Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Aktualności

<nikki jest zbyt leniwa
> ... a zdjecia w dziale siuppper 

... No i trzeba będzie dodać jakieś nowe nowości 
sdms napisał(a):No wygląda na to, że pierwszy update działu będzie już jutro - chyba, że mnie wena opuści... No i trzeba będzie dodać jakieś nowe nowości
...

jovi napisał(a):ja mam tylko jedną uwage ...
pojawiła sie w zreszowie moja recenzja i mam prośbe usuniecie jej ponieważ zakończyłem działalność na tej stronie i współprace z niektórymi ludźmi ....powiedzmy ze moj tekst jest zbyt długi o piksel i powiem to co ty SDMSIE "sam to usuniesz czy ja to mam zrobic" ... czasy sie zmienily i to co kiedy powiedzilem jako fan dawno minelo zapomniałeś że to TY ZABIŁEŚ TEGO FANA? miłego dnia

Gina napisał(a):Super fotki

Days. Nikki, 8 zdjęcie rules
... a fota no coz, ciekawa A fotek wszystkich nie ma bo kilku mi Nikki zabroniła umieszczać

Nie poznałam sd w Starachowicach
Qrde, od zeszłego roku żeś się strasznie zmienił
Najlepiej by było gdyby je usunąć albo coś ...
)

Sd tak trzymać!!!

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Aktualności
| III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Lubliniec 27-28 sierpień Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 74 |
Najbliższe Śląskie Zloty Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 15 |
zlot fanów hard rocka.... Forum: Spotkania Fanów Autor: ROKITA Odp: 1 |
XIII Śląski Zlot Fanów Bon Jovi Forum: Spotkania Fanów Autor: sdms Odp: 0 |
IV Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - 1 października ;) Forum: Spotkania Fanów Autor: Ricky Skywalker Odp: 9 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości