Sprowokować zespół... - czyli NAKLEJAMY!

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez agatka on 05 Wrz 2005 21:22

:lol:

Wiecie, Francuzi (?) cos takiego usiluja zorganizowac, widzialam kilka zdjec z ponaklejanymi w roznych miejscach handzikami - jesli im to pomoze, to moze i my wtedy ruszymy tylki i cos powlepiamy. :mwahaha: W sumie to byloby mi milo, gdybym idac przez City, dzielnice finansowa (a raczej zulerska) Krosna :lmao: zobaczyla gdzies ta czerwona buzke.
Alex napisał(a):wasze lenistwo i pesymizm są powalające...

Potrzebujemy przykladu.. :lmao:

Image
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Adrian on 08 Wrz 2005 19:08

No właśnie ponaklejłem już tak około 70-ciu najklejek i chciałem porobić zdjęcia. To znaczy mam zrobione ale nie chcą sie ściągnąć z komórki. Chicałęm wam pokazać, abyście ruszyli tyłki i też coś zrobili. Zaciągnąłem 6 kolegów (sami sie zgłosili) do pomocy i jest przednia zabawa. Mozna znalesc bardzo dziwne pmiejsca do naklejenia, Czasami wynikają z tego różne dziwne sytuacje.

Naklejałem min w takich miejscach jak: samochody, pomnik, komuś na szybe na 1-wszym piętrze, tramwaje, autobusy, pociągi (tutaj była kupa śmiechu, ale nie mówie o tym naklejaniu ze zlotu), bilboardy, latarnie, klosze, przejścia podziemne, reklamy itp

Obecnie dodrukowałem 80-siąt kartek z zdjeciem płyty i podpisem kiedy wyjdzie i mam zamiar naklejac w Katowicach. Mam zamiar kupic jeszcze kilka czerwonych kartek i podrukowac (wychodzi 6 handzików na strone A4). Potem to wycinam i przyklejam na taśme dwustronna (mały kawałek) mocno trzyma mozna w ogóle sie nie zatrzymywac i przykleic.

Zróbcie cos takiego bo to kupa zabawy a i promocja naszego zespołu. Taka okazja moze sie nie powtórzyc.

ps
Ricki odezwij sie co w zwiazku z tym przyklejaniem w Sosnowcu, Katowicach, D.G ...
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez erfea on 09 Wrz 2005 15:58

Heh Adrian... po mojej ostatniej wizycie w tym temacie postanowiłam też 'coś' zrobić i wydrukowałam sobie smila w celu przymocowania do plecaka. Wyszło fajnie... może się skuszę na jakąś szerszą akcję :confuse: może :shiner:

hmm... a może dodać jeszcze adres jakiejś strony www ? Jak już informować i zwracać uwagę to skutecznie.

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Bazia on 12 Wrz 2005 04:35

a ja dla samej zabawy też bym to zrobiła, nawet od kilku dni mi to łazi po głowie, a że żyję na zadupiu... :grin: i ludzie wiedzą o moim szaleństwie i miłości do BJ, od razu wiadomo by było, że to moja sprawka :) ale luzik... :)

kurczę... może nic to nie da, ale ubaw przedni... :) te pytania "- a co to? " hahaha
Awatar użytkownika
Bazia
Get Ready

Od: 20 Gru 2002 01:20
Miejscowość: Koszalin

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja