Jest pomysł, by bawić się w Gdańsku... Dlaczego właśnie tam? Niestety próby zorganizowania sylwestra w jakimś domku nie wypaliły
Więcej szczegółów wkrótce...
Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Spotkania Fanów

Do Gdańska mam jakieś 3 godziny drogi, prawo jazdy (prawie
), samochód, w dodatku kuzyn tam mieszka więc nie miałbym problemu z dojazdem i noclegiem. Wszystko zależy od tego, ile osób i przede wszystkim kto tam będzie, no i oczywiście od tego, czy nagle (tak jak w pamiętnym zeszłym roku
) nie zmienię planów ;]
Gina napisał(a):A dalej na polnoc sie nie da ? W sensie moze Helsinki?

Days napisał(a):poludnie jest dobre... jest cieplej
Duże miasta na południu bardzo się różnią od tych na północy pod tym względem ;]
Captain Kidd napisał(a):...więcej spalin, przy tym większy smród, większy tłok, ale jak ktos lubi, to czemu nieDuże miasta na południu bardzo się różnią od tych na północy pod tym względem ;]
ani smrodu, ani tloku... a spalin tyle samo co w takim gdansku 

Days napisał(a):to chyba nigdy nie byles we Wrocuani smrodu, ani tloku... a spalin tyle samo co w takim gdansku

Days napisał(a):poludnie jest dobre... jest cieplej

A dalej na polnoc sie nie da ? W sensie moze Helsinki?

Captain Kidd napisał(a):w dodatku kuzyn tam mieszka więc nie miałbym problemu z dojazdem i noclegiem.

sdms napisał(a):to ja chyba w innym Wrocku byłem
(co nie zmienia faktu, ze dookola Wroca w tym czasie moze byc zimno jak cholera
)
Ale akurat dla mnie to nic zlego, w sensie nie wyobrazam sobie jakiegos miasta, w ktorym by tloku nie bylo (no nie liczac tych malych pseudoskansenowskich miasteczek na poludniu Niemiec - sic) - jak jest miasto to musza byc ludzie, byc tlok! I ja to lubie

Gina napisał(a):Kidd > i racja tylko ze jakby sie robilo caly czas w centrum to nic by wyrownywac nie trzeba bylo

Days napisał(a):to chyba nigdy nie byles we Wrocu![]()
Ale chciałbym ;]
sdms napisał(a):A ile osób mógłby w sumie przenocować? bo może uda się taniej niż w schronisku?
Będę u niego za jakieś dwa tygodnie (pierwsza podróż samochodem Gina napisał(a):Kidd > i racja tylko ze jakby sie robilo caly czas w centrum to nic by wyrownywac nie trzeba bylo

)

Ma duże mieszkanie, ale mało łóżekBędę u niego za jakieś dwa tygodnie (pierwsza podróż samochodem
), wtedy z nim pogadam.
w ogóle weź się zgłoś na gg 

cRaSh napisał(a):Ja jestem za Lodzia Wink Moge nawet przyjechac i pomoc organizowacByle nie na slw 06/07

Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Spotkania Fanów
| SYLWESTER Z CHLOPAKAMI Z BON JOVI!!! Forum: Ogólna dyskusja Autor: kawa Odp: 12 |
Sylwester 2004 Forum: Różne Autor: sdms Odp: 40 |
Sylwester 2003 Forum: Różne Autor: sdms Odp: 25 |
Sylwester Forum: Różne Autor: kawa Odp: 36 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości