Sylwester

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Arha on 28 Gru 2002 01:34

Życzę Ci więc biedna Martusiu, żebyś szybko wróciła do zdrowia... tfu, pochoruj sobie jeszcze z tydzień, żeby się za toba w szkole stęsknić zdążyli :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez marta_bongiovi on 28 Gru 2002 02:18

heh dzieki Arha;) w tym problem;) z jedej strony chce już wyzdrowieć, zebym mogła iść do znajomego na sylwestra (heh a może i na "kameralne spotkanie" bym sie wyrwała :grin: ) ale z drugiej strony chce sobie przeleżec w łóżku jeszcze nastepny tydzień i może nastepny jeszcze;) bleee zaliczanie z chemii i fizyki (i pewnie wfu też jak zwykle) mnie czeka :evil:

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Gina on 28 Gru 2002 02:26

heh marta to ja juz nie wiem czego ci zyczyc - moze tak - zdrowia na sylwka i temperatury 1 - go stycznia takiej zeby Cie w domu przetrzymali przez nastepne 2 tygodnie :grin: :grin: :grin:

Boshe.. ludzie ja nie chce isc w czwartek do szkoly !!!!
Why jak jest wolne to to leci tak ze ehh szkoda gadac =((
Ta durna chemica sie do mnie again doczepi, po co mi chemia sie pytam... :wink:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Arha on 28 Gru 2002 02:44

ludzie ja nie chce isc w czwartek do szkoly !!!!
A ja popedzę do niej w podskokach i ze śpiewem na ustach :grin: ... ehhh, pytanie tylko jak ja się obudzę na 8;00 po oglądnięciu "young guns II"?? I tu pojawia się następne pytanie: jak ja po tym zasnę?? :grin:

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez sdms on 28 Gru 2002 06:02

Marta jutro masz byc zdrowa... w Sylwestra masz byc zdrowa.... w okresie szkolnym badz sobie chora :grin: :new-alien: :grin:

Boshe.. ludzie ja nie chce isc w czwartek do szkoly !!!!
Why jak jest wolne to to leci tak ze ehh szkoda gadac =((

ehh... a studenci maja wolne do poniedzialku :bad-words: tym to dobrze :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez nelke on 29 Gru 2002 19:38

Ja idę do mojej kochanej mani( :grin: ) czyli do ŻONY :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
nelke
Livin' On A Prayer

Od: 18 Lis 2002 05:02
Miejscowość: Butler Street

Postprzez Marcia on 30 Gru 2002 04:08

Totalne zmiany na sylwka :D
Ide do moich kumpeli.... :grin:
I bedzie super :grin:

In my eyes,indisposed
In disguise as no one knows
Hides the face, lies the snake
The sun in my disgrace
Boiling heat, summer stench
'Neath the black the sky looks dead
Call my name through the cream
And I'll hear you scream again...
Awatar użytkownika
Marcia
Livin' On A Prayer

Od: 24 Mar 2002 18:01
Miejscowość: Sopot

Postprzez ŻONA_DŻONA on 30 Gru 2002 04:59

No ja robie sylwestra, dla wszystkich, którzy nie mają się gdzie podziać w ten piękny wieczór i z kim przywitać nowego roku, tak więc zapraszam :wink: .

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez erka on 30 Gru 2002 05:41

A ja dzis uzyskałam pełne potwierdzenie na 100% co będe robić (heh robić to ja dużo moge ;)). No i idę do kolegi, mieszka poza Poznaniem. Bedzie aż 5 osób- nie ma jak kameralne imprezy. Coś czuję że będą nudy na maxa bo towarzystwo co prawda to z którym się zadaję ale:

a) organizator imprezy słucha mrocznej muzyki- spox, tylko do tego na Sylwestrze usnąc można, zwłaszcza jak piosenki, a nie- utworki- są bez wokalu; poza tym nie sądze żby pucił coś normalnego
b)2 kolega słucha Krawczyka, Arki noego itp.= no comments
c)1 koleżanka no oki- może być
d) 2 to raczej ruszać się nie będzie a ja mam ochotę skakaaaaać i szaleć

Dlatego żeby uratowac sytuacje biorę New Jersey albo zgram sobie jakies extra piosenki Bj na cd (wszystkie sa extra ale wybiorę te najbardziej zabawowe) no i reszte piosenek to ja juz skombinuję ( w sensie że innych zespołów).
Może być wesoło bo:
a) ja się będe wygłupiać
b) będe im śpiewac all piosenki i co za tym idzie powqrzam ich troche więc to będzie wesołe:)

Ale i tak wolałabym być z wami gdzieś, ofc. w realu (nie mylić z tym sklepem).

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez kawa on 30 Gru 2002 05:56

ja ide do kolegi!!! bedzie okolo 20-25 osob!!! niestety nikt nie slucha Bon Jovi i pewnie nie pozwola mi ich puscic!!! ale imprezka i tak zapowiada sie bombowa!!! do bialego rana!!!

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez erka on 31 Gru 2002 22:27

Tiaaa....a ja wczoraj się wqrzyłam.
Bo o 6 mi kolega zadzwonił że odwołał. Tzn. on dzwonił kilka razy a że mnie w chacie nie było to oddzwoniłam a ten mi z takim textem wyleciał. W sumie ok- nie mam mu tego za złe bo został właściwie zmuszony żeby ta impreza u niego była ale mógł mi to powiedzieć wczesniej zwłąszcza że 2 dni temu mówił że jest na pewno. A teraz nie wyszło- nawet mu się nie pytałam why bo jakiś wqrzony był. Ale myślę że pewnie ktoś zdecydował że nie przyjdzie i byłoby jeszcze mniej osób. No, chyba że starzy wkroczyli do akcji.

W każdym razie :2gunfire: go bo gdybym wczesniej wiedziała to wyszłoby zupełnie inaczej. Wyszło by extra bo miałam opcję nr2 i to jaką fajną...
Life is brutal.

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez kawa on 31 Gru 2002 23:44

w takim razie erka zapraszam do torunia!!! szykuje sie niezla impreza, a jedna osoba w ta czy w tamta nie robi roznicy!!!1 jeszcze zdazysz przyjechac!!!!1 :grin: :grin: :grin:

bedzie extra :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Postprzez erka on 01 Sty 2003 01:39

Hm chyba niestety juz nie:( Ale w przyszłym roku (o mój Boże 18 mi stuknie w listopadzie aaaaaaaaaaaaa) to musimy się spotkac choćby nie wiem co.
Chociaz raz w życiu chce miec mega mega mega fajną zabawę :bday:

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Anonymous on 01 Sty 2003 11:41

Wiecie co? Ja jestem genialna!!! (a przy tym bardzo skromna...hehehee) Wrócilam własnie z sylwestrowej imprezy u kolegi z klasy... I choc miałam na nią nie iść, to na dwie godziny przed startem sie zdecydowałam po namowach kolezanki. I tak strasznie sie ciesze, ze na nią poszłam!!! Po pierwsze po drodze spotkałam mojego ulubionego kumpla, który studiuje w Krakowie, i ktorego nie widzialam juz wieki i tak sie strasznie ucieszylam, ze trudno to sobie wyobrazic normalnej osobie:)))hehhee A po drugie NAWRÓCIŁAM LUDZI Z KLASY NA PRAWDZIWA MUZYKĘ!!! No moze nie do końca, ale nie mam pojecia jak ja to zrobilam, ale ludzie poprostu zaczeli sie bawić do BJ!!! A zawsze jak usiłowałam włączyć jakiś kawałek, to nawet kilkudziesieciu sekund nie wytrzymali... A dzis (z tymze juz po polnocy bylo...:)) puscilam swoja skladanke najlepszych kawałkow bj i sie bawili lepiej niz do czegokolwiek innego!! A jakpuscialam Runnaway, to jeden gośc podszedl do mnie i pyta się; " To jest Bon Jovi?" hehehe, i spytal sie jaki jest tytul, bo chce sobie sciagnac..hehehe, Ale zrobilam jeszzce lepszy numer, bo właczyłam im na fulla Richiego "Who I Am" i cos dziwnego sie stalo, ale rozruszalam tym impreze, ktora okolo 1:00 zaczela juz upadac...

To był jakiś miracle wieczór!!! Ale sie bardzo z tego ciesze....
Anonymous

Postprzez NiKKi Rebel on 01 Sty 2003 21:05

Sylewk 2002/2003 był ofc u mnie. Miało być dużo ludzi, ale się pokłócilismy i powiedziałam, ze impra odwołana. Przyszła tylko Szprota. No i robiłyśmy to co zazwyczaj na Sylwku się robi:
-puszcząłysmy petardy
-jadłyśmy
-piłyśmy [mirinda rulez]
-malowałysmy się [ja ją na Mansona, a ona mnie na grupę Kiss]
-ogladałyśmy tv
-tąnczyłyśmy [BJ, IM, Genesis i Manowar - przy takiej muzie bawi się dzisiejsza młodzirz :grin: ]
I w ogóle było gut. Szkoda tylko, że byłyśmy we 2 :evilbat: :robot:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Arha on 01 Sty 2003 23:59

A ja poszłam do qmpeli, niestety z siorą, co uniemożliwiło nam oglądnięcie 9,5 tygodnia... Czas upływał bardzo miło na obrzeraniu się i wysyłaniu smsów. A teraz padam z nóg, ale na myśl że za kilka godzin "Młode Strzelby II"... eh ,w górę serca, nie jest źle ;]

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez kawa on 02 Sty 2003 00:29

Ja bylam u qumpla!!! Bylo bardzo fajnie, ludzi prawie 30, wszyscy swietnie sie bawili!!! Jesli chodzi o muzyke BJ to lecialo tylko ITML (lepsze to niz nic)!!! Pare osob poszlo spac juz przed polnoca, potem byly fajerwerki i szampan (Picolo oczywiscie)!!! w domu bylam po 4! Wtej chwili jestem troche zryta, boli mnie leb (ach ta cola), troche za duzo wypilam, ale nie zaluje!!! Oby nastepny sylwester byl jeszcze lepszy!!! Zaraz ide spac, ale mam zamiar obudzic sie na godz 22:30 (wiadomo o co chodzi)!!! Nie ma to jak Nowy Rok zaczynac od muzyki Jona!!!

Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne