tę
książkę. Wydana w 1997, jest właściwie niedostępna na normalnym rynku, już dawno wyszła z druku, więc jest to naprawdę szansa jedyna w swoim rodzaju. Trochę detali:
Książkę kupiłam od fana, który ją kupiła od fana, który ją... itd. Innymi słowy książka miała już niejednego właściciela, a co za tym idzie nie jest w oszałamiającym stanie. Nie mniej jednak powiedziawszy to od razu powiem, że jak na taką historię jest prawie nowa - jedymi mankamentami są bardzo lekko wytarte krawędzie i rogi i idąca przez długośc grzbietu rysa, przez którą książka w jednym miejscu się łatwiej otwiera.
Dalej, o zawartości.
Książka jest w całości po angielsku! Równo 300 lekko pożółkłych kartek skrywa historię zespołu od początków po These Days. Wszystko, co możnaby chcieć od biografii zespołu - opowiastki, anegdoty, cytaty, kilka stron czarno-białych zdjęć, a na końcu pełna dyskografia (chyba pełna, nie znam się aż tak, ale są wypisane płyty, single, edycje z poszczególnych krajów, solowe dokonania i występy gościnne).
Chyba widzicie, ze jest to mocny staf. Dałam za nią 35 zyli, tutaj proponuję 25. Jeśli ktoś jest skłonny dać więcej, to śmiało licytować!

Że też musiałem wyjechać