Bongo VII's napisał(a):Heather got David Spade
Richie got Denise Richards
folks, we have a winner
PFFFFBUAHAHAHAHAHAAH
Piekneeeeeee Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Richie Sambora
) Cos mi sie wydaje ze reality show sie jeszcze troche pokreci zanim sie tam wszyscy ustatkuja 

Gina napisał(a):przeciez ona byla taaaaka szczesliwa zona Charliego Sheena #lmao #crazy

Arha napisał(a):czy Rychu może być jeszcze brzydszy... bo jak na mój skromny gust na tych fotach wygląda wręcz obleśnie

Ale bez obaw, to tylko dlatego, iż za dużo pił przez Heather. Denise go doprowadzi do porządku
A potem wyjdzie płyta 

bonjova napisał(a):narkomana i alkoholika

Arha napisał(a):No i gratuluję, wymienił stary worek z silikonem na młodszy, co pozwoli zmniejszyć koszty utrzymania kobiety w jednym kawałku żeby jej wszystkie dodatkowe elementy nie poodpadały...

Arha napisał(a):Oj wredna dziś jestem, oj bardzo...

Piszą ,że Richie jest kumplem Charliego i cyt." oby nie był taki sam" jak jego poprzednik
Richie dumps Denise
After upsetting his estranged wife, Heather Locklear, by hooking up with her ex-best friend, Denise Richards, Richie Sambora has ended his romance with Denise. An insider says Richies feelings for Heather and especially for their daughter, Ava made him reconsider.
Pick up this week's In Touch to find out what devastating confession Richie made to Denise.
Oh, and the cover say "He makes a shocking decision after a secret meeting with Heather".
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Richie Sambora
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości