lecialo:
Only When I Sleep
One Night(ale pewien nie jestem... nie mam pamieci do tytulow:P)
i cos tam jeszcze
nawet mi sie toto spodobalo, takie przyjemne, lekkie:]
ale corrsmaniakiem to ja nie zostane

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music

ediyo napisał(a):Only When I Sleep
One Night(ale pewien nie jestem... nie mam pamieci do tytulow:P)
i cos tam jeszcze
ROKITA napisał(a):maja jedna fajna ballade
ROKITA napisał(a):dalej to raczej muzyka do posiedzenia w domu z kims bliskim i posłuchania
zagrali nam normalnie koncert przed
fajnie sie wszyscy bawilismy i darlismy i w ogole, jak grali, ale tez po kazdej piosence, jak zaczynali "probowac" nastepna, to zaraz wszyscy robili "oh no...."
W kazdym badz razie zaczeli wpuszczac o 18 i od razu massakra byla.. normalnie trlum ruszyl do bramek, porwal nas ze soba... massakra... dzikie bydlo prawie ze, no ale nic dziwnego... aparat w kieszeni u spodni byl, to nawet nie wiedzieli, ze go mam dzieki temu tlumowi... ale smiesznie bylo, bo wreszcie mnie wpuscili, kazali wyrzucic wode i ja tak wchodze i patrze, a tu wszyscy biegna
no to ja tez biegne
dobieglam.. qrde barierke mi na drodze postawili i sie pogubilam.. i przez to w sumie nie mialam super miejsca, ale przeciez nie bede narzekac na miejsce w 2-3 rzedzie, zaraz miedzy Andy i Sharon
gdyby tylko kolo mnei tacy durni niemcy nie stali, to by bylo ok.. bo z drugiej strony stali swietni francuzi
a po prawej mialam takich prawdziwych niemeickich bucow - caly koncert stali i nic nie robili i jeszcze jednego kolege wepchneli przede mnie no i wiekszosc zdjec mi popsuli wlasnie oni.. ale dostali opieprz od Amerykancow
chociaz tyle..
jakis gosciu z ekipy sie ta flaga zainteresowal i powiedzial, ze maybe next summer
fajnie
pewnie Shaz tez widziala ta flage, bo Aneczka gadala, ze tamci francuzi kolo niej ciagle ja wolali
ci kolo mnie natomiast nie mogli sie zdecydowac, kogo wolac, wiec wolali na zmiane Andy i Sharon
Najlepszy byl motyw, ze tez mieli jakis transparent chyba z czyms w stylu "Andrea I would runaway with you" czy jakos tak i Andy jak go zobaczyla, to zrobila taka mine (zwlaszcza, ze to dziewczyny go trzymaly
). Normalnie prawie padlam z tej miny... taka zaklopotana, zawstydzona i w ogole
). Normalnie ja uwielbiam, jak ona na Aniolku szaleje
Miala takie fazy... w ogole ludzie tez - byla normalnie massakrycznie zaskoczona tym, jak ludzie spiewali z nia kazda piosenke... a na Aniolku to juz w ogole - to taka wazna dla niej piosenka i ludzie staneli naprawde na wysokosci zadania...
pozniej polecialo Dreams w tej rewelacyjnej wersji z super wstepem
A pozniej Aniolek z szalenstwami Andy
i wtedy Andy zaczela gadac cos po niemiecku, a potem po angielsku (hehehe Now I will talk in english...l in case you didn't notice - that wasn't english"
) o tym, ze dawno nie grali i w ogole, ze w zeszlym roku bylo super i ze teraz pewnie tez bedzie
no i costam jeszcze sie Andy pozbijala i potem polecialo WCID
oczywiscie jak Andy zapytala "What Can I Do to make you love me?" to ludzie zaczeli sie drzec, ze nic nie musi robic i w ogole
oczywiscie na koniec super solowka Anto... a Andy szalala i super spiewala... A potem juz nie pamietam dokladnej kolejnosci, ale na pewno bylo Forgiven Not Forgotten... no i Runaway - nie musze chyba mowic, ze Andy nie musiala nas zachecac do spiewania... Runaway to byl popis fanow, ze massakra... super to wyszlo... a potem zaczely sie piosenki z nowej plyty. Andy oficjalnie potwierdzila tytul - "Home" i fakt, ze wyjdzie ona we Wrzesniu/Pazdzierniku. Zaczeli od "My Lagan Love" (hehehe Andy zapowiada ze to My Lagan Love, a fracuzi ze smiechem, ze moze jednak Black Is The Color"
). I Caro przyszla na przod zza swojej malej perkusji na krzeselko grac na bodhranie i podspiewywac.. no i sie zaczelo. Wszyscy zaczeli sie drzec Caroline! Caroline! (najlepsze ze najglosniej darli sie francuzi, a oni sie darli po francusku "Karolin, Karolin"
) i Caro byla taka usmiechnieta, ale tak dlugo sie darlismy, ze Caro juz nie wiedziala, co ma zrobic.. Andrea za to wiedziala - zaczela wariowac na scenie - tanczyc i skakac do tych krzykow i troche sie uspokoilismy, a potem powiedziala do Caro, ze chyba naprawde ja lubimy
tam od strony Caro stala dziewczyna z wielkim transparentem "welcome back mommy Caroline"
lol
slodkie to bylo
no i zaczeli grac Lagana... Caro na bodhranie taki wielki teraz ma i super to brzmi... a potem polecialo Old Hag You Killed Me... a moze to bylo przed Laganem... no nie wiem. ale na pewno byly po sobie te piosenki... Super wyszly
Andy jak grala Old Haga na wistle'u.. normalnie bajer... dawala rade, a potem udawala, ze juz nie moze
smiesznie bylo... Pozniej uciekla ze sceny i zostawila Shaz i Caro na srodku, Jima na pianinku i Kierana na akordeonie do No Frontiers... normalnie dawno nie slyszalam jak Carlie spiewa i slicznie jej to wyszlo... Shaz jak zwykle spiewala rewelka (i walczyla z ramiaczkiem
ktore znowu spadalo), ale Caro... super! extra i w ogole... a potem ciekawa rzecz - dziewczyny zeszly ze sceny i weszla sama Andy i tylko z Jimem na pianinku i Kieranem na klawiszach zaspiewala Heart Lika A Wheel... normalnie lezka sie w oku kreci, tak to zaspiewala.. cudowna piosenka... sliczna interpretacja... ludzie stali jak zaczarowani... magiczny moment... Po tej piosence znowu pojawil sie caly zespol i zagrali Black is The Color - rownie magicznie - zwlaszcza jak Shaz pocinala na skrzypeczkach
Obydwie te piosenki mam zgrane na filmy
moze sie kiedys podziele
jak znajde szybkiego uploadowca
fenomanalna zabawa... polecialo konfetti (Andrea na pozcatku sie przestraszyla, z eto woda i uciekla
a potem Jim sie z niej smial
) - cala bylam w tych kolorowych papierkach
po tej piosence przyszedl czas na I Never Loved You Anyway... no i juz bylo wiadomo, ze zaraz koniec.. ale tez ubaw wszyscy mieli swietny...ah... co oni wyprawiali przy tej piosence - jak ludzie spiewali za Andy "I don't think so...." albo jak Andy do nas mikrofonem na "I was misled", zebysmy to zaspiewali, to my spiewamy, a ona na to "yes, I was" tylko
a potem zaspiewala znowu "my flat, my shoes", zamiast "food" i jeszcze sie schylila, ze niby pokazuje na buty - moze zapomniala, ze zrzucila je po 4 piosence chyba
no i pozniej zaczela sie jazda do Goodbye - kolo Jima na panu kamerzycie wyladowalo boa w kolorach irlandzkiej flagi i najpierw mieli z tego polew, a potem Jim zabral to boa i zalozyl je sobei i tak zagral Goodbye
No i jak zwykle uciekli wszyscy po kolei na tej piosence, a potem musieli przyjsc na bisa
no i przyszli.. Andrea podeszla do mikrofonu i zaczela sapac... a ludzie w smiech.. no to ona jeszcze raz sapie.. no i poszlo Breathless.. op qrde ja ja lubei ta piosenek live (az sie sama sobei dziwie
), no ale jak tego nie lubic, jak Andy miala takie jazdy na tej piosence.. jak tam jest ten moment "come on", to to krzyczelismy my (darlismy sie na to wszyscy ze massakra) i Andy wtedy zaczynala szalec... normalnie jakby jej ktos baterie doladowywal tym jednym krzyknieciem... super im to wyszlo... a potem byl TOSS... Jim dorwal skads wiecej Konfetti i jak Caro sie pojedynkowala z Jasonem na bebny, to sypal jej to konfetti na jej wielki beben
super to wyszlo.. no ale niestety - TOSS to juz koniec byl... straszna szkoda, bo koncert minal megaszybko...
no i Jima tez

)
)
pamietam ze w chorzowie jak uslyszalam ze Nico drugi raz zaczyna w blebny walic powiedzialam cos w stylu 'wszystko wam, dziala, zaczynajcie do cholery' (czym rozwalilam jakiegos kolesia przede mna, zupelnie nie wiedziec czemu no mowilam sama prawde
) i serio, nie wiem czy bym wytrzymala tyle czasu - znaczy nie no, wytrzymalabym, ale to czekanie jest najstraszliwsze, oni wszyscy sie chyba lubia tak nad ludzmi znecac.. czlowiek czuje ze to juz tak blisko, a oni przedluzaja w nieskonczonosc
(ja wiem, to wcale nie za to ze przegrali wojne, ani ze segreguja smieci [rotfl], ani ze sa tacy niemcowaci.. to wszystko za ta ich pochrzaniona gramatyke
)
I goodbye zagrali - fajnie

Gina napisał(a):Jakbys to napisala na forum IM [] to bys na pewno dostala odpowiedzi takie jak tu
(mam na mysli te w stylu 'you're a fantastic review writer. Can't wait to see them myself now' glownie) Super sie czytało
ja ta recke nazywam CHAOS2
bo pierwsza taka szybka poszla na forum Corrsowe i zarobila na nazwe Chaos1
ale dziekuje, dziekuje
)
normalnie bajer 
), a dwa ze probowali tez nowe piosenki... tylko smiesznie, ze zagrali prawie caly koncert
w ogole jaka jazda - potem sie okazalo, ze mozna ich bylo ogladac na sounchecku z okien Muzeum
ale kazdy bal sie opuszczac swoje miejsce w kolejce, wiec w sumie widzieli to tylko ci najodwazniejsi
ale tam zza szyb
tyle, co podobno fajnie wygladali
poszukam zdjec, to pokaze 
Gina napisał(a):pamietam ze w chorzowie jak uslyszalam ze Nico drugi raz zaczyna w blebny walic powiedzialam cos w stylu 'wszystko wam, dziala, zaczynajcie do cholery'
ale moze byscie sobie juz dali spokoj i pozwolili nam wreszcie to zobaczyc 
Gina napisał(a):A co do setlisty, to nie chce mi sie jeszcze raz liczyc ale jakbym tam byla to nie byloby wcale tak zle ok.7 piosenek bym znala
tylko przeklinam moje lenistwo ze mi sie mojego kompa podlaczyc nie chcialo
moze jeszcze kilka kiedys wgram
tzn jak komp mi juz wroci z naprawy
po hiszpansku, ale idzie sie zorientowac, co sciagac 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości