Swieze ploty (?) - Rozwod

The King Of Swing board.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora

Swieze ploty (?) - Rozwod

Postprzez agatka on 04 Lut 2006 00:22

In December, Heather Locklear and Richie Sambora were "happily married." Two months later, the actress and the Bon Jovi guitarist are divorcing.

Locklear, 44, did the filing, per her publicist.

"This is a private matter, and there will be no further comment at this time," Cece York said in a statement Thursday.

The release had Locklear and Sambora's marriage as enduring 10 years, but it actually passed the 11-year mark last December, around the same time the couple was shushing whispers of their imminent demise.

"The real story is that there is no story," Locklear and Sambora said at the time in a statement to the New York Daily News. "The truth is that after 11 years together, we are still happily married. Boring but true."

Locklear and Sambora, 47, wed in 1994 in Paris. It was her second marriage; his first. The couple has one daughter, 8.

ABC News napisał(a):Bon Jovi Guitarist Calls Split 'Untrue' After Actress Announces Breakup
WASHINGTON, D.C, Feb. 2, 2006 — - Heather Locklear announced she had filed for divorce Thursday evening -- but it was news to her husband, rocker Richie Sambora.

More than an hour after Locklear's publicist spread the word that their 11-year-marriage was kaput, the Bon Jovi guitarist told ABC News Radio in an exclusive interview that things were fine at home.

"It's completely untrue," he insisted, adding that he had Valentine's Day plans with his wife.

Nevertheless, the "Spin City" actress had already set the legal wheels in motion, and her spokeswoman CeCe York was spreading the word.

"After 10 years of marriage, Heather Locklear has filed for divorce from Richie Sambora," the rep said in a statement hours earlier. "This is a private matter and there will be no further comment at this time."

The message was apparently not delivered to the rocker, who has been touring recently, and spoke with ABC shortly before a show at Washington D.C.'s MCI Center.

Even when confronted with the report, which had then hit the news wires, he spoke lovingly of Locklear.

"I'm going home," said Sambora, who says that Locklear sometimes joins him when he's touring.

"Heather was just up for our anniversary and that was December 15th … I was home for like two and a half weeks in Christmas and I have a month off in March, so it's going to be good."

'The Real Story Is That There Is No Story'
Sambora, 46 is a founding member of Bon Jovi. Locklear, his 44-year-old wife, is one of TV's most familiar faces, having gained fame in the early 1980s as sexy Sammy Jo Dean Carrington on "Dynasty." She's also been a regular on "T.J. Hooker," "Melrose Place" and "Spin City." She recently appeared in the film, "The Perfect Man."

Locklear was previously married to rock star Tommy Lee. They divorced after seven years in 1993.

Sambora and Locklear -- who have an 8-year-old daughter -- had been hounded by rumors of a breakup. After tabloid reports that they were fighting over a second child, they issued a joint statement to the New York Daily News in December, stating, "The real story is that there is no story. The truth is that after 11 years together, we are still happily married. Boring but true."

In the interview this evening, Sambora was asked if there were any more kids in his future.

"I wish," he said. "I mean it just gets to the point where women just go, 'I don't want to go through that again.' For us it's easy -- we point and shoot."

While fatherhood is demanding, Sambora said he enjoys it. "At the end of it, it's worth it, yeah, but I mean, really, it's a good two years of your life, you know, for each kid."

:confuse: Jesli faktycznie Heather zlozyla pozew za plecami Richiego to postapila dosyc.. ekhm, ekhm.. niesympatycznie. :crazy:

Szkoda w kazdym razie.

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez cRaSh on 06 Lut 2006 22:18

Na interii tez juz o tym jest ;)
Richie Sambora, 47-letni gitarzysta amerykańskiej grupy Bon Jovi, rozwodzi się z aktorką Heather Locklear (45 l.), znaną z serialu "Dynastia". Po 11 latach małżeństwa para zdecydowała się rozstać. Rzeczniczka aktorki potwierdziła te informacje, dodając tylko, że "to prywatna sprawa i nie będzie więcej komentarzy na ten temat".

W ostatnich tygodniach pojawiło się kilka plotek, że małżeństwo muzyka i aktorki przeżywa kryzys. Teraz wiadomo już, że to definitywny koniec.

Przypomnijmy, że Sambora poślubił Locklear w Paryżu, w grudniu 1994 roku. Mają 8-letnią córkę Avę Elizabeth.

W sumie Heather sie stara zrobila troche, wiec nie zdziwilbym sie :D

Zreszta, jak pisza na JT to i tak wina Jona, "on ma nad wszystkim kontrole" :shiner:
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 06 Lut 2006 22:36

cRaSh napisał(a):W sumie Heather sie stara zrobila troche, wiec nie zdziwilbym sie

Ja w ogóle nie rozumiem jak ktoś mógłby być tyle lat z taką straszną "tapetą" :P Przecież Heather to makijaż na makijażu-makijażu :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Green Man on 07 Lut 2006 01:25

Captain Kidd napisał(a):
cRaSh napisał(a):W sumie Heather sie stara zrobila troche, wiec nie zdziwilbym sie

Ja w ogóle nie rozumiem jak ktoś mógłby być tyle lat z taką straszną "tapetą" :P Przecież Heather to makijaż na makijażu-makijażu :P

No cóż, trochę lat ona już ma, więc musi się jakoś "maskować" :D
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Od: 05 Lut 2006 01:47
Miejscowość: Chorz

Postprzez ania_ughr on 07 Lut 2006 01:29

:grin: no co wy mowicie Heather to bardzo ekhem przystojna kobieta. Nie mogę wyjść z podziwu, że w ciągu 12 lat małżeństwa[ho ho !] nie zmieniła się ani o ksztyne.. no w przeciwienstwie do Richiego.. :grin:

I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
Awatar użytkownika
ania_ughr
przyjaciel

Od: 09 Sie 2002 01:28
Miejscowość: Krakow

Postprzez Gina on 07 Lut 2006 01:44

'c mon... sie nie zmienila bo jej chirurdzy nie pozwolili. A Richie nie jest Jonem i pewnie uwaza ze poprawianie sobie urody w taki czy inny sposob jest niemeskie :lmao:

I ja nie kapuje, jesli to prawda.. Rysiek taki zakochany byl... A jej sie przeciez nie oplaca teraz rozwodzic no... No i Avy szkoda :confuse:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Postprzez Kourin on 07 Lut 2006 02:01

Hm...

Zastanawia mnie, co to kogo obchodzi. Ale mogę być wyjatkiem ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Days on 07 Lut 2006 02:40

ja tez sie nad tym zastanawiam.. zatem poczulam sie jak ktos zupelnie wyjatkowy :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Green Man on 07 Lut 2006 02:48

Mnie to też ruszyło, i sądzę że wielu innych też :P
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Postprzez Gina on 07 Lut 2006 02:49

Iiii tam tu chodzi o konsekwencje (no w kazdym razie mogloby chodzic jakby sie nad tym zastanowic ;D ) Zrozpaczony Sambora zacznie pisac i na nowej plycie znajdziemy 11 wyciskaczy lez, albo tez dojdzie do wniosku, ze juz tylko muzyka mu pozostala i dostaniemy calkiem dobry album ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Green Man on 07 Lut 2006 03:13

Gina napisał(a):dojdzie do wniosku, ze juz tylko muzyka mu pozostala i dostaniemy calkiem dobry album ;)

Hmmm, byłoby nieźle :D
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Postprzez Captain Kidd on 07 Lut 2006 03:34

Gina napisał(a):Zrozpaczony Sambora zacznie pisac i na nowej plycie znajdziemy 11 wyciskaczy lez, albo tez dojdzie do wniosku, ze juz tylko muzyka mu pozostala i dostaniemy calkiem dobry album

Rozwód nie ma większego znaczenia :P Ryszard napisał już 15 kawałków na nową płytę i gdyby nie HAND tour, już byłaby nagrana. Po trasie Sambora bezzwłocznie udaje się do studia, nagrywa, produkuje, no i oczywiście wydaje ;)

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Green Man on 07 Lut 2006 03:45

Captain Kidd napisał(a):Po trasie Sambora bezzwłocznie udaje się do studia, nagrywa, produkuje, no i oczywiście wydaje ;)

Ahhh, już nie mogę się doczekać :D
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Postprzez Gina on 07 Lut 2006 05:02

Captain Kidd napisał(a):Rozwód nie ma większego znaczenia

taaak ? A myslalam ze Bon Jovi do mistrzostwa opanowali juz przekombinowywanie piosenek w studio :lmao: Ewentualnie moze cos napisac i zamienic... Ja tam nie bede sie czula pewnie dopoki nie uslysze tej plyty :grin:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Ricky Skywalker on 07 Lut 2006 19:14

Żal, naprawdę żal... co by nie mówić, Richie i Heather zawsze wydawali mi się przykładem tego, że i w Hollywood są możliwe trwałe, silne małżeństwa. Przykro mi się zrobiło, jak o tym przeczytałem...

Natomiast jaki to może mieć wpływ na wydanie płyty? Richie rzadziej będzie w domu, a częściej w studiu ;)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Green Man on 07 Lut 2006 20:15

No fakt, w sumie mogli być przykładem dla innych małżeństw :P
Co do płyty, to raczej nie ma co się zastanawiać czy przez rozwód album będzie gorszy lub lepszy, będzie jaki będzie :P
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Postprzez erfea on 07 Lut 2006 22:58

Kourin napisał(a):Zastanawia mnie, co to kogo obchodzi. Ale mogę być wyjatkiem ;)

Jak to kogo?! MNIE!!! Rychu jest WOLNY!!! Zabieram wszystkie manatki i lecę do stanów w celach czysto matrymonialnych! Najprzystojniejszy facet świata potrzebuje smoczego ramienia do wypłakania wszystkich smutków!!! :shiner:

A tak w ogóle, to gazety pewnie i tak nie wiedzą jak to było na prawdę... i nikt tego się pewnie nie dowie. Nie mam zupełnie zdania. NIe rusza mnie ta nowina... zestarzałam się jak nic się zestarzałam... :confuse:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Arha on 08 Lut 2006 19:01

Hym, w sumie szkoda, nie lubię jak się ludzie rozwodzą. no i biedna Ava. Nie zamierzam łez ronić, ani ze szczęścia skakać, ale po prostu wolę jak ludzie jednak żyją długo i szczęśliwie :P ale to chyba awykonalne.
A co do wyglądu Heather, to cóż, taka lalka barbie, ale brzydka nie jest...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: tuitam

Postprzez Green Man on 08 Lut 2006 20:12

No, dziecka szkoda najbardziej, trochę mi jej żal.
Awatar użytkownika
Green Man
Keep The Faith

Postprzez Captain Kidd on 10 Lut 2006 00:18

Świeżutka ploteczka :grin: Richie ponoć zdradzał Heather. Ta, sprawdzając jego pocztę elektroniczną trafiła na maila sprzed kilku dni, w którym ktoś życzliwy załączył zdjęcia Ryszarda z pewną kobietą, która jak się okazało jest bliską znajomą Heather. Ponoć po obejrzeniu żoneczka się wkurzyła i złożyła pozew jak najszybciej tylko mogła ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Richie Sambora

Powróć do Richie Sambora