Sylwester

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Sylwester

Postprzez kawa on 23 Gru 2002 02:46

mam pytanko (jak checie to odpiszcie, jak nie to nie)! jakie macie plany na Sylwka??? ja albo pojade do Gdańska albo pojde do kolegi! jeszcze nie wiem! w kazdym razie mam zamiar swietnie sie bawic i szybko do domu nie wracac! a wy???

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez erka on 23 Gru 2002 02:52

Jeszcze nie wiem. W sumie nie miałam nigdzie iść bo nikomu się nie chciało robić ale ostatnio dostałam zaproszenie do kolegi który mieszka pod Poznaniem i pewnie skorzystam:) Oczywiście zabiorę ze soba jakąś płytkę Bon Jovi bo inaczej się impreza nie uda :)

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez kawa on 23 Gru 2002 02:55

moi kumple raczej Bon Jovi nie sluchaja ( niestety, na arzie zdolalam nawrocic jedna kolezanke) ale postaram sie cos z tym zrobic i dac czadu!!!

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Arha on 23 Gru 2002 02:57

Idem do qmpeli jak co roq. BJ pewnie bedzie, w tym roq muzyka z lat 80 :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Klaudia on 23 Gru 2002 04:54

Planów na Sylwka miałam dużo, ale nic nie wypaliło.
W tym roku Sylwestra spędzę w domu :wink: Ma wpaść do mnie koleżanka z qmplem :black: . Mam nadzieję, że spędzę go miło :grin:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Gina on 23 Gru 2002 05:25

ehh ja tez - mialam maaaase planow no i ofc nagle sie okazalo ze nikt nie ma wolnego lokalu
po raz pierwszy od nie wiem kiedy bede siedziala z rodzicami w domu przed tv ... tylko sie pochlastac - no chyba ze by sie udalo ich zbajerowac ze ide do kogos a bym poszla na plac ale to dosc danger - ostatnio moi koledzy sie rzucali butelkami po szampanie a ja nie chcialabym oberwac =P
Po za tym - zimno...
Jakby ktos mial wolna chate to chetnie bym wpadla hehe
Nie no.. pomysle jeszcze.. troche czasu jeszcze jest ;))
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez ŻONA_DŻONA on 23 Gru 2002 05:35

U mnie to jest tak, najpierw miały przyjśc do mnie kolezanki, poźniej dostałam miłą propozycję od.... ( miało to być jak na razie w tajemnicy :wink: ), ale z tego prawdopodobnie nic nie wyjdzie, dlatego chyba powrócę do tej pierwszej mozliwości, ale to jeszcze niewiadomo ( zależy czy rodzice gdzieś wyjdą,a staram się o to bardzo :grin: ). Jak coś to zapraszam ;).

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez sdms on 23 Gru 2002 06:48

Hmmm... :grin: :new-alien: :grin: Spedze sylwka przed kompem, bo nigdzie sie nie wybieram, a z rodzina przed TV siedziec mi sie nie chce :grin: :new-alien: :grin: .... No chyba ze ktos z was wpadnie do Gliwic, to sie wladujemy do mnie na druga chate, tam brat robi impreze, ale sam tam nie pojde, bo bym sie obco czul :grin: :new-alien: :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez trapper on 23 Gru 2002 16:10

Kimanie na podłodze C130 Hercules i zastanawianie sie : "Wc oja sie @%$# mac pakuje".A serio, to robię małą imprezę PRZEDsylwestrową. Dziewczyn nie udało mi się zaprosić zbyt wiele ,to wszystkie z forum są mile widziane. (Stroje nieobowiązkowe) :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez erka on 23 Gru 2002 20:45

Dziewczyn nie udało mi się zaprosić zbyt wiele ,to wszystkie z forum są mile widziane.

call my parents :grin:

Stroje nieobowiązkowe)

czy nie będzie nam za zimno? :grin:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Tommy on 24 Gru 2002 17:28

Ja wyjezdzam na sylwka do rodziny na wies(dla tych co kojarza to tam gdzie wyjezdzalem na wakacje :grin: :).Szykuje sie niezla impreza.Na 1 chlopaka przypadaja 3 dziewczyny.Jednak dla mnie(na szczescie lub nieszczescie)przypadnie tylko jedna- my girl.Czasami chyba lepiej byc wolnym :grin: :grin: :robot: :grin: :grin: Najgorzej ze 2 juz trzeba isc do szkoly a glowka bedzie bolec... :grin: :grin: :grin:

Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Image
Awatar użytkownika
Tommy
Wanted Dead Or Alive

Od: 02 Mar 2002 03:07
Miejscowość: Bia

Postprzez Gina on 24 Gru 2002 17:47

Tommy !!! teraz sie ta girl chwalisz.. wiesz co.. :wink:

A wlasnie co do Sylwka - ja mam zawsze problem z tym zeby tak od razu tego 2 go isc tak po prostu do szkoly..
ciezkie zycie / ciezka glowa :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Tommy on 24 Gru 2002 18:42

Nie chwale tylko ubolewam :grin: W takiej sytuacji 3 panienki na jednego to jest wiecej niz raj :grin: Oczywiscie zartuje i zaluje tylko ze na sylwka bede mial zalobe ale grzech troche nie wypic :drinking: :grin: :robot:

Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Image
Awatar użytkownika
Tommy
Wanted Dead Or Alive

Od: 02 Mar 2002 03:07
Miejscowość: Bia

Postprzez bonfankaa on 24 Gru 2002 19:42

hmm to fajniue macie bo u mnie?hmm okazalo sie ze sostaje w domu z rodzina.bleeeeeeeeeeh kto mnie przygarnie?

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Anonymous on 25 Gru 2002 09:27

Ja miałem jechać na kameralną imprezę do Tarnowa, poza tym miałem jeszcze propozycję od starego znajomego z liceum na impreze w domku na działce pod Krakwem. Plany te jednak nie wypaliły i tak oto zdecydowałem sie sam zorganizować impreze. Robie wypasionego sylwestra na 12osób, towarzystwo jest doborowe, prawie ten sam skład co rok temu, więc jestem pewien,że zabawa będzie przednia.
Ja jak przy każdej większej imprezie wystąpię w roli barmana oraz głównego polewającego drinki, dwóch kumpli zajmie sie odpowiednią muzą (ani grama BJ, tylko taneczno-imprezowe klimaty) i wszyscy będą się rewelacyjnie bawić. Wcześniej przygotuję sobie kamerę by nakręcić sylwestrowy dokument pt. "jak bawi sie zgrana paczka z miasta Kraków".

Korzystając jeszcze z okazji chciałbym Wam wszystkim życzyc Dosiego Roku!!!
Anonymous

Postprzez brenda on 26 Gru 2002 01:43

Ja sylwestra prawdopodobnie spędzę u kolegi. Myślę, że będzie ok. Muzyka: rockowe klimaty, myśle, że trochę Bon Jovi też się uda im puścić.

A propos, tak mi się przypomniało jak jakiś rok temu siedzieliśmy na chacie i planowaliśmy spędzić sylwestrową noc razem. Pamiętam, ze długo nie mogliśy się zdecydować gdzie. W końcu chyba padło na jakąś nadmorską miejscowość, coż...moze w przyszłym roku....
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Gina on 26 Gru 2002 01:58

brenda napisał(a): A propos, tak mi się przypomniało jak jakiś rok temu siedzieliśmy na chacie i planowaliśmy spędzić sylwestrową noc razem. Pamiętam, ze długo nie mogliśy się zdecydować gdzie. W końcu chyba padło na jakąś nadmorską miejscowość, coż...moze w przyszłym roku....

Ha, byly plany byly....
Zaraz to bylo tak ze na dzien dziecka mielismy sie spotkac i przelozylismy na sylwka bo wiecej czasu zeby cos zorganizowac :grin: :grin: :grin:
Zdolni jestesmy .... Kolobrzeg albo Trojmiasto - chyba na tym stanelo... ehhh :wink:
szkoda ze nie wyszlo
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Marcia on 27 Gru 2002 04:35

Eeeeeee tam Gina.... komu jak komu Tommy sie dopiero teraz chwali :P
Hhyhyhyhy... :)
Ja chyba posiedze w domciu... :)
Duuuużo mialam planów ale nic nie wypaliło wiec ... :)
Bedzie sie szalec samemu ;)

In my eyes,indisposed
In disguise as no one knows
Hides the face, lies the snake
The sun in my disgrace
Boiling heat, summer stench
'Neath the black the sky looks dead
Call my name through the cream
And I'll hear you scream again...
Awatar użytkownika
Marcia
Livin' On A Prayer

Od: 24 Mar 2002 18:01
Miejscowość: Sopot

Postprzez Arha on 27 Gru 2002 05:16

Dziś nastapiła gwałtowna zmiana planów - idę do zupełnie innej kolezanki w zupełnie inny koniec miasta. Ale i tak będzie fajnie...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez marta_bongiovi on 28 Gru 2002 01:32

No i oczywiście u mnie jak co roku nic nie wypaliło;) Miałam wieeele planów i w końcu okazało się że jestem chora i nie ma szans żebym wyszła z domku przed 2 stycznia (heh jak znam życie do szkółki naszej kochanej bez problemów bede mogła iść :bad-words: ) tak więc sylwka spedzimy z kumpelką same w moim domu (taa bo oczywiście rodzice już od pół roku mają zamówione miejsca na jakimś balu, a siosstrzyczka też wybywa na imprezke do qmpli z liceum...) przed tv, albo przed wiezą, albo przed kompem (hehe komputerek uniwerasalny na każdą okazje;))

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne