stupid? crazy? fanatic? whatever ;)

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

stupid? crazy? fanatic? whatever ;)

Postprzez erka on 24 Wrz 2002 18:47

Myslałam już o tym temacie od kilku dni ale zapominałam go dać. A wszystko dlatego że przyjrzałam się mojej ławce i mnie olsniło że kilka dni temu popisałam ją markerem (chodzi o ławkę w szkole of kors bo po biurku nie piszę :wink: )...a napis , mały ale za to jaki... KTF. No i przypomniało mi się jak mi się nudziło i to napisałam.

I tak sobie myślę czy też macie takie...no bo nie wiem jak to nazwać- chore, szalone albo wiem- niekontrolowane (o dobre słowo) pomysły? A raczej może odruchy?

Bo z tego co pamiętam to w zeszłym roku gdzieś wyryłam (też na ławce) bo mi się nudziło BOB czyli skrót od Blood On Blood :grin: W zeszłym roku też mi się nudziło to w zeszycie od matmy (bo of kors jak zwykle nic nie kapowałam z lekcji to co miałam na niej robić) napisałam text do BOB, w innym zeszycie nie wiem czy nie wild in the streets... W każdym razie cos tam było. Aaa no i jeszcze mam taki piórnik i wygląda jak skóra krowy- w każdym razie takie włochate i w krowie plamy i jak się zaczął rok szkolny to tak spojrzałam na niego...i już wiedziałam co zrobię (to akurat zamierzone było)- że to jest krowa...a krowa mi się z koniem skojarzyła- to markerem po tym włochatym czymś przejechałam i powstał napis: "I`m a cowboy on a steel horse I ride..." Nio i to by było na tyle.

Też macie takie odchyły jak Wam się nudzi? :grin:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez ŻONA_DŻONA on 24 Wrz 2002 19:04

Często miałam i nadal mam takie pomysły , np. prawie w każdym zeszycie ostatnią strone mam wypełnioną tytułami piosenek , po ławkach , krzesłach kiblach pełno napisów (teraz już rzadziej, hamuje się) ,z reguły KTF no a ostatnio na okładce jednego z zeszytów powypisywałam Wasze nicki ( wszyscy się pytali co to jest erka , Neela ??? :grin: ) .
Ostatnio edytowany przez ŻONA_DŻONA, 23 Gru 2002 18:12, edytowano w sumie 1 raz

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Gina on 24 Wrz 2002 19:10

ja obstawiam - whatever
odruchow takich nie mam :grin: ale tez nie mam nic przeciwko takim odruchom u innych (wogole to ja jestem strasznie tolerancyjna :grin: :grin: )
*a jak juz cos mnie raz na 100 lat najdzie to akurat w tej chwili nie mam przy sobie nic do pisania - ehh wrodzony pech hehe :grin: :black: :grin:

Ale heh ostatnio nad tym mysle - tzn. musze cos zrobic ze swoja szafka w budzie i najparwdopodbniej dam tam cos , w rogu jakims (znaczy jakis fragment textu piosenki :grin: ) ale nie mam pojecia co to ma jeszcze byc (w kazdym razie nie dam soboe grafa walnac... juz mi dzis trzy osoby proponowaly... co ja qrde wygladam .. na milosniczke wrzutow czy co ??? :grin: :grin: :black: :black: :grin: :grin: )

Ale ogolnie to do takich rzeczy mnie nie ciagnie...(tzhn. chyba ze sie cos dla jaj pisalo na krzesle osoby siedzacej na przeciwko , albo w kiblu -ale to to - co innego :grin: :grin: :grin: )

Aha to KTF , jak małe to rozumiem ze tylko trzy literki a nie cale keep the faith ... ?
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez erka on 24 Wrz 2002 19:20

( wszyscy się pytali co to jest erka , Neela ??? ) .

rany i od razu się człowiekowi miło robi :grin: :grin: :grin: THX Żono :grin:

A to KTF było małe - 3 literki. w każdym razie czuję że jutro popisze coś w sali od PO...mamy tam religię i co tam xiądz :grin: A zaraz... ostatnio w 2 zeszytach i na jednej ławce napisałam "hey Joey"

+++++++++++++++++++++++++++++
musialam wyedytowac bo mi się znowu przypomniało. Jak byłam na konkursie z anglika, hehe a co- specjalnie zeby do budy tylko nie iść, w jakiejś tam Wyższej Szkole Bankowej w poznaniu to studenciki mialy taką fajną salę wykładową. Ze wiecie- krzesełko i do niego doczepiana taka hmm...decha którą się wysuwa i już ma się na czym pisać. No i "ustawiłam" sobie moją i tak patrze...a tam mnóstwo napisó- Manson, Limp Bizkit, U2 nawet było (yeah) i wiele innych i pomyslałąm że pośród tego badziewia przydałby się ktoś porządny (nie licząc u2) więc długopis wkroczyl do akcji i zanim rozdali testy już był gotowy napis BON JOVI FOREVER :grin:
dobra trzasnę to na kolorowo żeby było widac że to nowe...
Ostatnio edytowany przez erka, 24 Wrz 2002 21:20, edytowano w sumie 1 raz

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez sdms on 24 Wrz 2002 21:01

No wiec ja z reguly odchylow nie mam, ale np. dzisiaj na geografii napisalem na lawce (dlugopisem) sredniej wielkosci napis BOUNCE... a pozatym w sali od polskiego (w tej ktorej mam we wtorki geografie teraz;)) po zeszlym roku biurko jest cale w napisach BON JOVI :grin: :grin: ... no i w zeszlym roku wszystkie zeszyty byly z tylu popisane tekstami piosenek :grin: ale ogolnie to ja jestem normalny, tylko czasem mi sie nudzi :grin: :grin: :new-alien: :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez marta_bongiovi on 25 Wrz 2002 16:51

Mnie tak naszło jakiś tydzień temu na fizyce... Heh aż dziwne jak ja bardzo nie lubie tego przedmiotu;) w każdym razie na ławce napisałam taki cytacik: "no one's getting out of here alive" z Dry County hmmm uznałam że pasuje do mojej szkoły;) piórnik to mam calutki popisany cytatami z piosenek BJ i podpisami qmpli ze szkoły;) no i w kiblach... heh dziwne że oni sie jeszcze nie skapowali kto to wszystko pisze:) nie ma przecież w szkole wielu fanów BJ.. tzn ja i jeszcze jedna dziewczyna która jest też na forum;)) ale dla mnie to lepiej bo heh chyba by mnie już wywalili za niszczenie mienia;)))

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Neela on 25 Wrz 2002 16:58

rzadko pisze cos o BonJovi,bo najczesciej jak mi sie nudzi ,to rysuje sobie po rece jakies wzorki :grin: lub z kolezanka wypisujemy na kartce rozne głupoty( i ile przy tym smiechu czasem jest) :grin: Ale czasem mi sie zdarza napisac o bonjovi.Ostatnio nawet napisałam duzymi literami Bounce i naokoło kwiatki:).I pisze tez jakies hasła z piosenek typu keep the faith.Ale to wszystko w brudnopisie :grin:

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]

ImageImage

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez NiKKi Rebel on 25 Wrz 2002 17:25

Ja jestem maniaczką jesli chodzi o pisanie po szkolnych ławkach :grin: :grin: I piszę na nich wszytsko: od swojego podpisu [podpisuję się po prostu Izka, ale wszyscy znają ten graf] do całych rysunków [ja nie mam zdolności plastycznych jak by co]

A co BJ.... mój stały text... BON JOVI RULEZZZ. Jest chyba na wszystkich ławkach i kaloryferach :grin: :grin:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez Anonymous on 25 Wrz 2002 18:26

ja bardzo często pisze różne rzeczy na lekcjach. A wlasciwie rzadko zdarza sie jakis dzien, zeby nie powstało jaies "arcydzieło" :grin: stworzone przeze mnie. Ale to wsyztsko wina tej szkoły i tych nauczycieli. Bo przeciez to nie moja wina, ze te lekcje są nudne...

Najczęściej jest to napisa KEEP THE FAITH, szczególnie na stresujacych lekcjach (juz nawet kilka kolezaznek nauczyłam znaczenia i "stosowania" KTF) :wink:

Bardzo czesto robie cos w stylu graffiiti w zeszytach teraz juz raczej nauczycieli nie interesuje co, tam mam napisane, takze pole dzialania mam dowolne, ale zwykle z tylu zeszytow). Czasem tez pisze ozdobnym pismem cytaty ICH piosnek, które akurat przyjda mi na mysl i robie naokolo tego jakie fajowe szlaczki... musze przyznac, ze czasem wyjdzie mi calkiem fajne "dziełko":))
Anonymous

Postprzez bonfankaa on 26 Wrz 2002 20:50

ja bedac w nowej szkole siedzac na krzesle z drewniana decha do pisania musze kontrolowac siebie bo wykladowcy strasznie pilnuja by nic nie zostalo pomazane..wiec...musze uwazac..ale oczywiscie korci mnie bym sobie cos popisala i czesto pisze roznymi czcionkami slowa "bon jovi" ktf czy wanted..czy slowa piosenek sobie nuce a kolezanki patrza na mnie jkak na nienormalna heh :drinking: no juz kiedys pisalam ze piachem na ulicy ulozylam slowa richie sambora i bon jovi a takze sruba w rozgrzanym asfalcie musialam cos napisac a sami wiecie co... :wink:

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Marcia on 26 Wrz 2002 21:08

Ooooo...GUT TEMAT :)
Bo ostatnio też mam manie pisania o BJ na różnych meblach :)
SERIO RÓŻNYCH :)
Np.ale ciiiii...na sedesie w szkole tzn.na tej desce tam gdzier się siada :)
Tak do okoła jest napisane KEEP THE FAITH :D markerkiem :)
Mój ulubiony kibelek
:)
I na ławkach różne texty bj :) np.refren These DAys :)
Albo coś :) a na piórniku w krowe próbowałam napisać WANTED DEAD OR ALIVE ale troche nie wyszło bo za mięciutki jest i się puszy ;] :)

In my eyes,indisposed
In disguise as no one knows
Hides the face, lies the snake
The sun in my disgrace
Boiling heat, summer stench
'Neath the black the sky looks dead
Call my name through the cream
And I'll hear you scream again...
Awatar użytkownika
Marcia
Livin' On A Prayer

Od: 24 Mar 2002 18:01
Miejscowość: Sopot

Postprzez Gina on 26 Wrz 2002 21:21

Marcia napisał(a):Ooooo...GUT TEMAT :)
Bo ostatnio też mam manie pisania o BJ na różnych meblach :)
SERIO RÓŻNYCH :)
Np.ale ciiiii...na sedesie w szkole tzn.na tej desce tam gdzier się siada

ekhm no to ja podziwiam - ja tam jakos nie zagladam - znaczy hehe zagladam ale nie pisze po tym :wink:
A jak przeczytalam Po meblach to mialam skojarzenie ze domowych heheh
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Marcia on 26 Wrz 2002 22:35

A jak przeczytalam Po meblach to mialam skojarzenie ze domowych heheh

Nie no taki wandal to ja nie jestem (chyba) :grin: :grin: :angel: :grin: :grin: [/code]

In my eyes,indisposed
In disguise as no one knows
Hides the face, lies the snake
The sun in my disgrace
Boiling heat, summer stench
'Neath the black the sky looks dead
Call my name through the cream
And I'll hear you scream again...
Awatar użytkownika
Marcia
Livin' On A Prayer

Od: 24 Mar 2002 18:01
Miejscowość: Sopot

Postprzez Anonymous on 27 Wrz 2002 00:01

Przy okazji tego tematu przypomniały mi się stare dobre licealne czasy... Oczywiscie obowiazkowo na ostatnich stronach zeszytów (m.in. od majcy) pisałem nazwe zespołu, wiecie w jakiej czcionce :wink:
Ale to nic... czasem jak juz mi sie wybitnie nudziło podczas lekcji to zamiast słuchać nauczycielki ja jak w transie pisałem teksy piosenek... co ciekawe są to tylko trzy piosenki, żadne inne: "My guitar lies bleeding", "It's hard" oraz "Midnight in Chelsea". W sumie bardzo wiele textow BJ znam na pamiec w tym calusieńki album TD a obecnie jestem na etapie nauki i zapamietywania tekstów z Bounca...
Anonymous

Postprzez ania_ughr on 29 Wrz 2002 01:33

nauczyciele w mojej szkole szału dostają. ja piszę na ławkach w kiblu i w zeszytach...w każdym z tyłu z przodu w środku jest podpis BON Jovi JON i tytuły iosenek... zresztą ja ejstem walnięta :eggface: :evilbat:

I would run through fields of fire
I would crawl on broken glass
Just to swimm in yor sea of devotion
Just to have a second chance
That's all i ask!
Awatar użytkownika
ania_ughr
przyjaciel

Od: 09 Sie 2002 01:28
Miejscowość: Krakow

Postprzez bonfankaa on 29 Wrz 2002 02:55

ja w piatek na angliku pisalam tekst do undivided i right side of wrong i hehe kolezanki widzac jeszcze zdj z bj bo soebie przynioslam stwierdzily ze ja jestem szurnieta ehh aler co tam! bj to bj! :grin:

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez bonfankaa on 29 Wrz 2002 02:56

ja w piatek na angliku pisalam tekst do undivided i right side of wrong i hehe kolezanki widzac jeszcze zdj z bj bo soebie przynioslam stwierdzily ze ja jestem szurnieta ehh aler co tam! bj to bj! :grin:

no ale w poniedzialek zamierzam przyjsc w koszulce do szkoly! trzeba jakos oswajac ludzi z kims kto ma zajoba na punkcie jakiegos zespolu... :wink: jedna kumpela powiedziala ze przez to tez przechodzila..wygladalo na to ze ma na mysli ze mi to przejdzie kiedys,,hmmm no nie wiem napewno nie predko!
Ostatnio edytowany przez bonfankaa, 29 Wrz 2002 18:02, edytowano w sumie 1 raz

Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Postprzez nelke on 23 Gru 2002 06:01

Ja tez mam takie fazy-na zeszytach, lawkach itp,ksiazkach(nie tylko swoich) albo na tablicy jak wchodze do klasy to tam cos mazne zawsze.............heh, KTF, LOP ale najczescie pisze pelne nazwy nie skroty,chociaz czesciej od nazw piosenek pisze po prostu BON JOVI, BON JOVI THE BEST albo takie tego typu :grin:
nelke
Livin' On A Prayer

Od: 18 Lis 2002 05:02
Miejscowość: Butler Street

Postprzez trapper on 23 Gru 2002 16:31

Wyciąłem kiedyś pacjentowi na czaszce napis "Bon Jovi" :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez kawa on 23 Gru 2002 17:36

moje zeszyty sa ozdobione textami typu "keep the faith", czy "believe", kible w szkole tez udekorowalam, na prawie kazdej lawce jest cos takiego jak KTF, BON JOVI RULEZZZZ itp. a u siebie w pokoju pomazalam jedna sciane szafy cytatami z piosenek! pieknie to wyglada!!! jedna moja kolezanka tez zaczela to robic i strasznie sie nakreca kiedy slyszy o Bon Jovi (moja szkola)!!!!!!!!!!

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja