Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Jon Bon Jovi '87 napisał(a):The Corrs = śliczna wokalistka + kijowa muzyka.

Gina napisał(a):a tak w ogóle to mi się z BJ skojarzyłoWiesz, jak ludzie usłyszą tylko AALY na przykład...
I to nie jest tak do końca tylko ich wina, ze wyrabiają sobie opinię po singlach...

Jon Bon Jovi '87 napisał(a):Oczywiście. Jakby zespół miał choć trochę prawdziwego rocka w sobie, to na singiel poszłoby Undivided, Bounce i niech już będzie to chamskie Everyday - ale na pewno nie dwie przesłodzone do granic balladki dla trzynastolatek.
Jon Bon Jovi '87 napisał(a):I to nie jest tak do końca tylko ich wina, ze wyrabiają sobie opinię po singlach...

erfea napisał(a):Powiedzcie mi kiedy się przekracza tą subtelną graniće między normalnym 'lubienie' a corrsmanią? Czy około 6 GB materiałów avi i mp3 to już to... Nie wiem czy mam się już leczyć, czy jeszcze mogę pościągać...

Days napisał(a):hm... ja mam 9 plytek DVD, 45 plytek CD i jakies 30GB na dysku zajete przez nich, do tego wszystkie koncerty na DVD, jeden album w 3 wersjach, prawie wszystkie single (najwazniejszego nadal brakuje)wiec moge stwierdzic, ze nie... 6 GB to jeszcze lubienie
mozesz jeszcze posciagac
Powoli zaczynam sądzić, że coś jest ze mną nie tak. Ja! Smoczyca! Słucham pop'u... koniec Świata! 

erfea napisał(a):Powoli zaczynam sądzić, że coś jest ze mną nie tak. Ja! Smoczyca! Słucham pop'u... koniec Świata!

Jon Bon Jovi '87 napisał(a):Jak na MOJE upodobania, lepiej słuchać porządnego Venoma

Days napisał(a):czy damy sobie wreszcie spokoj?
(ja się ucze polskiego
) to w momencie kiedy pokazują motor - nagrodę za głowowanie puszczają jakąś muzyczkę i ja nie wiem (moze grzeszę w tej chwili
) ale wydaje mi sie ze cos głosowo podobnego do Andy słyszę.. Wiec jakby ktoś (z wtajemnoczonych oczywiście
) miał chwilę czasu w niedzielę i Idola włączył i mnie oświecił to bym była wdzięczna
) ja wiem ze cięzko, ale pare ballad - singli bym poprosiła i sobie jakś znajdę chyba 
Gina napisał(a):czyli innymi słowy Days zwróciła uwagę, że opinię Jona o Corrsach już poznaliśmy![]()
dzieki ze Ginus to za mnie zrobilas
Gina napisał(a):Ja ma pytanie, bo sobie wczoraj rano Idola oglądałam (ja się ucze polskiego ) to w momencie kiedy pokazują motor - nagrodę za głowowanie puszczają jakąś muzyczkę i ja nie wiem (moze grzeszę w tej chwili ) ale wydaje mi sie ze cos głosowo podobnego do Andy słyszę.. Wiec jakby ktoś (z wtajemnoczonych oczywiście ) miał chwilę czasu w niedzielę i Idola włączył i mnie oświecił to bym była wdzięczna

Gina napisał(a):A i jeszcze jedno pytanie, singlowa piosenka, balladopodobne, coś o nocy chyba > bo za mna muzyczka chodzi od wczorajszej wędrówki po new yorkerze (ja sie naprawde ucze polskiego ) ja wiem ze cięzko, ale pare ballad - singli bym poprosiła i sobie jakś znajdę chyba

Days napisał(a):LONG NIGHT
dzięks i ofc. super jest, zaraz ide sobie sciagnać Days napisał(a):jestem pod wrazeniem ze skojarzylas glosowo

Gina napisał(a):Days napisał(a):
LONG NIGHT
jak ja wiedziałam, ze sie od razu dowiem

Gina napisał(a):A tego, jak ci się bedzie nudziło to dawaj pare tytułów tych ballad

]Borrowed Heaven , wszędzie Borrowed Heaven
IMHO ofkoz (biorac takze pod uwage fakt ze TOC nie mam).Gina napisał(a):jak ja wiedziałam, ze sie od razu dowiem (a juz w sklepie wiedzialam od kogo się dowiem ) dzięks i ofc. super jest, zaraz ide sobie sciagnać)

Gina napisał(a):Wiesz, chociaż nie mam tych kilku GB na dysku jak Erfea (o Tobie nie pisze naturalnie ) to mimo wszystko, przez to że Cię znam, nie mogę przechodzić zupełnie obojętnie obok Corrsów i coś tam kojarzę jak widać
a tak serio to jest mi bardzo milo z tego powodu
Gina napisał(a):A tego, jak ci się bedzie nudziło to dawaj pare tytułów tych ballad

a jeszcze potem o instrumentalach... tzn jak bedziesz chciala ofccRaSh napisał(a):Gina napisala:Borrowed Heaven , wszędzie Borrowed Heaven
bo to najlepsza plyta IMHO ofkoz (biorac takze pod uwage fakt ze TOC nie mam).

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości