more... 7/10

Don’t You Believe Him w sumie to nie wiem refren mi wpadl w ucho 4/10

Talkin’ In Your Sleep tak senne dla mnie ze...1/10

Jednak nie zaluje ze mam ta plytke i kasete w sumie bo dla tych dwoch piosenek ktorym dalam 7... warto :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez NiKKi Rebel on 14 Gru 2002 05:56

Lubię ta płytkę, którą mam dzieki ..... ERCE (jeszcze raz THX!!!!). Płytka podoba mi się, gdyż lubie takie lekkie, typowo amerykańskie granie :grin: No i fakt - muzyki Bon Jovi to nie przypomina
Dobra, daje oceny

Who Said It Would Last Forever - fajne i tyle 4/10

Open Your Heart - to mnie po prostu rozbraja, kocham tego songa, szczególnie na Can You See...... 8/10

Stringin’ A Line - ta jest dla mnie troche za smentna 3/10

Don’t Leave Me Tonight - lubię ją, ale to wszystko 4/10

More Than We Bargained For - jak w Stringin’ A Line 3/10

For you - podoba mi sie 5/10

Hollywood Dreams - refrenik mi się strasznie podoba 5/10

All Talk, No Action - podobaja mi się tylko zwrotki, a refren mnie wkurza na maxa 2/10

Don’t Keep Me Wonderin’ - pamietam że kiedys spiewałam ją przez cały dzien. Piosenkę strasznie lubię 8/10

Head Over Heels - jak w For You 5/10

No One Does It Like You - w tej wkurza mnie to uuuuuu, ale lubię partie Jona : I close my eyes i dalej :grin: 6/10

What You Want - jak w For You 5/10

Don’t You Believe Him - jak w For You 5/10

Talkin’ In Your Sleep - tu tez mi się refren podoba, takie przejmujący :grin: 5/10

Ogólnie wyszło śrdnio, nie chce mi sie liczyc dokładnie. jakby na to nie patrzeć płytke lubie, bo czasami miło jest posłuchac czegoś wolniejszego.

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Kourin on 30 Gru 2002 04:17

Płytkę kupiłam w Londynie w wersji rozszerzonej - 20 utworów. Nie mogę nic konkretnego powiedzieć, głównie dlatego, że... Nie rozróżniam utwórów. Wszystkie są takie same... Rozróżniam tylko "Who Said It Would Last Forever" i instrumentalną wersję "Runaway" (numer 20 na płycie)

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez marta_bongiovi on 30 Gru 2002 18:22

Płytkę kupiłam w Londynie
hyhyhyhy "Nie ma takiego miasta <Londyn>!! jest Lądek!! Lądek Zdrój!!" hehe sorry za dygresje, ale musiałam zacytować "Misia" :grin: :grin: :grin:

a co do Power to... szczerze mówiąc chyba nie przesłuchałam jej całej nigdy, a co dopiero mówić o rozróżnianiu poszczegółnych piosenek. Jak sie może kiedyś zbiorę to przesłucham całą i cos skrobnę;)

a tak BTW to byłam pewna że mam ją jakąś inną niż wszyscy, ale jak przeczytałam spis utworów to chyba moja płytka różni się od większości tylko okładką
heheh ja swoją kupiłam w Media Markt za 13.99:D

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Anonymous on 15 Sty 2003 20:32

hmmm Power Station....
No nie jest to szczyt marzeń
Płytkę miałem tylko na kompie , już jej nie mam, bo nie należała do tych najczęściej słuchanych

Dobrze że Jon spotkał Sambore :D
Anonymous

Postprzez Klaudia on 31 Sty 2003 05:14

"Power Station" mam. Słucham jej bardzo zadko, ale lubię do niej czasami powracać ;p
Jest taka ... śmieszna ;), tzn. jak jej słucham to mi się śmiać chce (nawet nie wiem z czego :wink: )
Ostatnio edytowany przez Klaudia, 31 Sty 2003 05:17, edytowano w sumie 1 raz

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Mystery on 02 Lip 2003 22:33

Ja już obiecałam wcześniej, że napiszę recenzję, więc piszę :grin:
Płyty słucham... no powiedzmy... rzadko, na pewno nie tak często jak płyt BJ, ale jak już jej słucham to po prostu extra się bawię. Po drugim przesłuchaniu uznałam, że podoba mi się 12 na 14 songów, a po trzecim przesłuchaniu doszłam do wniosku, że wszystkie mi się podobają :grin:
Nie to żebym szalała z zachwytu, ale każda z tych piosenek jest taka...fajna :grin: no dosłownie czuć tą atmosferę lat '80 i myślę że Jon z pewnością świetnie się bawił nagrywając te piosenki. A do moich ulubionych należą:
1.Don't leave me tonight
2.Hollywood dreams
3.No one does it like you
4. What you want
5. Talkin' in your sleep

Ogólnie bardzo sympatyczna płytka poprawiająca humorek
:wink:

BON JOVI - My blood, my love, my life
Awatar użytkownika
Mystery
Wanted Dead Or Alive

Od: 09 Lip 2002 22:51
Miejscowość: New Jersey

Postprzez gosiaczek on 17 Wrz 2005 23:31

Ja "powera" też kupiłam w Media Markt, tyle, że za 12, 99 :lol2: Z tylu na płycie przeczytałam, że "CD are in no way affilated with mercury records or jon Bon Jovi, więc aż musiałam zapytać sprzedawcę czy to nie żadne "Soundlikes wykonuje utwory z repertuaru..."Ale nie, to był Jon. Przeczytałam zresztą na tej stronie dlaczego tak jest. Całej nie przesluchalam. jeszcze :grin:
Jest tu parę w miare dobrych utworów. podoba mi się "Open your heart" chociaż od razu słychać, że to mocno stare, nieco może kiczowate brzmienia, ale i chwytliwe. i mnie chwyciły. to taki zaczątek, narodziny Bon Jovi. Ballada "Stringin a line" też jest niczego sobie. "More than we bargained for", "Who said it would.." i "Hollywood dreams" i "for you" też mają w sobie coś przyjemnego. W sumie nawet lubię tę płytę :boogie: Ciekawe co sam Jon miałby o nich do powiedzenia. Fajny byłby taki wywiad, że puszczamy Jonowi tę płytę, a On mówi co o danej piosence myśli :grin:

Image
Awatar użytkownika
gosiaczek
Get Ready

Od: 16 Wrz 2005 20:01
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez agatka on 18 Wrz 2005 04:21

O, to ja tez sie wypowiem.
Kupilam to wczoraj (za 14,99, widze ze przeplacilam 2 zl :lmao: ) i przesluchawszy przed chwila po raz najpierwszy, jak jedna z osob powyzej, stwierdzam, ze absolutnie nie rozrozniam piosenek :shiner: Wszystko zagrane jest tu na jedno kopyto. No, ale nie zaluje, plyte ta miec warto ze wzgledu na walory historyczne ze tak powiem :crazy:

Image
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Strona główna FAN CENTER Recenzje Płyt